Želim te
Želim te presenetiti z zajtrkom v postelji….
Verjemi mi…..moji prsti in jezik že pošteno hrepenijo po tvoji koži, po vonjavah, ki jih proizvajajo tvoje telo ter po glasu, ki prihaja iz tvojih polnih ust…Postrežem ti….
Jogurt, francoski rogljički, sveže žemljice,,,,,francoski sir .. čokolada, jagode in smetana. …Čisto nič ne bom pozabil…..
Usedel se bom kar na tla, medtem ko boš ti ležala na zgornjem delu postelje. Hmmm…..nobenih pomislekov, treme…..samo hrepenenje……in želja…
In kaj ko bi mi danes podarila en nepričakovan, jutranji seks?…se boš spraševala medtem, ko se boš slačila in igrala sama s sabo……
Široko boš razprla svoje noge, se začela božati po pičkici, poiskala mojo roko in me z vso močjo potegnila k sebi… Nastavila mi boš vso svojo navlaženo pohoto naravnost pred obraz……. Ne bom se obotavlja…l. Sprejel bom tvojo ponudbo in se prepustil vodenju igre…. tokrat v tvoji režiji……
………….
v tvoji režiji….stegnila si roko proti umetnemu dildiju… ki je ležal na nočni omarici in se začela igrati z njim. …Lizala sim ga.. rizljala, si z njim polzela preko joškic do popka in nazaj, medtem ko moje roke in jezik okušajo vlažnost in vakuumski privlačnost nenasitne i nikoli dovolj poteženo….
Segla si po lubrikantu in z njim mazala dildija,,,,se drgnila z njim po goli koži…. Sprejem tvojo igro…..vem da me hočeš spraviti ob razum……spraviti naju v čas kjer bosta obstajala samo najina telesa, najina strast..nič drugega ne bo obstajalo…
z jezikom se bom umaknil do tvojega popka… polzel počasi navzgor,..se nekaj časa zadržal pri napetih joškicah nato pa z njimi napolnil usta…..
moje roke bodo obdelovale ritne in vaginalne mišice….. očaral me tvoja popolna odsotnost, ki se predajaš med vsakim seksom in vsako vzburjenostjo…. Zaćutila boš trdoto ob svojem boku ….si zaželela, da bi vate prodrel direktno….toda igro boš vodila naprej……
Počasi razširiš noge… moj jezik in prsti pa uživajo v raziskovanju globin…… Mokrota kr lije iz tvoje pič…. Sprva ližem nežno, nato pa vedno bolj divje in zahtevno….. Zgrabiš me za lase in še bolj divje pritisneš med svoje noge. ….orgazem je blizu……iz ust se sliši krik naslade, moja usta pa zalije tvoja tekočina ki se vliva iz mene…….
Ne daš mi predaha…hočeš še……Želiš si čutiti kur** v sebi….. v roke vzamem vibrator in ti ga porivam v muco…. Gledava si iz oči v oči, ki so polne strasti in želje po šeeeeeeeeee.
Poližem vibrator s svojimi ustnicami… vzburi te…pogled kako okušam okus po pičkici, ki se je nanaesel nanj….. Ne zdržim več….. Postavim te na vse štiri in in ti ga zarnimem v pič….prodem do konca……popolnioma sem v tebi……. v tvoji globini. ….roke v ritmu božajo tvoje prsi. …To je noro, to je divje. ……
Sledi orgazem za orgazmom….. Okoli tebe je vse mokro in midva imava še vedno željo po še…
Prvič ti končam v muco, drugič med joške……
potem za trenutek obmirujeva, zajameva zrak in podoživiva vse lepote najinega seksa. Premami naju želja po nečem še neodkritem…..to je tvoja ritka…….