nasvet iz kuhinje
Kaj delam tukaj? Sem gospa v srednjih letih in bi takole iz podeželske kuhinje rada dala en nasvet ženskam, ki šele spoznavajo moškega. Tole ga vprašajte.
Rad kuhaš?
Kako?
Rad eksperimentiraš?
Kuhaš samo v svoji kuhinji, ali še raje v tujih kuhinjah?
Sploh ne maraš kuhati in si vedno raje postrežen?
Kako ješ?
Z naglico? Toliko da se nasitiš?
Ali počasi, z občutkom, mimo veliko predjedi do glavne jedi?
Ali ti predjedi pravzaprav uničijo užitek pri glavi jedi?
Kaj je tvoja najljubša sladica?
Si bolj za fast ali slow food, ali odvisno od situacije?
Kako si kaj z eksotično hrano? Jo poskusiš, samo ogleduješ ali nič od tega?
Mora biti ob nedeljah vedno goveja juha in tenstan krompir?
Daš kaj na vzdušje pri hrani, ali ti to ni pomembno?
Ti občasno paše fast food, ali vedno, ali nikoli? Ti kdaj pa kdaj zapaše packanje z junk foodom? Si se namrdil ali so se ti zasvetile oči?
Raje ješ doma, ali v družbi?
Najraje ješ sam? Ali z družino? Ali celo pri mami? Ali z neznanci?
Rad opazuješ partnerja, kako je?
Ko si v tujem mestu, kako izbereš hrano? Si jo naročiš v sobo? Greš ven? Izbereš najbližjo restavracijo? Mogoče izbiraš po vonju? Mogoče po izgledu? Ali po ceni?
Kaj si misliš o bogatih Rusih, ki si na mediteranu zaželijo ohridsko postrv? Da so perverzni? Da so brez okusa? Da imajo izbran okus?
Si ljubitelj francoske hrane? Ali italijanske? Ali mehiške? Ali vseh? Ali si samo za domačo hrano? Mogoče imaš pa rad francosko hrano, ampak pripravljeno v domači kuhinji? Da veš, kaj dobiš.
Na morju ješ čevapčiče?
Si se že naveličal vsega in najraje kuhaš sam?
Če kuhaš, ali rabiš veliko pripomočkov, moderno kuhinjo?
Si ljubitelj piknikov v naravi?
Ali pa je tvoja specialiteta žar? Priprava ognja? Ko ugotavljaš, kdaj je prava temperatura za izbrano meso?
Se ti pogosto zažge?
Skoraj vse boste vedele o njem.