Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Mirella, kar ne gre mi iz glave:-((

Mirella, kar ne gre mi iz glave:-((

Srečo da si imela ker se najini življenski poti nista križali, praviš. Hmm, jaz bi rekel temu smola. Lahko bi se še pa še prijetno imela; kaj veš, morda počnem reči o katerih ti sanjaš ko si sama s sabo, ko se ljubiš s tvojim možekom… Tako pa mogoče tistih reči nikoli ne boš doživela, nikoli sprobala, spoznala…

nekaj mi razloži, kako lahko nekdo obžaluje stvari ki se niso zgodile? če misliš na spomine ; s spomini ke križ, če so lepi ti je žal ker je minilo, če so grdi-kaj se je tu za spominjat?

Ja, očitno z mano niti “shajati” ne bi mogla:-(((( Edini razlog je v nekompatibilnosti

Sicer imam tudi kuretino zelo rad, kot vsako meso sploh. Pa naj bo to pečena, pohana, v rižoti ali kako drugače pripravljena, sploh pa surovo:-))))). Samo tebe pač nimam za kokico, daleč od tega in to sem ti tudi nič kolikokrst napisal! Pa naj bo še enkrat: zame si zeloo pametna ženska, morda hočeš malo preveč svoje ideje drugim prisvojit, sicer pa zelo oh in sploh… Moja slika o tebi oz. hudi bejbi ti je itak znana:-))))

A potem ti flash nisi nikoli nečesa obžaloval ker se to ni zgodilo? Meni je bilo kot mulcu celo žal ker sem zgrešil odločilno sedemmetrovko… Pa še v Mirellinem mestu je to blo:-)))

nep, ničesar ne obžalujem- živim zdaj in tu-čas je pa tako ali tako irelevanten v razmerju do večnosti

prav…tud jaz se sekiram……da naju ne maraš…

tak pa nama ostaja samo obžalovanje, da se poti križajo….kak naj se pomirva s preteklostjo ko pa naju se sedanjost zajebava…..in sanjacva o tvojih kodrčkih…kak bi bilo…..a nekratni avanturi ko bi se…je spominjala na stara leta…(če hočeš podrobnosti, kr reci..hih9

mirelči….lepotica neznana,tak pa nama ostaja hrepenenje po ženski, ki bi nama lahko vse nudila…

upava lahko samo, da ti bo tvoj dec končno le dal tisti pravi razlog, da zazživi v pravi lući: to je DOLGČAs……..hahah

no tudi meni je žalostno..ampak taka je resnica….cmoka

leta letijo - iščem stevardeso

pa boš sexal..hahaha

dej sej mireli itaq ni zate….a se lahk mal ogrejem zanjo?…

razo, porka dush, js jo pecam, že tako nič ne prime in to kljub mojim neštetim sladkorčkom!!!!!:-)))

Stari, na kak način naj jo prepričam? Da ji fotko mojega oneta pošljem? Bi prijela pol? Babe so v današnjih časih res izbirčne. Kaj češ, emancipacija je popolna… kot da smo v časih matriarhata tako se počutim:-))))

saj bo sama spoznala, da se je naveličala totega svojega dedca…slej ko prej..je preveč dobra babnca, da se ji to ne bi moglo zgoditi….
upama lahk sam, da bova takrat v bližini..no vsaj eden…

kaj bi ji dal?..khmm….težka dilema, če ti povem, potem pa bom na “suhem” ostal……tega pa nočem…a ne pravoš kako lepo mamljivo češ** ima….

mireliiiiiiiiiiii…….pust frenda…haha

mr. jekill and dr. hyde?

zakaj točno “sta” ste name spravila?? Vama delujem pozornosti željna?

Js se nisem nič nate spravil, čeprav dobesedno bi se res….

Ne, ne deluješ mi pozornosti željna, bi te pa rad pripravil do tega da i bila… a očitno mi ne uspeva nič:-(((
Do sedaj sem mislil da lahko na MON-u izrazim svoje misli, svoje sanje in želje, če pa je tako, pa grem če me nič ne maraš..
Ja, cmoka ti pa vseen pošiljam bejbika lepotička. Sprejmeš?

smrk…

jaz bi jima prej rekel ondi & ondi- drugi del

** da sva se? **…NE….bi se…zelo rada…..SAM TI NEČEŠ…SMRK SMRK

lej kakšno priložnost imaš ureničiti svoje sanje…

med kr trga domišljijo…..ko bi bila med nama in bi skupaj ……pili kavico….

glej razočaran, tebe ni še nihče videl, menda:)-razen KIR…?!?!
Z mano pa je že kdo pil kavo in še jo bo, pa nikol nisem rekla, da z vama nebi hotela na kavo.

Otročje se mi pa zdijo te vajine….in, prosim, dajmo bit enakovredni, če vama paše: mož na moža;)

KIR, zate sem pa vseeno mislila, da si bolj resen…

In ne, ni treba nikamor hodit, le normalno komuniciraj, tako z mano, kot z ostalimi.

Mirelli js sem zlo resen, čeprav mi moja ki me največ stane včasih reče da sem kot otrok:-))) A ni v vsakem od nas malo otroka? Sploh pa ženske….. ličite si obraz, da zgledate kot otrok, kar naprej vas je treba mazit, crkljat…., sicer je hudič

Ha, komunicirat enako kot z ostalimi? Pol bi me šele nadrla… da bi ti začel pesmice pisat, pa kako sanjam o tem kako bi se ljubil s tabo, kako si te želim dobiti golo, gladko in željno v roke, kako rad bi vonjal tvoj čudoviti vonj…

PS: nisi pa odgovorila:-((

glej KIR, tukaj je vse zajebancija, kao. Tukaj špilaš nekega zadovoljnega moškega, srečno poročenega, ki pa se ne brani dobrega fuka izven zakona.-pa ne z vsako, pa ne vsak dan-seveda, v tebi je le nekaj svetnika in morale….

