rajcanje…..ko postaneš potreben
lol
a te zgodbe vas rajcajo??????
z mano je res nekaj narobe:)))))))
ker ko si jaz predstavljam enega strica, v poznih 40, z redkimi lasmi, v karirasti srajci in brezrokavniku, ki fantazira, kako bi posexal eno lepo, mlado, napeto….mladenko….in tukaj piše o nekih napetih joških (ki jih ni dotaknil že 25 let), o napeti ritki….o tem, kako mu ga tista pohotna mala vleče…..heloooo
Da pa človek pride zrajcan domov, se pa strinjam. Samo mene zrajca tisti, ki je ob meni in ne fantazije kakega neizživetega strica:)
Vas ni nikol zrajcalo preoblačenje, ko sta oba prišla iz službe? Moj ne more iz kopalnice, če vidi, kaj sem imela pod krilom ali bluzo;)
Ma saj si ne predstavljaš nekega starega stica brez las, potem ne bi noben bral erotičnih zgodbic, če bi na to mislili.
odvisno kakšno domišljijo imaš, jaz imam kar dobro, tko da si brez problema predstavljam kakšnega mladega napetega,…
Sicer pa imam takšnega doma, tko da so fantazije tudi resničnost.
Sej nisem rekla, kakšen je:) Ker pojma nimam, mogoče bi bila potem v veliki zadregi, ko bi ga srečala:)
Glede na njegovo pisanje, si ga pa predstavljam….takega: flanelasta srajca, al pa sponzorska majica, brezrokavnik, ki mu ga je žena naštimala, če je mraz še jopco od rašice-temno plavo. Tam prot 50, lasje bolj redki in počesani nazaj:))))
kaj takega:P…ni pa rečeno, da sem kaj zadela!!
A kdo opise svoj dobr fuk da me zdele zrajca. Z neta sm ze vse prebrala. Vsak dan eno in me tok zrajca pa pase 100 na uro…pol si pa mislm k d sm una zenska jst in oponasam njene gipe pa tok pase da govorim še…še…to supr…dej mi ga…Al pa en sanjski fuk opisite pa lahk slikce dodate….to tok rajca pa bozam si jo pa tok prija…..mmmmm…..mmmm
ful potrebna pisi mi na [email protected] pa ti povem kaj vec!!