spoštovani dr. kir
moje vprašanje mogoče ne sodi v vaš foh, pa vseeno upam da bi boste znal svetovat in rešit en velik problem.
stvar je sledeča: zadnje čase se ob prebiranju tega foruma počutim slabo, danes mi gre sploh na bruhanje pa nisem nič takehga pojedla ( kosmiče za zajtrk in jabolko za malico ) noseča tudi nisem.
gre mogoče za kako alergijo na določene osebe ki se tu sprehajajo, ali na njihove izjave?
naj povem da pri prebiranju ostalih forumov ostaja moje počutje nespremenjeno?
poskušala sem se distancirata od svm, pa me hudič kar naprej sem žene, ker kljub vsemu kdaj pa kdaj le kaj pametnega preberem.
hvala za vaš čas in morebitno rešitev problema. trpim kot hudič.
Takole spoštovana pacientka:
Kot prvo tak zajtrk s kosmiči in jabolkom verjetno ni najbolj priporočljiv v kolikor imate namen prebirati prav ta forum. In ker je tudi stalno obiskovanje tega foruma kot izgleda bolezenske narave, je kot na pladnju da zjutraj ne bi smela drugega pojest kot kavno žličko še tople moške sperme! To bi vam sigurno pomagalo; pa še zanosili ne bi ob prebiranju malo bolnih sestavkov sleherni dan:-)))
Upam, da sem vas tokrat vendarle rešil vaših tegob, pa še mogoče katerega tu:-)
opažam da so eni našli nekje, kjer jih nisem imela v mislih ( pa naj bo še tako čudno in neverjetno ) drugi, na katere sem ciljala pa ne razumejo. ampak kaj za vraga sem pa pričakovala : )))))
tako da zamerila ti nisem kir, te bom pa tudi v prihodnje, kot do sedaj brala na vsake kvatre enkrat, ker mi pač ne sedeš,ok? no hard feelings.
pa še enkrat povdarjam: zgornji post ni bil mišljen zate, nad tabo sem obupala že kako leto nazaj : )