naenkrat
Naenkrat kot strela z jasnega, so njeni kriki preplavili okolico…..očitno se je bližala orgazmu… slišalo se je tleskanje njene ritke ob moja stegna in mednožje….vse kar sem uspel zaznati, so bile njene besede, da ji prihaja….
Začutil sem kako se njena pi*** krči v navalu strasti….bilo je preveč zame…. Nisem več mogel zadržavati…tudi meni je pričelo prihajati….. čutil sem, kako mi vroča sperma brizga po njeni vagini, šumelo mi je v ušesih in komaj sem se obdržal na nogah…… Mokrega, a trdega tiča sem potegnil iz njene pič***.. Vroča sperma ki je brizgala po njeni pič** jo je spet zdražila…. Želela je, da jo pof***v njeno seksi rito…. Z rokama sem prijel ritnici in ju pričel masirati….. Razmaknil sem ju ter pričel lizati… Lizal sem jo od njenega ščegija pa do ritke….Dokler me ni prijela za kor***, ki je bil še vedno v stoječem stanju… in ga nastavila na vhod v drugo luknjico ter ga držala tako, da sem lažje prodrl vanjo…….
kmalu sva oba uskladila ritem….. medtem pa sem ji stiskal ritkoi, tako da sem s tem še povečal trenje….
……lep vikend……..