Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ONDI

ONDI

Ja kje si se ti zgubil človek božji. Si bil na dopustu? Upam, da si se malo odpičil in naseksal.No, to dvoje glih ne gre skupaj, ne?Uglavnem, važn je da maš prazne jajce, pa da si spet tukaj.

pazi, zdaj ti bo začel podplate lizat…

---------- le vent nous portera...

jutro….

a je ne bo polej preveč žgečkalo?

leta letijo - iščem stevardeso

Ma se je zdej naužil na dopustu tega, pa zgleda da ni več tko nevaren

rada nevarnosti…no kaj pa kvasim..saj sem včeraj videl…..

Seveda imam, a ti nimaš? Bolj kot je nevarno bolj je zanimivo.

no potem pa mi povej kaj nevarnega…

Na delovnem mestu je najbolj nevarno to, da ko si sodelavec, ki ga imaš že dlje časa na piki končno začeli vidati tvoje prečudovito spodnje perilo in ko se končno opogumi, da te stisne v kot za vrati, predvigne krilce in narahlo otipa mehke čipke ter vse kar se skriva pod njimi, v tistem trenutku pa vstopi šef, ki te nujno potrebuje.

sem mislil da je zate nevarno če okna odpreš na računalniku pa si od prepiha fračo prehladiš

kako si?

a ti nimaš rad ćipkastega perilca?

mmmmm čipke so zakon Vanči! Imaš danes čipkasto perilo?

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

Ej tale flesh me tko vedno neki zafrkava, sam če bi ga pa v roke dobila, pa mislim, da ne bi imel več tko namazanega jezika. al pa še bolj.

sem mislil da je zate nevarno če okna odpreš na računalniku pa si od prepiha fračo prehladiš[/quote]

Mislim da je frača od vančike že navajena, da je na prepihu…..mokra je vedno….ali pač ne? talk to me Vanči!

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

aja, pa pazi da ti čipke v kopirca ne zagrabi

Sej se ne naslanjam na kkopirca, če bom pa kopirala, jih bom pa raje slekla, da se kaj ne zgodi

mmmmm čipke so zakon Vanči! Imaš danes čipkasto perilo?[/quote]

Ja seveda mam, kdaj ga pa jaz nimam, sej ga morš met, kr nikol ne veš kdaj se kaj zgodi.

mmmmm čipke so zakon Vanči! Imaš danes čipkasto perilo?[/quote]

Ja seveda mam, kdaj ga pa jaz nimam, sej ga morš met, kr nikol ne veš kdaj se kaj zgodi.[/quote]
a z navadnim perilom se ti pa ne dogaja?

Mislila sm če se ti kaj zgodi, da te morjo v bolnico pelat, pa da nimaš kr tko ene stare raztegnjene spodnje hlačke, ki jih nosjo stare mame. Ti pa res nč ne razumeš

aja, no za informacijo, ko si napol raztrgan, in šprica kri iz vseh strani in ti tud v hlače uide, verjemi ti je zadnja briga al maš gor čipke, al pa raztegnjene spodnje gate- le kdo je tu nor?

Ma a greš v bolnico samo takrat ko kri šprica od tebe? Ja tud jaz se sprašujem kdo je tu nor

ne, v bolnico grem ponavadi samo na obisk , če pa kri šprica grem pa k mesarju, imajo nižjo tarifo

Mislim jaz sm bla v bolnici tud ko ni kri špricala pa je blo nujno, tko da imaš mal čudne predstve zakaj služijo bolnice.

Mesar mi da pa vedno meso, kjer je kri že v večini odtekla, tko da se ni za bat da bi od mesarja prišla krvava.

no sam a ti je navada da se vbolnici vedno slečeš do perila?

Glede na to, da hodim za ženske zadeve, se vedno slečem do perila ja

ja pol pa rabiš čipko če čez perilo gleda ali si daš gate dol?

New Report

Close