Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Naj zgledi vlečejo

Naj zgledi vlečejo

Slučajno sem zagledala tale članek, pa sem se odločila, da ga posredujem še vam. Že zato, ker se g. Bajuka tako rado povezuje samo s slabšalnimi pridevniki. A je od ustanovitve Slovenije bil še kdo sposoben česa podobnega? Upam, da bo vsaj za naprej takšna njegova poteza komu za vzor.

Tudi jaz sem dobrotnik, pa o meni nihče nič ne piše. Problem pri Bajuku pa je ta (in to zelo nevaren problem), da ne razume, da je pri nas gospodarska rast 7{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaradi evropske rasti in ne zaradi njegove stranke ali celo njega samega.

Ja, seveda. Za podražitve bencina je pa Bajuk kriv, ne pa dogajanja na svetovnih trgih. Pa če bo danes toča tudi.

A je od ustanovitve Slovenije bil še kdo sposoben česa podobnega? Upam, da bo vsaj za naprej takšna njegova poteza komu za vzor.

[
/quote]

Bil. Dr. Janez Drnovšek je določen procent od njegovih prodanih knjig namenil v dobrodelne in humanitarne namene.

Bla, bla, bla… Konkretno kot je pri g. Bajuku, prosim. Če ne zneska pa naslov teh dobrodelnih in humanitarnih ustanov.

Obljubil je 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} (dobro, tudi to lahko imenuješ “določen procent”). Še ni znano, če je obljubo realiziral. Predvidevam da tako kot tisto, ki jo je dal ob izdaji lastniških certifikatov.

Slabo predvidevaš. Pa ti povej, kaj si prispeval in v katere namene.

Predvidevam, da jih je dal v pušico…nameni pa niso jasni….

New Report

Close