Ali je Janez Janša Kradel?
Jaz ocenujujem da ja , in to precej. Če pogledate njegov življenjepis iz uradnih strani vlade, ugotovite, da je bil več let brez službe, ker so reveža komunisti menda ven vrgli in je bil črna ovca. Sedaj pa se sprašujem: službe ni imel več let, od kje mu torej denar , da je lahko živel? Možnosto so samo tri: ali je bil na socialni in je torej zažiral zlati socializem katerega sedaj tako kovne , ali so ga živeli drugi ali pa je kradel.Kaj menite?
Ali je Janez Janša kradel? Ne vem… vse bolj očitno pa je, da je kradel oziroma se okoriščal (kakšna je razlika?) nekdo drug. Pred kratkim. Recimo 27.5.2005, ko si je dal pripeljati “šamana” direktno iz Frankfurta. Ne za svoj denar. Ah, bogi je bil in mu je pomagal zdravilec. Nič ne rečem ampak jaz bi si moral tako ¨”zdravstveno uslugo” plačati iz svojega žepa. In če en predsednik države za svoje zdravje ni sposoben odriniti 219.163 tolarjev… nimam komentarja, ker me sili na bruhanje vse skupaj.
In “komisija za obrekovanje” ima prav!
Kje si pa dobil 86{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Slovencev, ki bi se jim kolcalo po jugi. Jaz v mojem okolju ne poznam nobenega takega. Tebi se samo zdi, ker ima tista peščica ljudi, ki se ni veselila osamosvojitve in je delovala proti njej, še vedno preveč prostora v medijih.
On ve, da je naredil napako in sedaj govori o komisiji za obrekovanje. Drugače pa imamo zdravnike tudi v Sloveniji, če imaš denar, tako kot ga ima g.Drnovšek, greš lahko celo preko vrste, lahko si ga tudi vsak pripelje iz tujino. V nekaterih primerih te lahko napotijo tudi na zdravljenje v tujino, ampak ne kar tako, kot si on predstavlja. Z davkoplačevalskim denarjem.
100 EVROV
Ker je bil Janezek reven je poslal Bogu prošnjo za 100 EVROV.Za naslov je napisal BOG.Nato je nesel pismo na pošto.Ker niso vedeli kam naj pošljejo pismo so ga poslali Janezu Janši.Ko je Janša dobil pismo in ga prebral je vanj dal 10 EVROV in poslal pismo nazaj k Janezku.Ko je odprl pošiljko je bil zelo razočaran.Še enkrat je poslal pismo Bogu na njem pa je pisalo:Dragi Bog,drugič ne pošiljaj denarja prek Janeza Janše,ker je pri tej pošiljki vzel 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!!!
Kaj Jansa pa kakor ni bil komunist ali kaj? Kdo pa je z mladimi komunisti sel pes do Jajca? Bi bilo fajn, ce bi kdo se pred letom 1990 kdaj prebral Mladino. Ali pa Jambrek … Ima toliko za povedat cez komuniste, pa se je med zadnjimi, sele leta 1989, izpisal iz partije.
Kradejo pa tako ali tako vsi.
V tem štosu je veliko resnice-prodaja slovenskih železarn rusom,priprave na Petrol-spet rusom,Telekom, banke. In tisti ki obrekujete, je že kdo od naštetih ex vladajočih igral za 15000 eurov za 14 dni na Mauritiusu golf kot je to počel Janez Janša. In še , sledite malo vestem kje vse se gradijo nova golf igrišča po slovenskem, ne biti tako kratkovidni, tako kot ta vlada siromaši delavce in odpira vrata bogatim se dela samo še v ameriki. Za Busheve mogotce bo spremenil ustavni zakon da bo lahko plemenitil svoj kapital v obliki visoke provizije. Še ga volite saj si to tudi zaslužite.