Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Lojze PETERLE – LAŽNIVEC

Lojze PETERLE – LAŽNIVEC

ZLAGANI PETERLE!!!

Nerazčiščena afera Slovin opozarja, da bi s Peterletovo izvolitvijo za predsednika države laganje postalo družbena vrednota.

Vir: Finance, 3.10. 2007

A lahko spišeš vse.

Lahko že. Pa ne bom. Naj te firbec matra. Bos, bosek mali.

Oh vrabček dragi kako smo razneženi.Le daj potrudi se.Piši in me rasvetli z svojim znanjem, pokaži mi pot do znanja in vedenja.

Afera Telekom kaže na temno preteklost Mitje Gasparija… Iščite, berite, primerjajte…

Za kaj tocno gre v tej aferi? Sicer se strinjam, da je laznivec. To sprenevedanje, ki ga zdaj pocne, je za bruhanje. Peterle na televiziji govori, da ga ne motijo homoseksualci?!? Japajade.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

ha ha ha bosek mali

Peterle se je v očeh nezavedenih dovolj blamiral že s tistim, ko je prikrival podatke o svojih dohodkih v povezavi s funkcijo EU poslanca. Zatajil je kar lep kup keša, ki ga kasira mesečno, ker se seveda duva s to svojo navidezno ‘skromnostjo’. Pametno po eni strani, ve pač, kaj prodat povprečnemu Slovencu… Skromnost, hehe…

Vidim, da so nekateri obupani in podobno kot včasu prejšnjih predsedniških volitev, skušajo osebo diskreditirati zaradi njegove plače.

Jaja, si bo treba izmisliti nekaj novega.

Peterle je imel srce za Sloveniuo, tudi takrat, ko je imel le eno sposojeno obleko. Ne zavidim mu EU plačo – saj si jo zasluži.

Se strinjam !

In to je bilo kdaj? Kolikor vem, je bil republiški uradnik že za časa Juge, kar je grozno čudno glede na njegovo krščanskost in “grozno” preganjanje cerkve v tistih časih.

A ni čudno, kako so vsi ti zatirani ljudje tudi v bivši Jugi uspeli tako prosperirati? Če bi človek verjel njihovim zgodbam, bi vsi viseli po zaporih.

Kaj veš, morda je pa “prešaltal” na fantke?!?!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pa še res je. Peterle je v času bivše Juge prav tako živel na račun davkoplačevalcev, kot živi danes. Če me spomin ne vara, je delal na nekem uradu za planiranje (?). Njegov šef takrat je bil partijec veleumni Umek, ki je po osamosvojitvi Slovenije prestopil v SKD.

Takšen človek pač ne more biti predsednik. Niti pod razno. In upam, da mu ne bo uspelo. Da Slovenci še premoremo toliko pameti.

Seveda, dobro se je naučil od Ahmadinedžada. “Pri nas ni homoseksualcev.”

Malo nas je takšnih, ki mislimo tako kot ti, da takšni kot je g Peterle ne morejo biti predsedniki, vendar smo žal v manjšini

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Sploh razni Jambreki, Rupli, Slivniki in tako dalje. Zagreti komunisti (ali iz prepričanja ali oportunizma, to je že drugo vprašanje), danes pa se predstavljajo kot nekdanji disidenti. 🙂

Sem za Jelinčića, očitno je edini od kandidatov, ki ne mara homoseksualcev.

Tudi on je izjavil, da nima nic proti njim. Samo njegov poslanec Saso Pece jih organsko ne prenese.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

New Report

Close