ko pridem domov….
In jaz bi si želel…….Ko pridem domov
Tukaj si srce moje….. Zamišljam si te kako gola in mokra hitiš odpret vrata.., kak ti kapljice, ko si stopila izpod tuša tečejo po celem telesu…tebe pobrito na gladko, tvoe pič**, ki jo prekrivajo dlačice.. vlažne, ki se svetijo kakor jutranja rosa..
stisnila bi se k menu strastno in me poljubila, dvignila si nogo in me objela okoli pasu, da sem lahko čutil vročo mucko, ki me je božala ovita okoli bokov, in se podrsavala ob mene…. Vrnil sm ti strasten poljub in spustil roke na tvojo mehko rito.. ogenj v tebi je začel goreti, od silne želje po meni….. Prijela si ga v roko in občutila kako drsi med tvojimi prsti ..ko glavica kur***drsi skozi prste si lahko le zamišljaš kako je meni, ko ti z prstki vlažim ustnice mokre pič*** in klitoris…. Poljubljam te po vratu, obrazu, ramenih, moje nemirne roke so raziskovale tvoje telo, vse do nje, tvoje male sočne mucice
Pokleknil pod tebe…takoj si razširila noge in eno dvignila na moje rame. Pred tabo se je razširila in pričel sem lizati vse te sokove do zadnjega… nabijala si se na moja usta s takšno močjo, da sva oba padla na tla. …Z roko si se igrala z mojimi jajčeki.. vse do rite, in takrat sem zaslišal tvoj glas… ahhh…. to je bilo ugodje zaradi, akterega je bilo vredno nadaljevati, in užitek mi te je bilo gledati, kako vzdihuješ in se premaguješ….
Dvignila si se in se obrnila in mi z očmi nakazala, da prodrem vate od zadaj…. Naslonila si se na kuhinski pult…. Primem te za boke…..jezika se prepletata, da sva komaj dihala, jaz pa počasi prodiramm vate.,,, Si lahko zamisliš, medtem, ko trd prodiram vate…ko ti strast vzame razum…. mmm.mmm
In jaz…..Jaz bi si želel, da se nekje srečava….da imava prostor in čas..za vse te besede pretvoriti v dejanja in real…