Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu daj me….

daj me….

…..dež…..odprto okno……dihanje postaja vedno globlje…dokler ne zahtevaš ***daj me, pofukaj me…daj me…..ne morem več…daj mi ga….¨****
On se usede in te potegne nase… odpenja si hlače….ti pa visoko dvigaš svoje krilo……spodaj nimaš ničesar…..samo črtica te izdaja da si že ženska…vse lepo pobrito…..pič** se sveti od sokov, ki so privreli iz tebe……

Njegov trdi kurac čaka…za trenutek te prime, da bi dala v usta, prelizala…vendar ni časa…preveč si želiš biti pof*****

Nasadiš se od zadaj in nagneš glavo nanj…pomaga ti — močno te prime za boke…in ti izgubljaš razsodnost, ko se natikaš in naslajaš…vrtiš boke…on stoka in te spodbuja…počasi zarine prst v tvoj anus …z drugo roko draži tvoj nabrekli ščegi….…užitek je na vrhuncu…paše ti…še bi….rada bi da se fukala takole …. dneve in dneve…čutiš njegove ugrize na hrbtu…ne zdržiš…. počasi in v hitrem tempu ti pričneprihaja….
…Zakričiš in se nabodeš do konca… kolena drhtijo, nekje daleč slišiš njegov stok…on…brizgne vate…zlepita se v lastne sokove… obmirujeta…z dotiki…
…boža te po joških….

…in dež nadaljujeo svojo pot po okenski šipi……

leta letijo - iščem stevardeso

New Report

Close