Najdi forum

Splash Forum Politični čvek kršitve volilne zakonodaje

kršitve volilne zakonodaje

očitno so štirje mušketirji že kršili volilno zakonodajo

ne spoštujejo zakonov in kandidirajo za predsednika?

Seveda. Peterle, na primer, je imel volilne plakate (ki pa to kakor tehnicno niso bili, ampak je kakor slo za reklamo za prireditev) ze vsaj mesec dni pred zacetkom volilne kampanje.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Pošlji prijavo ustreznim službam.

Ustrezne sluzbe to vedo, kajti zadeva je bila v vec casopisih in revijah. Primer plakata, katerega 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prostornine je zajemala Peterletova slika, spodaj pa je z majhnimi crkami pisalo, da je sponzor neke prireditve. Ta plakat je na bilboardih visel ze konec avgusta.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Po tej logiki so kršili zakonodajo vsi kandidati, saj so nagovarjali potencialne volilce že takrat, ko so zbirali podpise za uradno kandidaturo. Njihove stojnice pa so bile ovešene tako s slikami kot gesli.

Eh, ni res.

Obstaja pravilo, kdaj se sme zaceti lepiti taksne plakate in kdaj je treba nehati. Peterletovi so to pravilo lepo izigrali. Pa saj mu nihce nic ne more.

Nagovarjali so volivce vsi ze prej, tukaj zopet prednjaci Peterle, ki je v enem letu nagovarjanja obredel Slovenijo po dolgem in pocez.

v mislih sem imel predvsem njihovo volilno kampanjo v domovih za upokojence

volilna kampanja je tam prepovedana

Bi pa še drugi tako naredili. Ne vem kje je sedaj problem.Človek je pač iskoristil zakonodajo oz. luknje v njej.

A res,tega pa nisem vedel. Samo to kar kažejo na POP-u se mi zdi, da je zraslo na njihovem zelniku, kot nekakšno soočenje.

Peterletu se vidi, da je resen kandidat, saj je kampanijo začel že leto prej.

Ostali se sploh niso mogli zjasniti in so odločitev sprejeli šele v zadnjem hipu. Kako boš take resno jemal…

skopušnik, pri tebi je pa očitno, da imaš zamegljen pogled in da rad prikrajaš zakonodajo svojim interesom in svoji kliki

opozoril sem na jasno kršitev zakonodaje, vi pa kot da se vas ne tiče

potem pa jokate in stokate, ko vam kje drugje kriminalci krojijo življenje

še to skopušnik, peterle ni začel kampanje nič prej kot 21. septembra vse ostalo je tvoje, peterletovo in medijsko sranje

Pardon, napovedal je kandidaturo eno leto prej…

vidim, da stalno nadzoruješ ta forum

in da imaš pokvarjene kriterije za resnost

Hja, ob vsakem odgovoru dobil elektronsko pismo e-poštni nabiralnik…

In kar precejšen del dneva preživim pred računalnikom – in ja, bo treba izključiti opozorila za novo pošto, ker me moti pri koncentraciji.

New Report

Close