Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Mirella – uf, taka bi mi bila najbolj njamsi

Mirella – uf, taka bi mi bila najbolj njamsi

Mirelči……te ne mika, da bi zagledala – za zdaj tebi še neznani pohotni izraz moškega lovca – , ki te bo ulovil..čeprav bi prvi moment hotela zakricati.. zbežati…ti tega tvoja pohota ne bo dovolila…
Bila bi prepušcena na milost in nemilost……ob pogledu na njegov kur**, ki bi po onosno stal v vsej svoji velikosti in pohoti…. Ko bi ti razprl stegna in te narahlo podrgnil po tvojem razdraženem mednožju ter gladko zarinil vate..

Bila BI polna, prvic v življenju bi pocutila resnicno polno, izpopolnjenaoin združeno z njim. ….bila bi srečna v takem položaju in nikoli vec si ne bi žella biti prazna…

Zdaj je samo še vprašanje….s kom boš do doživela? Mislim Kir ali jaz?

leta letijo - iščem stevardeso

zdaj, če dobro premislim, sta pa morda res en sam… razokir, haha

---------- le vent nous portera...

Stari, nehaaaaaaaj!!!!!!!!!!!!!!1:-)))

razočaran: pod tem primitivnim pisanjem, se skriva globoko ranjen moški, ki trpi-to smo že vsi ugotovili.

Če imaš probleme, neizpolnjena hrepenenja, če trpiš s svojimi čustvi….ne prenašat to na ostale!
Ne trpijo vsi, niso vsi moški taki primitivci in niso vse ženske take, kakršne so pripravljene biti s teboj!

Dobiš pač tisto, kar si zaslužiš in to si dobil in vedno boš!

Pa če se boš še malo norca delal, bom ukrepala pr moderatorjih!

Velja??

kar nažri ga in nažen tega packona:-)))

Jupiiii, pol pa vse ženskice men ostanejo

tudi tebe čaka porcija….če še nisi prebral…ker sta si podobna

kot dva psihota!

kej pa je zdaj razumevanje?….mal me presenečaš, draga moja…..pa ravno ti, ki vedno praviš da ljubiš resnico….

velja?..al se res morava videt?

ja, veliko dam na resnico in tudi ti govoriš resnico, le da iščeš krivca za svoje stanje v ženskah!

S provokacijo poskušaš priti do potrditve svoje “resnice”.

Daj razočaran, zavedati se začni, da si za vse, kar se ti dogaja, kriv lahko samo ti!! nihče drug!

Celo lahko razumem, od kje vzroki, da je tvoja ženska (če jo imaš, al te mama krega, da si kot otrok) -no, pa ženska je ženska in moški jo rabite (naj bo mama ali partnerka) -takšna kot je. Razumem lahko, zakaj je postala hladna do tebe in zakaj te ne spoštuje.

V osnovi verjetno rabiš trdo, žensko roko!! Zato si se pa pripravljen tudi zelo ponižati! (potem pa pretvarjaš resnico in praviš, da tako ali tako ženske želimo biti glavne….)

Malo se poglobi v svoje otroštvo, odnos z mamo, vpliv tvojega očeta nate in na mamo, njegov odnos do matere in do žensk!

Pa da ne bova preveč resna: za kavo ni nikoli problema, samo reci!

ki ga je zakon o(ne)srečil?

žaljiv in se dela norca?…

aaaaaaaaaa

Če je bila zate to žaljitev, potem se opravičujem.

Hotela sem samo, da začneš razmišljati!

neč se zdaj posovati s pepelom…prav mu je..dedcu..hahah

srce..a si zdaj samo še moja?

tebi je bilo namenjeno tisto, da se opravičujem, če jemlješ moje pisanje kot žalitev!

Sej. isto res velja za oba!

New Report

Close