Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu joj…tote bi pa jaz mela doma

joj…tote bi pa jaz mela doma

http://www.byronmason.com/archives/D&G{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20World{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20Cup.jpg

ja, po moje bi ti ful fajn stanovanje spucali, sam, a misliš da znajo tud kuhat?

toti znajo ritke pucat………. :))) hehe

Čistilni servis ,seveda za obe luknjici.

niso moji tipi, razen teleščkov, preveč latino.

---------- le vent nous portera...

Onadva iz prve vrste, ja …
Zadnji trije mi niti najmanj niso všeč, pet naenkrat jih pa tudi ne obvladam! Raje dva … sladka … mišičasta … strastna … samo moja …

Uf, jaz imam tu 29 stopinj, zdaj pa še take vroče misli zraven …
To ni zdravo! Ravno danes sem videla v časopisu, da je baje treba delavcem zagotoviti temperaturo DO NAJVEČ 28 STOPINJ v prostoru!

Evo, točno tak piše:

“Čeprav Pravilnik o zahtevah za zagotavljanje varnosti in zdravja delavcev na delovnih mestih določa, da v delovnih prostorih temperatura ne sme presegati 28 stopinj, včeraj, kolikor smo lahko preverili, nikjer v Sloveniji niso prekinili delovnega procesa, čeprav predvsem popoldne temperature narastejo preko te meje.”

Nikjer pa ne piše, kaj nardit, če si delavci sami dvignejo temperaturo z vročimi mislimi … če je morda tudi takrat treba prekinit delovni proces in delavce poslat domov …
Bi blo fajn, ja, hehe …

hahaha, moja tema je že zdaj kuhana in pečena hkrati, a la fois, simultanement… je me casse d’ici

---------- le vent nous portera...

New Report

Close