Ve kdo zakaj imamo funkcijo predsednika države?
Vrli Janez ni drugega naredil kot da se je specializiral za Elko Strojan. Namesto, da bi predstavljal Slovenijo v svetu in opravljal svojo funkcijo kot je treba, se je zgolj vmešaval v notranje probleme, tako da se je zmerom postavil na stran leve opcije in pomagal ustvarjati zmešnjavo. In njegov predhodnik je bil še hujši.
sedaj ga pa že nekaj mesecev ni na spregled in še vedno vleče bajeslovno plačo za nikakršno delo. Verjamem, da je zelo bolan. Žal. Ampak bil bi fer in ne bi kandidiral na zadnjih volitvah. Od Brezigarjeve bi lahko imeli več. Pa še ženska predsednica bi bila. Lahko bi tudi odstopil, če ni več sposoben opravljati svojega dela.
Zagotovo tudi to prispeva k večji inflaciji, saj kljub slabemu delu dobiva (pre)visoko plačo.
Kakor se sliši grdo ampak je čisto res: VSAK od kandidatov za bodočega predsednika bo boljši predsednik, kot je (bil) Drnovšek.
Žalostno je samo to, da če bi slučajno ponovno kandidiral na volitvah bi prepričljivo zmagal. Na lestvicah popularnosti še vedno zaseda visoka mesta. Zakaj? Nimam pojma. Ni ga. Izginil je. Ko pa se je slučajno pojavljal, je sejal samo zmedo in razdor med Slovenci.
Sam pa sem mnenja, da so tudi ženske lahko zelo sposobne in modre. Brezigarjevo smatram kot tako in mi je žal, da fanatična levica misli na enakopravnost med spoloma le z besedami. Za razliko od Vaše pikrosti sem mislil, da bi takrat bilo fer, če ne bi kandidiral, ker je volitve dobil samo zaradi kulta osebnosti doseženo z medijskim pompom.
Da pa me ne zastopiš, to ni nič novega. In, da odvračaš pozornost od teme z neumnimi pripombami.