Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Vanči vrni se!!

Vanči vrni se!!

Pogrešam te.

a lahk sestrca namest nje? sam da ne boš razočaran… jest sem ta hudobna. pazi zdej bo rekla tamala bejž, hihi. ondi, a mi pokažeš mišice? v živo, mislim.

---------- le vent nous portera...

Le zakaj jih ne bi pokazal v živo.Zelo rad.No tudi sestra od Vanči je zanimiva:-)

ha ha ha, si jo že pozabil a ne?

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Ondi, a zdaj me pa z nayo varaš? :-))

ondi če ti je full hudo, sem lahko jaz vanchy_ka za danes, jutri bo pa magar mirella nadomeščala

Ne nikakor,pristala je v mojem srcu.

Ne vem,če bo to šlo.

Dezinformacija

alenka, sam js imam gljivice na stopalih, on jih pa rad liže???

No, bom pa une roza mrežaste črne štumfe gor dala:)-al kakšne že nosi lepa sexy, prava bejba:)

nič ne bo mirella, nadomeščanje odloženo za nedoločen čas, je bejba nazaj.

potamani glivice da ne boš imela izgovorov pol ko bo treba vskočit.

No sej se mi je zdel da še nobena ni vidla nogavic, kjer bi bile v mreži rože,ne pa da so rožnate barve. Joj joj amaterke, vidim da nobena ne nosi seksi nogavic.

Pa kaj čmo, vsaj vemo kdo je zdej tle blefer.

Pozdravljena Vanchy_ka!

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

Hoj evo še malo pa gremo domov.
Lepo se mejte vsi tle gor, zdaj odhajam in bo mir, tko da me lahko po mili volji ogovarjate

So atraktivne in mene obupno vzburjajo.

Rad ližem in cuzam sexi ženske prste ki so lepo negovani in lakirani,ter gležnje draga Mirela.

Poljub zate,lepo,strastno ga preživi z dragim.čao

Imamo dost seksi noge že tako al tako, in ne rabimo nase vlačit kurbiš robe da smo zanimive. ko smo že pri tem: takih z rožami in mrežo hkrati še nisem videla, tudi v revijah ne. Jih tebi dostavljajo italjani ?

Lepa in pametna hkrati he he he

Ja draga njur, v Milanu se vse dobi, če še nisi vedela in sem prepričana, da še marsikaterih nogavic nisi videla, kaj šele oblekla:)

Ojla vanči,tvoj stil oblačenja je maxi 1A

No to ni ravno kurbiš roba v pravem pomenu besed;-)No kakorkoli,zame so povdarek na ženskih lepih nogah prav tako sexi vpadljive nogavice res estetsko in erotično.Paša za oči in izzivalni povdarek sexi ž.nog.

Vanči imaš več barvnih nogavic in z različnimi vzorci ali so ti črne najbolj sexi?Razvito sexi telo,minica ,sexi nigavice in salonarji z visoko peto…pa to vrže pokonci še mrtvega moškega.

Ja mam različne barve nogavi, normalno, za vsak kostim, krilo ali capri hlače drugačne. Ma službenih stvari imam ogromno, ker to pač spada k službi, lepa obleka pa to.

Doma sem pa kr v trenirki al pa v kavbojkah, kr se najbolje počutim. Tko da med vikendom me ne boš videl drugače kot v trenirki, teniskah in brez ličil. Ker sm vedno v pogonu, pa neki športam. Kaj čmo, sm čist preprosta in nič naduta punca, za razliko od mišljenja enih.

Pač rada mal podebatiram, pa malo pofantaziram, to pa mora bit, drugače je v življenju dolgočasno.

a ni brezveze stran zmetat za cunje več denarja kot ga zaslužiŠ?

---------- le vent nous portera...

Vem,da si faca in rada si lepo in privlačno oblečena,kot večina deklet.

New Report

Close