Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Koga bi volili za predsednika RS, če bi bile volitve jutri?

Koga bi volili za predsednika RS, če bi bile volitve jutri?

Jaz Tűrka.

In vi? Seveda, če ni skrivnost :).

Kaj pa vem, ko pa ni nikogar pametnega…

Türka.

Mogoce v prvem krogu tudi Jelincica (saj menda kandidira, ne?), v drugem pa gotovo Türka.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

tudi jaz, tudi jaz…

lp

Mislim, da tudi jaz Türka.

vseeno je, koga bomo volili, itak so vsi isti… škoda je denarja za volitve, saj bomo itak na istem (ponavadi še na slabšem)

Skoda denarja davkoplacevalcev za volitve in za predsednika, saj je itak samo lutka.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

absolutno JELINČIČA ker ima jajca povedat stvari take kot so.

jelinčiča

Megleno Kunevo, pa čeprav ni Slovenka.

No, ta denar bo šel v franže tako ali tako, če prideš ti na volišče ali ne, tako da se meni pač bolj pametno zdi iti na volišče pa obkrožiti človeka, ki ti najbolj odgovarja. Popolnoma ti itak nikoli nihče.

No, ampak vprašanje, katero lutko imaš raje za PR :).

No, to je pač demagogija: glasno kričati, biti čimbolj nestrpen in narod nevede sprejme igro :((.

Petrleta seveda.

Tűrka.

dr. Bučkota, če bi kandidiral.

Nazadnje sem volila zanj, da ne bi novi predsednik afen guncal, pa očitno ni bila večina podobnega mnenja kot jaz :)))))

če bi kandidiral Kramberger ml. bi sigurno njega, če ne njega pa Plemenitega vednar politika gor ali dol bi bila na istem kot sem sedaj na minusu 🙁

NNN N

Kaj zaboga spet izvajaš????
Popis prebivalstva, raziskavo Mediane,….KAJ???
Kaj ti pomeni podatek koga bom jaz glasovala? A to kaj vpliva na tvoje razpoloženje, IQ ali nemoralno življenje??? Če vpliva, ti lahko povem.

Par postov niže je ISTO VPRAŠANJE: a ne moreš v njem MIRNO SODELOVATI, a moraš vedno srati po svoje in vse počez???

kaj je s tabo, packa grda??? Tolk sranja ko ga mešaš, ukvarjaj se s sabo!

Ti, pa tebi res v glavi par zadev manjka, kaj??

Sem pa res kasneje opazila, da je bilo spodaj enako vprašanje – moja napaka, priznam.

Gre pa izključno za mojo radovednost.

Srečna? Vidiš, kako se da lepo v mirnem tonu odgovoriti na provokacijo. Pa bodi že enkrat pogumna, pa svoj pravi nick uporabi, prav??

JAZ bi našga Primoža

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Nobene. Funkcijo predsednika bi morali ukiniti.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Babše zagrenjeno, izklopi MON in pojdi na zrak, ker očitno tvojim možganom primanjkuje kisik, zaradi tega pa postajaš zlobna!

Morali že, glede na to, da je pa ne bodo, pa bi bilo morda vseeno bolje, če izbereš sebi najmanj neprimernega kandidata.

Jelinčiča!Bi s Hrvati red naredu.

Rahlo hecno razmišljanje, ampak najresnejšega protikandidata Peterletu. Za moj okus je na oblasti več kot preveč desnih.

New Report

Close