Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu oralni sex?

oralni sex?

ga prakticirate? Vedno, občasno, nikoli?

Men je fino tamalo lizat, paše pri predigri velikokrat, poza 69…. sem pa slišal od razočaranih gospodinj da njihovi to nočejo… Tiste, ki rade kuhate, povejte

No gospodinje?

moj hoče, sam če obljubim, da bom filane paprike skuhala;)

Se mi je zdelo: vedno več je podkupovanja; redki unikati pa to počnemo iz zadovoljstva:-)))

Al pa zato, ker nam je fajn ko čutimo kako jim paše. Jih pač ljubimo, mirella:-)))))))))))

Vedno kir, vedno, pa še pogosto….večkrat paše bolj, kot sama penetracija…se strinjaš?

ah, kir, zdaj si me pa razsvetlil. torej me moj ljubi ljubi.

---------- le vent nous portera...

Seveda te ljubi naya, celo jaz te:-))

men je enkrat en na ircu obljubljal, da je diskreten in da bi mi jo lizal in mi garantiral užitek….mlad tipček…..

a…..on me je tud že ljubil? al bi me vzljubil, če bi pristala na lizanje???

Kir, kaj je že to “O S”? ;))

Pojma nimam:-))
Ti povej

a ti raje pokažem na žgečkljiv način ? sam pol ti bodo kocine pokonci stale ! hehe

Daj! Kar bo, pa bo:-)))))

ojoj, siliš v težave ! sam “obupno” lepo bi pa bilo….

Naj bo super obupno idka!:-)))

Predna in vroča…kot vedno.Sedajle bi morala iti v gorsko kočo:-)

ja če si upaš, pol pa pridi, te bom razvajala ob kaminu, malo penečega, pa pečenega , pa sladkega in vznemirljivega, pa malo čipkastega, potem pa bo ojojoj….

nima časa))))))

lahko jaz?

leta letijo - iščem stevardeso

Zate bi se izjemno potrudil,da ti nudim udobje,užitek,sprostitev;-)

Ti si za Ido precagav dec.

Ližeš samo tamalo?Kaj pa ritko,pa noge,sexi prste,gležnje?Nič???

Ko smo pa že pri oralnem seksu pa moram povedat, da je nujno potrebno, da ga moškemu zlišež do konca, drgač ni zadovoljen. Ma ne sej se hecam. Ampak to mora bit. Bolj žalostno bi bilo samo natepavanje brez lizanja, a ni tko? Sicer pa jaz tko rada ližem sladolede, da mam že prakso:)

Men pa sladoled ne gre…imam raje kaj ….slanega? …:))))))))

Ja, s sladoledom morš bit zelo izkušen, ker se hitro topi. Tudi kakšne slane palčke niso slabe, ja maš prav.

New Report

Close