Kje je spoštovanje do tvoje partnerke, ki jo imenjuješ moja najdražja? Z njo imaš vendar otroke, če se ne motim. Z njo si vendar nekaj ustvaril. Čeprav jo imenjuješ “napaka iz mladosti” se pred njo pretvarjaš, jo voziš v toplice, si ponosen nase, ker je malo “tupasta” in ne skuži, s kom je poročena.

Blagor njej, ki ne vidi in blagor tebi, ki te ne moti ta tvoja neizpolnjenost, nesamozavest. -posledica tega, ker ne spoštuješ sebe, ne moreš spoštovati ljudi okoli sebe in je vse narejeno. Pretvarjaš se v realnem in v virtualnem svetu, žalostno, predvsem zate…..

Tokrat pa mislim, da si šla preko vsake mere!

Pod tvoj prvi odstavek se sicer do podtankosti podpišem, kaj te je navedlo k pisanju 2. in 3. pa veš le ti! Iz obeh žarči ogromno jeze, zavisti in sovražnosti! Kar lepo po vrsti:
LAHKO JO IMENUJEM NAJDRAŽJA, KER TO ZAME ONA TUDI JE, PA ČE SE ŠE PETKRAT RODIM, BI ONA TO VENOMER POSTALA! KOLIKO JE “TUPASTA” TI NE MOREŠ, NITI NIMAŠ NIKAKRŠNE PRAVICE PISAT, RAZUMEEEEŠ?!? ZANJO LAHKO JAZ IN KONEC KONCEV VSI KI JO POZNAJO, DA JE ŠE PA ŠE PAMETNA ŽENSKA; ČE NE BI BILA BI KONČNO PRISTALA TAM KJER SI TI!!!!!!!!!
ENAKO VEM TUDI LE JAZ IN TISTI KI ME POZNAJO KOLIKO JE NEIZPOLNJENA MOJA SAMOZAVEST, TI NIKAKOR NISI MED NJIMI!!!

kONEC KONCEV JE PRAV, DA SI VENDARLE VRGLA KRINKO Z OBRAZA IN SE POKAZALA V PRAVI LUČI. TOLIKO SEM PAMETEN, DA SEM OD ZAČETKA SUMIL KAJ IN KAKO JE S TEBOJ, ZATO TI TUDI NISEM HOTEL DATI MAILA. RES SI BILA V ŽIVLJENJU ŠE IN ŠE PONIŽANA IN RAZOČARANA, KONEC KONCEV POPOLNOMA TAKA KOT TI ZA DRUGE PIŠEŠ TUKAJ GOR!!!!

PS: Jaz pa bom o tvojem pisanju obvestil moderatorja in to takoj zdaj!!!!!

Pa še to:

“Napaka iz mladosti” ni moj izum; kje si ga pobrala ne vem. Lahko da iz svoje podzavesti.

Ja, ljubosumje in foušija res nima meja!

resnica boli?..::)))))))

dej no…saj boš prebelel…pa tud če te moderator ne sluiši))))

stari…a taki si?..jej jej…..najina frendica ma pa čist drugačno mnenje…

je…..ne razočaraj me zdaj….a si al nisi dec??porkaduš pa mirelči peliva že na kavico…da vidimo, kaj bo drugi dan pisala…hahaha

mirelči…ja?

Ni problema razo, sam še enkrat preberi kaj je pisala v drugem in tretjem odstavku!

Ni problema stari, jaz se lahko zajebavam z vsakim, pa naj bo mlad ali starejši, ženska ali moški, nikoli pa nisem nikogar žalil; sploh takega ki ga ne poznam!

Nekaj pa je le dobrega v tem: pokazala se je v pravi luči, verjemi mi da lahko takšne reči piše le oseba, ki jo je življenje zelo teplo

KIR še en znak, da nisi razumel-ker nočeš!!!-mojega pisanja.

Ni mi žal za nič, kar sem napisala, pa niti ljubosumna nimam biti na kaj:)

Na poznam ne tebe in ne tvoje žene in NISEM pisala da jaz VEM!!ampak sem napisala, kaj jaz mislim.

Je pa prav rekel razočaran-očitno sem nekaj zadela in ja, resnica boli!

Če bi hotela osebno pisati, kritizirati-bi ti poslala zasebno sporočilo.

Torej, provociral si toliko časa, dokler nisem povedala, kaj si o tebi mislim.

Če ne veš, od kje sem vse to pobrala: preberi svoje poste od nazaj, moj spomin je precej dober in za vsem povedanim stojim!

Nisem pa žalila osebno tvoje žene, ker je ne poznam. Le povedala sem, kaj razberem iz tvojega pisanja! To sem ti v preteklosti že tudi povedala in te je prav tako razburilo, kot to, danes.

Hvala bogu, pa jaz v življenju nisem trpela! Da ne boš mislil, da si me prizadel ali celo našel. Mogoče bom jutri….v preteklosti pa nisem!

preberi se še enkrat.sebe….pa premisli…ne bit taki no……

dej..na kofi je raje spraviva…..

mireli..mene ne vpletaj…razen če se gremo trojčka..hahaha

je pa res..kar megli se mi…ko premišljujem kaj vse bi s frendom mela ti za pokazat…

cmoka

New Report

Close