rad poslušam
Rad poslušam kako zadovoljno vzdihuješ….molče se predajaš užitkom….
ne zdržim več….vstanem in te obrnem k sebi.,,, potegneš me k sebi in se mi prisesaš na ustnice…najina jezika se prepleteta, roke raziskujejo vroči telesi..
In te tvoje joškice….ki jih tako težko čakam da jih okusim… dlani položiš nanje in mi jih zapeljivo ponudiš…. Počasi…kot bi se bal se jih konico jezika dotaknem…. Bradavička, ki ju obliznem…. S prsti se igram na eni, medtem ko drugo sesam kot bi jo hotel v sebi…
zadrhtim….Čutim kak ti roka potuje po mojem trebuhu, vse dokler ne dotakneš ob trdega kur**. ..primeš ga s prsti in narahlo stisneš… ohhh!
zajahaš me… najina jezika se čedalje bolj prepleteta..telesi pritiskata drugo ob drugo…lasje me žgečkajo po obrazu.. nor občutek… prijetno
ščemenje ko mi sesaš bradavici…… LIŽEŠ ME me po trebuhu…želim si da bi se spustila še nižje…
Poklekneš med noge…..,DA začutim tvojo vročo sapo na jajčkih, tvoj
vlažni jezik ki drsi po koži in prste, ki objemajo mojega trdega kur…
in dan se preveša v nočko…..
In sem se zbudu in ugotovil, da sem samo sanjal,po kosilu sem se moral uleči,ker imam že leta, in z grozo ugotovil, da bom spet pol noči prebedel ob misli, kako bom moral duhovniku v nedeljo povedat, da sem zopet grešil, pa čeprav v mislih. Imam pač to nesrečo v življenju, da se nobena ne zmeni za-me.HA,HA.Ha evo ti ga na!!!!!!
No zdej sem pa dobla potrditev da nimaš kaj dosti izkušenj v seksualnem pogledu (resničnem), v virtualnem smo pa itak vsi enkratni, najlepši, najboljši.Jaz sem se že zdavnaj odločila kaj bom. Madona, danes boš spet bogatejši za par evrov, če štekaš. No vidiš reci mi hvala, pa priden bod.Ne morejo biti vsi po tvojem okusu. Sploh mi pa ni jasno, kaj si tolk jezen. Kaj ni forum ravno štos v tem, da vsak pove svoje. Če se ne strinjaš, ni treba takoj udarit nazaj grdo, ampak se lahko tudi kulturno odgovori, ne pa takoj “prst v rit” pa take.In kje je tle toleranca. Sem že večkrat vidla, kako napadete drugače misleče. Takoj na nož. In kako bi to izgledalo v resničnem svetu?Svet je lep ravno zaradi različnosti. Potem bi moral po vaše vse nezveste, vse homiče, vse lezbe in podobno “navlako” odstranit, da bi bilo VAM enkratnim in edino zveličavnim lepo. To bi bil pa en živ dolgcajt.Lp
Teče teče, bistra voda,, res nima smisla meni zapravljat cajt z “novim primitivizmom”,si pač zadrt, prizadet tako ali tako.Kaj češ sem pač v letih, pa sifilis možgane najeda, pa tebe sem spoznala, to je pa že preveč zame. Zabavajte se brez mene, mi peša spomin, se ne spomnim več na katerem forumu sem. Jao meni, hudo,hudo.Adijo