Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Od kod levičarski večvrednostni kompleks?

Od kod levičarski večvrednostni kompleks?

Levičarji so največja banda, kar je kdaj tlačila slovensko zemljo.

Poglejmo realno.Mesta (ko se tako povdarja to “meščanskost”) so bila vedno večinsko neslovenska.Tujska.Prešeren, ta pav levičarski zapiti, je v prostem času govoril nemško in bral nemške knjige.

Prešeren je bil navaden liberalen nemškutar.

Medtem ko je slovenski kmet govoril slovensko in tako ohranil slovenščino, so se Laibachovci in Marpurgovci pačili v nemščini.Sami sebi so se, verjamem, zdeli zelo fini.

Levičarji danes pišejo po forumih, da kmetje volijo tisto, kar jim cerkev naroči, da so desničarji zabiti, neizobraženi, nerazgledani.

Kaj pa so levičarji.Slovenski levičarji.Ideološki potomci kriminalcev z rdečimi zvezdami.Še danes se čutijo dolžne širiti revolucijo, se zmrdovati nad slovensko kmetsko tradicijo in poveličevati TUJSTVO (meščanstvo).

Zgodovinsko dejstvo je, da je desničarski nazadnjaški kmet ohranil slovenski jezik: od slovenskega levičarja pa smo dobili samo napuh, klanjanje tujstvu, uvoz nemškutarstva, balkanizacijo, klanjanje tujim idealom.

In na koncu še bratomorne zločine.

Res mi je zanimiv ta levičarski občutek večvrednosti.Tudi na forumu viden.

Levičarji so “neobremenjeni”. A ta “neobremenjenost” jih takoj psotavi na laž, ko jim recimo predočiš zločine njihovih ideoloških dedov.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne vem, ali imamo mi vecvrednostnega, je pa ocitno, da imajo nekateri manjvrednostnega. Ze vedo, zakaj.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

In takole nam pametuje nekdo, ki se je okitil s klenim slovenskim nickom Spider…c c c

Dobro, če je že bil levičarski nemškutar, to ne vem. Verjetno mu res ni preostalo drugega kot brati tudi nemške knjige in govoriti nemško, sicer ne bi nikoli prišel do doktorata.
Samo povej mi no prosim katere pesmi je pa v nemščini napisal, tega pa resnično ne vem. Vem da je napisal veliko lepih slovenskih in veliko pregrešnih, tudi slovenskih, teh zadnjih verjetno v trajanju njegove alkoholne blodnje, za nemške pa res ne vem, pa me zanima.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Prešeren ni imel doktorata v današnjem pomenu. Danes bi imel naziv univerzietni diplomirani pravnik.

Podobno, kot če bi dejali, da ima vsak zdravnik doktorat.

poglejmo realno . manjvrednosti kompleks imate desničarji ker ste bili kvizlingi izdajalci morilci lažnivci , banditi aproporci takim je že podpovprečje večvrednost. sicer pa tega verjetno ti ne razumeš

Se strinjam, a če bi Prešerna deskreditiral, bi se hitro kdo našel in me sesekljal na prafaktorje, a na moje vprašanje ni odgovoril še nihče.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

ko se krščanstvo meša s političnim nazorom, mene najbolj preseneča to, da krščanski politiki, v nasprotju s Kristusovim naukom, prezirajo “svojega bližnjega”, še posebaj, če so pripadniki drugih narodnosti in religij
a se v politiki krščanstvo drugače definira, kot v vsakdanjem življenju?
zakaj torej ne ljubite svojih bližnjih in ne oproščate svojim “sovražnikom”??

Levaki ste tisti, ki skoz delate neke “raziskave”, kjer se dokazuje, kako ste vi lepi, pametni, izobraženi, razgledani…bla bla bla

Sam napuh vas je.

O vas in vaših prednikih je vse povedal italijanski predsednik Napolitano.Slovenijo ste spremenili v Srebrenico, zdaj pa se čutite nekaj dolžne srat.

Ker vem, da veš o Srebrenici vse, me čudi, da si dovoliš tako vehementno opletat s tem imenom in primerjat blagostanje v naši državi s tistim -takrat- tam.

saj greš lahko v srebrenico ali pa v italijo

Levaki ste tisti, ki skoz delate neke “raziskave”, kjer se dokazuje, kako ste vi lepi, pametni, izobraženi, razgledani…bla bla bla

Sam napuh vas je.[/quote]

Vas pa prezir.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

New Report

Close