Ste za neodvisno Kosovo ali proti?
Sem za neodvisno Kosovo.
Albanci tam bodo zadovoljni, Srbi bodo pa čez 40 let srečni, da bodo še obstajali.
Če Kosovo ne bo postalo neodvisno, bo leta 2050 v Srbiji živelo več Albancev kot Srbov.
Prav tako podpiram tudi neodvisnost Katalonije, Baskikje, Škotske, S. Irske, Walesa, Galije, S. Italije, Sicilije, Sardinije, J. Tirolske, Valonije in Flamije, Republike Srpske, Dalmacije, Istre, albanskega dela Makedonije, itd., in članstvo tudi vseh teh v EU.
V bistvu veliko bolj ne kot ja. Imela sem prizgan televizor, ampak sem morala delati in se mi je to zdelo veliko pomembnejse.
Ena tretjina Srbom in dve tretjini Albancem.
Zakaj?
Sem strogo na srbski strani, da ne bo pomote. Vendar menim, da bi se Srbija Kosova morala znebiti, kajti ta zaostal in mafijsko prepleten kos zemlje Srbijo lahko vlece samo navzdol.
Delitev zato, ker na severnem delu vseeno zivi nekaj sto tisoc Srbov in ta del bi jaz pripojila Srbiji. Tisti del, kjer so samo Albanci, naj bo, karkoli ze zeli biti. Kosovo, Albanija, vseeno mi je.
Zakaj jim ne bi dala celega Kosova? Razen tega, da sem zelo na strani Srbov. Ker so si to vecino, ki jo zdaj imajo, v zadnjih petdesetih letih nacrto priborili z nenormalno visoko reprodukcijo. In po tej logiki … Ce k nam pride 50.000 Siptarjev in se reproducirajo kot zajci … Ter jih bo cez sto let vec kot nas Slovencem … A jim bomo kar prepustili celo ozemlje Slovenije?
Ja a ti so se namnožili kot kobilice in jih je povsod polno, če se le da nič ali čim manj delajo, hočejo pa čim več pravic, pa še đamijo, v kateri bodo lahko v miru modrovali, kako se nas ubraniti, ko jih bomo hoteli poslati od koder so prišli, še huje pa je, ker bodo lahko lepo v imenu Alaha in z njegovo “podporo” načrtovali teroristične akcije po Sloveniji.
Šiptarji so edini, ki pri nas ponoci delajo in skrbijo za gostinjsko ponudbo Ljubljane. Hocemo imeti turizem, ampak nihce ne bi delal po osmi. Tako da ni res, da ne delajo. Jaz jih ne maram, nikoli pa ne bi napisala, da so leni.
Tole s cefurji je pa ze narodnostna nestrpnost.
Zame se ve, da je moje drzavljanstvo ljubljansko, enako tudi narodna pripadnost. In da dobim alergijo na priseljence, ce moram sredi dneva z avtom ven.
Rec je kajpak o dnevnih emigrantih. Drugace pa je moja pokojna babica zivela na Ljubljanskem gradu, ko je bila majhna. Tja so med vojnama strpali reveze.
Rec je kajpak o dnevnih migrantih. Drugace pa je moja pokojna babica zivela na Ljubljanskem gradu, ko je bila majhna. Tja so med vojnama strpali reveze.
Tudi sama na vso moč hvalim Šiptarje, kar se dela in organiziranosti tiče.
Preko poletja so naši gostinci, ki bodo vsled nesprejemanja kadilcev vsak čas propadli :), veselo zapirali svoje oštarije, picerije, slaščičarne …
na Šiptarje sem se vedno lahko zanesla, da bodo imeli odprto.
Keč tehle postov je v tem kam s Kosovim.
Ko poslušam pesem ‘smrt majke Jugovićev’, se mi milo stori in sem za to, da Kosovo pripada Srbiji, saj je nekakšna zibka Srbije.
V glavnem pa sem za pogovore (dogovore) in močno upam, da bo zmagala zdrava pamet namesto, da možgani zavro do vrelišča.V primeru, da se Kosovo odcepi oz.osamosvoji bomo namreč videli hudiča.
Jaz gledam realno. In realno Srbija Kosova ne bo dobila. Pa cetudi bi ga, bi s tem dobila kolosalno sranje, kajti ne predstavljam si, da Srbija s Kosovom kakorkoli mogla naprej.