Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Beli tok

Beli tok

besed, skratka citiram” ni treba biti posebno bister, da uvidiš da na svetu ni resničnega in trajnega zadovoljstva, da so vsi naši užitki le ničevost, da je naših tegob brez števila in da nas bo naposled smrt, ki nam preti vsak hip, čez nekaj let zanesljivo postavila pred strašno neizbežnost, da bomo bodisi za večno ali uničeni ali nesrečni.Nič ni bolj stvarnega kot to in nič bolj groznega, naj se junačimo kolikor hočemo: tu je konec, ki čaka tudi najlepše življenje na svetu” zatorej kaj nam preostane? da veselo seksamo do bridkega konca, potem pa bomo videli, je tako?

:o)

da, flash.
bolj na kratko: življenje je več ali manj jeba.

To bi lahko zapisal tudi z manj besedami:

Življenje je kot kurac, trdo in kratko.

((((((:))))))))

Svašta….

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

Opalaaaaa

Kaj pa je saška? 🙂

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

Ma to od flashgordona, že tko je zunaj težko vreme, zdaj pa še on mori,madona

itak…..ja iz kje pa si da je tako slabo vreme….v lj niti ni tolk slabo.,..

Saj pri nas ne dežuje, je pa ful soparno in težko, pada tlak, ne čutiš?

meni tlak narašča….tam spodaj 🙂 hecam se….

Ja maš prav….dol tišči…

Niti za sexat ni

No no….o tem bi se pa dalo razpravljat….ti zdele res ni do sexa…..ali te moram samo pripraviti do tega 🙂 ???

Pa daj, če si upaš

Na privat sporočilih….si za…?

Na privat sporočilih….si za…?[/quote]
evo, čez mene se zgražaš, na koncu boš pa sexsal po moji zaslugi,…svašta

Na privat sporočilih….si za…?[/quote]
evo, čez mene se zgražaš, na koncu boš pa sexsal po moji zaslugi,…svašta[/quote]

nimam namena sexat!

OK, ta del drži.

Vse ostalo sploh ni tako.
V bistvu je čist fajn in precej zanimivo.

Sorry, to se je nanašalo na flash – a, izpadlo je pa nate.

kaj si to bral, houellebecqua?

---------- le vent nous portera...

Beli tok, hehe, pol pa neko nihilistično sranje na SVM:).

New Report

Close