Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Presenečenja

Presenečenja

No dekleta na kakšen način presenetite svojega dragega,ko si želite malo drugačnega zapeljivega sexa in seveda daljše strastne predigre?Imate kak fetiš pred samim sexom,kateri vas še bolj vzburi?Kako torej poskrbite za strastno predigro in zapeljevanje dragega pred samim sexom?Lisičke,sexi krilca,privlačne nogavice,prevez čez oči,šampanjec…mogoče maklo težja varianta z nežnim tepežkanjem zadnjice,cuzanjem prstov…?

namlatim ga kot psa, da tuli kot volk.

hehe…….

O Marija,ti si pa kot kaka vojakinja v Avganistanu???:-)

Dobro jutro, čeprav megleno. Danes sem veliko bolj uspešna pri delu kot včeraj, pa se je dan šele začel.

Ja ondi kakšen seks imaš pa ti najraje? Kaj si želiš, da bi ženska s tabo počela, kar ponavadi ne oziroma kar nisi doživel, pa bi rad.

hahahahhahahahahahahahahahaha

Dobro jutro!

Ja tudi tebi KIR dobro jutro, upam, da bo danes kej bolj uspešno, ko vas lunca ni zrajcala že zjutraj

Najboljši sex je ko je ona na meni in noro mixa in rotirta.Zraven pa vroče in glasno stoka od užitka.To me pali,noro.

Cmoka!
a tuliš kaj?

Rajcing je ras dobrodošel zjutraj…ahh,paše.

hehe………

Ja pa ne sam rajcanje, pa pol tudi potešitev, drugač so hlače cel dan pretesne

Se pravi,da rada plezaš po lojtrcah v miniki in ..ja trgovskoi potniki lepijo oči nate:-)

Vanči kar nemir si mi vnesla v moje tesne hlače;-)

če čem malo drugačen sex in predvsem na drugačnem kraju ga zbudim sredi noči, odpeljem na Jezersko, teram 100 na uro na Goli vrh ali Virniški grintovec (nimata zgodnjih jutranjih obiskovalcev) in ga na vrhu napadem… potem zagotovo ne more več stati:)))

---------- le vent nous portera...

Ne rabim nč po lojtrcah plezat, je že krilce tko kratko, da ni potrebno plezanje. Samo zdej niso več tko kratka, ko je jesen, vendar spodaj bi se dalo pa še vedno marsikaj videt, če bi seveda splezala na lojtco.

Ti si privlačna že v besedah,kaj,ko bi te videl…mmm.

Mogoče ti pa ne bi bila všeč. Kaj veš. Po pisanju nekoga, je lahko oseba zelo privlačna, po videzu pa mogoče ne toliko.

pa saj videz ni vse pravijo, čeprav me nekateri včasih ocenjujejo po videzu in pravijo da delujem zelo nedostopna moškim. HMM se sprašujem zakaj, ko sem pa ful odprta oseba

Čutim da si kot en magnet.Privlačna.lepa,sexi,postavna…in vredna greha:-)

Vanči zelo rad bi te videl kako dobro izgledaš.

ondi, lahko si jo sprintaš:)))

---------- le vent nous portera...

Ma saj veš kaj pravte moški, da so vse vredne greha, kadar gre za namakanje

Točno tako,po eni strani…še dobro da nisem v tvoji firmi zaposlen.

Naya,noo,tako pa to ne gre,vendar.

Zakaj, si me ne želiš srečati? sej bolš da ne, kr pol ne bi nč delal

Saj si ne bi upala priti ,če te povabim v lokal na kavo?

New Report

Close