Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Sestanek sedanjega in bodočega

Sestanek sedanjega in bodočega

Peterle je obema dosedanjima predsednikoma države Milanu Kučanu in Janezu Drnovšku že pred časom posredoval željo, da bi se z njima srečal in se pogovoril o njunih predsedniških izkušnjah. Z Milanom Kučanom sta se srečala že v začetku avgusta, včeraj pa ga je sprejel tudi Janez Drnovšek. Lahko bi tudi že opravila primopredajo poslov, kajti malo je možnosti, da Peterle ne bi dobil teh volitev.

Lepo, tako je Peterle vsaj iz druge roke izvedel, kako je biti predsednik. Iz prve tako ali tako ne bo imel možnosti.

Morda si pa misli, da ne bo izvoljen in je hotel vsaj izvedeti kako to izgleda.
Firbec pa je firbec.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Vi se kar tolažite. Peterle je zadevo vzel zelo resno, kampanje se je lotil eno leto pred drugimi, obšel vse do zadnje slovenske vasice in ima ultra mocno medijsko kampanj. Na portalu 24 ur se na političnem delu non stop vrti reklama za njegov http://www.peterle.si/. Noben drug kandidat je nima. Vsaj jaz je ne vidim, vedno Peterle.

Jaz bom kar Lojzeta. Če ne bi on kandidiral, bi Türka, a le pod pogojem, če ga ne bi podprla SD. Ali pa mogoče bi, ker je izjavil, da so komunisti izkoristili partizanski boj za svojo revolucijo oz. nekaj podobnega.

Tudi jaz bom volila Peterleta, reklame gor ali dol, meni se zdi
resen oz.pošten kandidat, ki se je od zadnjega vladanja dalje precej naučil.
Želim reči, da ni več tako naiven kot je bil,hkrati pa je nekakšna uravnilovka vsem ostalim.

Žal me na Turku (podprla ga bo SD) nekaj moti pa še novo tipkovnico moram nabaviti,da lahk napišem njegovo ime.Komplicirat se mi ne ljubi 🙂

Sem za Turka, Peterle je v zadnjem letu začel preveč na sredino lesti. Očitno zaradi glasov. Dvomim, da je v zadnjih dveh letih tako spremenil politične nazore.

New Report

Close