Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu sex umira?

sex umira?

… nekaj let nazaj … polno je bilo tem, vprašanj … ko kakšna ni in ni prišla do orgazma, nekatere ki se ji zdi penis njenega najdražjega premajhen, moškim s prezgodnjim izlivom…

Torej pacientk in pacientov dolge vrste…

Zdaj nikjer nobenega v čakalnici, vsi “ozdravljeni”?:-))))))

KIR, a imaš težave?

---------- le vent nous portera...

mah……saj veš kakšne dolge čakalne vrste so pri dohtarjih……. :)))

G. KIR je glavni doktor!

Ne, bi pa zdravil
Npr. če bi težko prišla do orgazma:-))

bi, bi, bi bil
Sam bo treba dat noge narazen:-))

On je vendar Dr.profesor G.Kir

A ti bi jih dal narazen? :))

hahahahahahaha, lahko če bi ga lepo mandrala:-)))

Kaj pa ženske nad 50 let?

pomojem maš pa sam probleme. ali pa si samo malo voayerja tako kot ondi:)

---------- le vent nous portera...

če kdo, ki ima dejansko kakšne probleme ali vprašanja vsaj malo spremlja ta forum, mu po moje na kraj pameti ne pade da bi to tukaj vprašal.

zakaj le…

Se čist strinjam z alenko, ker bi ga po moje vrgli s foruma, saj smo pa ja vsi popolni in seksamo kot zajci

ja, seks je umrl na tem forumu, zato je pa neumnost večna

Seveda imam problem!
Zdravnik bi bil rad:-))

Jaz nimam problemov,naYas.Samo uživam v lepih stvareh in ne “buljim”če kaj opazim.Kultura pač.

Spoštovani dr.KIR

imam en problem, ki si ga pa skoraj ne upam napisati. Dolgo sem premišljevala vendar mi ne preostane nič drugega kot da se tu, na vašem resnem forumu izpovem.
Namreč…imam luštnega, postavnega moža s katerim se zelo dobro razumeva, spolno življenje “štima”, vendar mene privlačijo tudi drugi moški in sanjarim kako se ljubim z njimi (ja, prav ste slišali, ljubim, ne seksam)

Kaj mi je storiti, sem normalna? Rabim psihotrapevta?

Obstaja kako zdravilo?

Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem

🙂

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Kir je vendaer novi RUGELJ

Hočeš reči veterinar;-)

Seveda draga Sarah5, čisto normalna si! Ne bi pa škodil psihoterapevt; no to bi moral biti izključno jaz. Sploh da bi se v resnici ljubila (ja, sexala):-)))

Imaš pa zelo podobne simptome kot jaz s to razliko, da jaz sanjarim da sexava. Uf, ufff:-))))

Že ponujaš svoje usluger.Novi Rugelj si;-)

Dragi doktor KIR,

jaz bi pa želela vedeti, kako naj neham sanjariti, da bi bila z dvema moškima, pa da sta mi popolnoma podrejena in vedno ko vidim kakšnega postavnega, se mi odvija film v glavi, le kako bi bilo

Tudi jaz se že v naprej zahvaljujem za odgovor

Si rada v vodilni in ukazovalni vlogi torej.

s teboj je vse v redu.
da, tudi zdravila obstajajo, niso pa v škatlicah.
dr.

V kakšni obliki pa so, v mesnati?

New Report

Close