Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kakšna mislite, da bi bila reakcija vas ali vašega partnerja, če…

Kakšna mislite, da bi bila reakcija vas ali vašega partnerja, če…

Bi mu predlagali seks v troje, četvorčka, skupinca? Se pravi direkten predlog, brez ovinkov in omahovanja, preprosto vprašanje v stilu: “dragi/draga želim si še enega v posteljo”…? Če sem odkrit jaz imam to željo pa se mi kljub temu zdi, da bi me na začetku malo “prikrajšalo na sapi”…

Jaz bi vprašala, koga predlaga.
Ni problem v trojčku ali četverčku, tako kot ni problem …sexa. Pri meni problem nastane: Kdo je ta oseba??? Ne poznam niti moškega, niti ženske niti para, s katerim bi želela delit posteljo….žal:) Kljub fantazijam o dveh moških:))))

Sem že predlagal da bi želel da se nama pridruži še ena fajn bejba. Sam mi je odgovorila ja, sam da bi ona želela zraven še enga žrebca, če sprejmem:-)))
Ker za to varianto jaz nimam posluha, so sanje ostale neizživete. No, razen tiste iz najstniških let, ko sem bil še sam svoj in je bilo še pa še mmmm:-)))

Jaz pa imam občutek, da se tvoja v to nebi spustila in je vse vzela bolj za hec kot zares. Sicer pa mi ni jasno zakaj tebi ne paše v 4… pač zatemniš sobo in ničesar ne vidiš…?!

Jaz pa imam občutek, da se tvoja v to nebi spustila in je vse vzela bolj za hec kot zares. Sicer pa mi ni jasno zakaj tebi ne paše v 4… pač zatemniš sobo in ničesar ne vidiš…?![/quote]
to je pa pol že kot ciganski grupnjak, se slečejo, zatemnijo sobo in pazijo vask svoje cote

jest to naši skoz predlagam..pa stara nima posluha……ne vem zakaj neče da bi v troje?….

pa o(ne)sreči žensko če je znaš?

leta letijo - iščem stevardeso

Jaz pa imam občutek, da se tvoja v to nebi spustila in je vse vzela bolj za hec kot zares. Sicer pa mi ni jasno zakaj tebi ne paše v 4… pač zatemniš sobo in ničesar ne vidiš…?![/quote]

Pravi občutek imaš. Moja nima niti slučajno jajc za kaj takega:-)))

k boš šel na kakšno terapijco..hahah

ti….a te vse babnce poznajo?…hehe

haha, še mirelčka ne, pa sem menda že naročen pri njej:-)))

kako se ti uspe, da se ji tak upiraš…mislim tak huda bejba….izvirni greh pohote in starstnih želja….ti pa tak…mrtvo ladan…ej ej…

ps..upam, da se te bo naveličala, polej pa jaz začnem…

razo:) nisem js huda bejba in nič ne zamujaš;)

drugače pa, mi je nekdo enkrat takole dejal, če je v postelji pravi moški, potem ima z eno žensko še preveč dela in ni nobene potrebe po nekem tretjem

Pravi občutek imaš. Moja nima niti slučajno jajc za kaj takega:-)))[/quote]

Pošlji mi mail, pa ti bom razložil kako to pri takih gre! Pivo sprejmem po realizaciji 😉

me bskrbi, da tudi on nima korajže za to:))))

sploh ne s svojo ženo;)

ni problem se iti trojčka, problem se je to iti s svojim partnerjem….

Zastonj minister, njej je to nekaj svetega!

No, pivo kljub temu ne odpade

Tokrat si pa falila bejba! Tako v prvem kot drugem stavku!:-)))

Misli, da je to enak problem za posameznika kot za oba skupaj. Predvsem pa je stvar čedalje manj izvedljiva zaradi tisočerih bolezni, ki se prenašajo ne, da bi okuženi zanje sploh vedeli.

se ne bi strinjal – niti pod razno…

🙂

prekleto bi imel rdeča lička KIR, če bi žena rekla, dej posexaj mojo frendico:))

a od strasti si mislila? :-)))))
Glede ličk, da ne bo pomote

aha:)

Škoda da nisi njena frendica:-)))

dej mi njeno telefonsko:)

khm khmmmm

dokler ne probaš, ne veš;-)

New Report

Close