Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zakaj Rop ni takoj odprl ust?

Zakaj Rop ni takoj odprl ust?

Nekaj mi ni jasno okoli te zdrahe z Ropom in prisluškovanjem Janši in Sanaderju. Drugače verjamem, da so bili incidenti inscenirani. Ampak mi ni jasno, zakaj nas je Rop o tem obvestil šele letos, če je to vedel tri leta nazaj in je mislil, da moramo vedeti tudi mi.

… in zakaj je torej takrat molčal, če bi ta vest lahko njega in LDS rešila pred JJ in SDS tik pred volitvami!?
No, way, jaz pa le mislim, da takrat ni bilo nič ali pa ni nič vedel takrat, sedaj pa laže o – čem že?

Šur….takoj bi moral sklicati tiskovko in povedati vse o prisluhih in s tem priznati, da počne nekaj kar uradno nebi smel (ok saj vsi to počno ampak o tem se ne govori) ….. no ja sedaj je še bolj nerodno zanj, ker mora razlagati zakaj je bil tiho….

WW

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Taka vest bi ga takrat še bolj pokopala, saj prisluškovati opoziciji pa tudi ni lepo.

Zakaj se je pa Janša odločil za tožbo šele po tem, ko so njegovi temeljito pregledali Sovo, če kje le ni kakšnega takega posnetka oz, ga odstranili? Zakaj ni tožil takoj?

Ker mu je dal možnost, da svoje obtožbe dokaže ali pa jih umakne in se opraviči. Storil od tega ,Rop, ni ničesar zato je pač naredil kar je. Menim pa, da bi morali poslanci za svoje besede odgovarjati. Bi bilo manj obtoževanj brez osnov oz dokazov.Ropu je pa že uspel ljudski linč Janše, tu pa še takšni dokazi ne bodo pomagali. Ljudje svojega mnenja ne bodo spremenili.

Ne bodo ga, in ga tudi niso ob Ropovi izjavi. Tako mnenje so imeli že prej.

Noben pameten ne verjame, da je SLUČAJNO, da do mejnih incidentov prihaja pogosteje ravno pred volitvami. pa še TV je “slučajno” tam, ko Podobnik pade v vodo.

Ne bodo ga, in ga tudi niso ob Ropovi izjavi. Tako mnenje so imeli že prej.

Noben pameten ne verjame, da je SLUČAJNO, da do mejnih incidentov prihaja pogosteje ravno pred volitvami. pa še TV je “slučajno” tam, ko Podobnik pade v vodo.[/quote]

Potem se pa spravi na Podobnika ne pa na Janšo.Ker pred volitvami je vedno Podobnik tisti ki izziva.Sicer pa imasta tako ti kot Rop možnost predložiti dokaze o teh svojih trditvah.Čakam.

New Report

Close