Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Če ti ne pride

Če ti ne pride

Hej, imam eno vprašanje, ki ga sama ne znam rešit. Imam prijateljico, ki še nikoli pri seksu ni doživela orgazma, pa ne ve kaj je z njo narobe, jaz pa jih tudi ne znam pomagat, ker se mi to še ni zgodilo.

Ker pa ste tu vsi z nekimi izkušnjami, pa dejmo mal nasvetov, pa da vidmo kak ji lahko pomagam.

Njej ne boš mogla pomagat, ker je vse v njeni glavi!

Pomagaš pa lahko njenemu moškemu, s tem, da bi se malo bolj poglobil v osebo, s katero sexa!
Torej, nasveti bi bili za njega. On pa verjetno ni nikogar nič vprašal in to ni njegov problem, zato…zamenja naj moškega!

Sej to sm ji tud jaz rekla, sam kaj ko ji nikoli ni prišlo z nobenim moškim, to je problem. Pa menda niso vsi tko zanič. Ma to je ful dilema.

ti ga sprobaj;)

Pravim, da je v njeni glavi-moški niso tehnično verjetno zanič, samo nobeden do sedaj se še ni potrudil, pa se poglobil vanjo (ne samo s penisom)

Ženske doživljamo orgazme tudi preko psihe, ne samo z draženjem točk-po večini in seveda različno, od ženske do ženske je drugačna intenzivnost doživljanja…

Ona rabi več, torej rabi takega moškega, ki ne obvlada samo tehnično!

medicina: kir al pa jaz…no lahko oba..haha

vanchyka…..a pa je res tak hudo?….saj če mal pomislimo, je kr veliko žensk, ki so se stem sprijaznile..zaradi ljubega miru…..sorči

sicer pa..a ji res misliš pomagati?

leta letijo - iščem stevardeso

Ne glede na to kakšna se morda zdim, sem tud jaz zvesta in ne testiram tujih moških.

Vem pa, da se vsi hvalijo kak dobr seksajo, pol ko se je treba pa mal potrudit, ni pa nič. Ja res vsi doživljamo stvari drugače.

da bi vanchy rekla, da ima tud njen težave?..zakaj pa ga potem omenjaš?

Ali pa naj zamenja avto.

Hej, a si sploh bral zakaj se gre, dej še enkrat mal preber no.

a res ne bi šla na kavico

ali pa naj zamenja spol – osebe, s katero se ljubi – morda tega še ne ve, ali pa noče priznat

---------- le vent nous portera...

ali pa – ima same take, ki takoj skočijo nanjo, brez predigre, dolge kolikor bi njej pasalo, same take egoiste, ki samo nase gledajo, kdaj in kako jim bo prišlo

sicer pa ima mirella prav. je vse v glavi.

ne izzivaj…a ne vidiš kak je mireli dans zdravžena…kaki glavi?..

dej no…..če bi bilo to res, bi bila ti že zdavno moja..upssssss

nayi..kaj boš počela preko vikenda?

predigra je pomembna! če jo bo tip samo naskoču, njej to nič ne pomeni…
mogoče je pa on neizkušen in še ne zna …kaj veš! vse je možno!

saj s prakso bosta tud na tem pridobila… če ste zelo dobre prijatelce, ji svetuj naj se sama igra s ta malo in naj najprej sama najde svojo točko G!

res pa je, da jih veliko nikoli ne doživi orgazma…ampak kr naj poskuša…sj bo uspelo!

@vanchi_ka
Kako to misliš, da se ti še ni zgodilo? a res čisto vedno doživiš orgazem?
Za tvojo prijateljico: če ga doživi pri samozadovoljevanju, naj si s tem pomaga pri sexu. Mogoče je treba samo “led prebiti” 😉

zame je tud moral prit pravi, tud vikend bom preživela z njim, razo, pa ja, razvajal me bo:)))

saj veš..zavist dela svoje….

pa res samo zaradi tistih par kilometrov?..grrrrrrrrrrrr

a ti veš kaj vse bi jaz delal s tabo?

to je bilo v eno smer.

zame je pravi tisti, ki mu upaš povedati, da imaš težave. in jih skupaj rešita!
aja, predvidevam, da prijateljica hlini orgazem. za začetek naj neha!

kaj pa če moškemu ne pride?

mislim, če to počne samo zaradi ljubega miru?-…hkmmm

Ma ja pri vsakem seksu mi pride, ne vem, a je to kaj narobe? Pa ne samo enkrat. S tem nisem nikol mela problema, men je že dost da me malo bolj na grobo prime, pa sm že mokra. Mislim moj fant seveda.

potem je pa res neki narobe, ker ne poznam moškega, ki ne bi končal. Ste pa tud takšni a ne’

a naj me res raznese…trdo..praviš?

kak trdo?

baje….sam ne vem kak točn si mislila…da ne pride ali da to deal zaradi ljubega miru?

sicer pa….saj je fu* itak eno samo trpljenje…predvsem za ženske….)))

Kaj trdo? Ja more bit trdo, pa napeto, če hočeš da špricne, če ne ne bo nič. Z mehkim ni še noben šprical.

New Report

Close