Skrivači na tem forumu
Ne samo tukaj, na celem MON-u. Jaz sem nekaj mesecev pisala samo kot Zogica. Dobila sem tako nekaj zvestih obozevalk, ki so me potem lovile po forumih in me zalile. Zato sem se za nekaj casa prestavila v ilegalo. In me ni zalil nihce. Bilo je ocitno, da jih ni motilo moje pisanje, ampak so bile alergicne na Zogico. Na starsevskem cveku namrec. Zdaj na starsevskem cveku pisem malo ilegalno in malo kot Zogica. In me nihce vec ne napada. Na politicnem pa … Naj bo to skrivnost, okej?
No, če mene kaj vprašaš…si to naredila po nepotrebnem. Pa kaj te briga kaj ti flancajo bejbe tam gor na ŠČ? Itak, nam je bilo vsem jasno, da te za brez veze negirajo, ker same na premorejo osnovnega potenciala, za postavljanje razumnim tem, nadaljnje vprašanj, kaj šele odgovorov.
Sama, še vedno odprem post, v katerem vidim, da si sama avtorica, ali zgolj nanj odgovarjaš, zdaj te možnosti, ponavljam po nepotrebnem, nimam več (pa ne samo jaz, tudi druge so te na ŠČ spoštovale in bile hvaležne za marsikatero mnenje ali kritiko, ali samo posredovan iskren odgovor).
No, če mene kaj vprašaš…si to naredila po nepotrebnem. Pa kaj te briga kaj ti flancajo bejbe tam gor na ŠČ? Itak, nam je bilo vsem jasno, da te za brez veze negirajo, ker same na premorejo osnovnega potenciala, za postavljanje razumnim tem, nadaljnje vprašanj, kaj šele odgovorov.
Sama, še vedno odprem post, v katerem vidim, da si sama avtorica, ali zgolj nanj odgovarjaš, zdaj te možnosti, ponavljam po nepotrebnem, nimam več (pa ne samo jaz, tudi druge so te na ŠČ spoštovale in bile hvaležne za marsikatero mnenje ali kritiko, ali samo posredovan iskren odgovor).[/quote]
Saj vem. Vedno sem se trudila odpirati “koristne teme”. O zdravstvu, solstvu, gospodarstvo itd. Ne tako nekaj napamet, sem prebrala in citirala kaksen clanek. Skratka, potrudila sem se. Potem pa se najde kaksna z “a ti je dolgcas”, “ful si bedna”, “a dej nehi utrujat” itd. Mi je bilo res bedno. Medtem ko ona sama odpre temo o tem, kolikokrat je sel kdo srat, se tega ne uspe vprasati z normalnim stavkom, ampak utrujati pa zna. Je pa res, da se vedno manj sekiram zaradi taksnih zagrenjenih babnic, ki ocitno na MON prihajajo z namenom, da bi se praznile.
Sama, še vedno odprem post, v katerem vidim, da si sama avtorica, ali zgolj nanj odgovarjaš, zdaj te možnosti, ponavljam po nepotrebnem, nimam več (pa ne samo jaz, tudi druge so te na ŠČ spoštovale in bile hvaležne za marsikatero mnenje ali kritiko, ali samo posredovan iskren odgovor).[/quote]
Saj vem. Vedno sem se trudila odpirati “koristne teme”. O zdravstvu, solstvu, gospodarstvo itd. Ne tako nekaj napamet, sem prebrala in citirala kaksen clanek. Skratka, potrudila sem se. Potem pa se najde kaksna z “a ti je dolgcas”, “ful si bedna”, “a dej nehi utrujat” itd. Mi je bilo res bedno. Medtem ko ona sama odpre temo o tem, kolikokrat je sel kdo srat, se tega ne uspe vprasati z normalnim stavkom, ampak utrujati pa zna. Je pa res, da se vedno manj sekiram zaradi taksnih zagrenjenih babnic, ki ocitno na MON prihajajo z namenom, da bi se praznile.[/quote]
:),
13 + 12 = 25, ej, tole seštevanje je že prav zoprno, Primož a ne bi raje ulomkov?
Vem, Zogica, ma pusti jih, kaj te briga. Ti samo vztrajaj.
Saj vem. Vedno sem se trudila odpirati “koristne teme”. O zdravstvu, solstvu, gospodarstvo itd. Ne tako nekaj napamet, sem prebrala in citirala kaksen clanek. Skratka, potrudila sem se. Potem pa se najde kaksna z “a ti je dolgcas”, “ful si bedna”, “a dej nehi utrujat” itd. Mi je bilo res bedno. Medtem ko ona sama odpre temo o tem, kolikokrat je sel kdo srat, se tega ne uspe vprasati z normalnim stavkom, ampak utrujati pa zna. Je pa res, da se vedno manj sekiram zaradi taksnih zagrenjenih babnic, ki ocitno na MON prihajajo z namenom, da bi se praznile.[/quote]
13 + 12 = 25, ej, tole seštevanje je že prav zoprno, Primož a ne bi raje ulomkov?
Vem, Zogica, ma pusti jih, kaj te briga. Ti samo vztrajaj.[/quote]
Kaj če bi vidve odprle svoj portal pa bi lahko sme brihtno čvekale in se praznile na mrtvo. Udeleženci na drugih bi imeli pa končno mir pred vama.
Vem, Zogica, ma pusti jih, kaj te briga. Ti samo vztrajaj.[/quote]
Kaj če bi vidve oz. vsi vi (naj bo to skrivnost kdo:-)) odprle svoj portal pa bi lahko same brihtno čvekale in se praznile na mrtvo.