Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu RAZPRODAJA:-))

RAZPRODAJA:-))

Prodam!

Kupiš Mirellca? Nudim s 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta, ker je ravno prav opečen od sonca:-)))

Jaz dam zastonj 😉 Sam ne teb! 🙂

Prodajaš tisto posušeno banano,ha,ha.

Sicer vedno naročim polpečenega, na sredini še krvavega…s smetanovo omako…ampak, da bi pa sama plačala??
Pa na znižanjih tudi ne rada kupujem, sploh ne “pokvarljive” robe. Tolk popusta dajo na izdelke, ki so že skoraj s pretečenim rokom trajanja…..

Pa še zdaj je veliko salmonele, tak da morajo tud jajca bit dobro pečena!

Mater Mirelli! A me moraš zmiri zatolčt???

Sicer sem pozabil napisat, da velja popust sam zate:-))) Tolk da ne boš rekla, da nisi edinstvena

hihi

Druge pa dobijo zastonj:)?

Samo določene Mireli! Vidiš da si srečnica, sam ti (solo tu…)

Evo, me že osvajaš….pol boš pa spet rekel, da nam gre sam za tiča!

Seveda te!!! In to kar naprej… Pa šele zdaj si občutila???? Pa si rekla, da ga znam prodajat:-))))

Čakam tvoje nadaljne korake….hočem kaj imet od tega;)-ti boš itak na koncu rekel, “sam za tiča ji je šlo”
…medtem ko se bom jaz veselo smehljala z diamantno ogrlico po 14 dneh maldivov in rentnim varčevanjem za 20 let (za katerega boš plačeval obroke ti)

vem, vem. Pa pol hiše, nov avto… To je najobolj sexi, bi rekel Ondi. Moj tič pri tebi itak nič ne šteje:-))

Ali pa ti predigra ne sede; očitno bo treba še s čem drugim, ne le z jezikom po ščegetavčku:-))))

Aja, lizanja podplatov ne maram. Čeprav bi koristilo moji trdi koži:))))

Tudi neni ni lizanje podplatov ne vem kakšen užitek! Kaj drugega bolj:-)))

Vsaj v eni točki sva kompatibilna:-))

Če bom kdaj iskala novega, bom k vam pršla vprašat, če se te je tvoja že naveličala:)

Nisem matetialist,važno je sexi žensko telo,noge ,stegna,boki,gležnji,lakirani prsti;-)

kakšna čast!:-)))
Ja, pa še za debelino se boš lahko pozanimala; bo moja mislila, da si ga že merila:-))

majhna, okrogla, kratke noge, celulitna stegna, umazani gležnji(smo krompir kopali), vraščen noht in z lakom prikrite glivice:))))….odvisno, kaj je komu sexi, noge pa stegna pa gležnje menda imajo pa skor vse ženske:)))))

In ženske s10- 15 cm visoko peto me zapalijo 100 na uro:_)

Fuj si to falirano medvedko opisala?

Tisto si napisala z razlogom:-)))Da me malce uhladiš

mmmm, sexi!:-)))

10-15cm pete je pa slabo za krčne žile!

pa tud take pete niso ravno v kodeksu poslovnega oblačenja…tako da, take vidiš kvečjemu na cesti ali v kakem nočnem baru…navadno plačaš še tiste pete:))))

Pa oprijeto mini krilo na napeti sexi ritki,viša krvni tlak in zenice;-)

Da dekolteja in bele bluze ne omenjam.Pa smo že pri garderobi pravih privlačnih tajnic.

Ah, js na tajnice ne dam veliko:) Navadno so ravno zato samo tajnice, ker se jim plača dvigne samo, če so direktorju všeč….
One pa pač ne morejo bit predstavnice popolne poslovne mode.

Danes sem torej oblečena kot ena tajnica:)))) no v hlačah, pa sej noge so itak pod mizo:)
Pa minika ni za v službo! V službi se je treba s čim drugim izkazat, ne z dolgimi nogami in odpetimi gumbi na bluzi, al kaj?

Ondija za predsednika vlade!!! (Jaz takoj dobim ministrstvo, pa tud minike zacnem nosit)

mogoče pa res, mirella, če bi bil ondi prime minister, bi imeli morda višjo sexualno rast (gospodarske pač ne), posledično ne bi bilo problemov z nataliteto, ampak bojim se, da bi uvedel kake take zastraševalne zakone za neprivlačne pripadnice ž spola (tako kot je zdaj pač že gonja proti kadilcem), nelepim bi prepovedal pojavljanje v javnosti, imele bi posebne sobe v gostilnah, v vlakih posebne oddelke… – še kakšno vzporednico, prosim

---------- le vent nous portera...

New Report

Close