Najdi forum

Splash Forum Politični čvek JELINČIČ vs. VODUŠEK NA RTV SLO

JELINČIČ vs. VODUŠEK NA RTV SLO

Zanima me kako komentirate intervju glede na to da se je moral Jelinčič prvih 38 min. minut (od 50-ih) le zagovarjat kar se tiče nestrpnosti, navzkrižja z zakonom, dolgega jezika,… Vodušek ga je šele zadnjih 12 minut začel spraševat kaj bi kot predsednik naredil oz. kakšno mnenje ima o tem in onem…
Zame osebno je to živa svinjarija. NJegovo preteklost že vsi poznamo in če je vse res ali ni , je itak manj pomembno.
Vprašanje pa se glasi: bi volili Jelinčiča če odmislite njegovo preteklost in se osredotočite na svoj filig? lp

Tvoje vprašanje je podobno, kot če bi vprašal, ali bi skočili z 30-nadstropne stolpnice, če se pri tem ne bi ubili.

Jelinčiča ne moreš ločiti od njegove preteklosti, ki je takšna, kakršna je.

Leve se ne sme spraševati o njihovi kriminalni preteklosti, za vse ostale se je pa treba izmisliti kakšno afero, tudi če je ni…

Nobenega dvoma ni, da je Zmago Jelinčič zmagovalec prve četrtine tekme za predsednika republike. Ne le, da je z rezultatom, ki mu ga trenutno merijo lestvice javnega mnenja, presegel vse napovedi analitikov, ampak je v velikem slogu premagal nacionalno televizijo z vsemi njenimi organi, plačniki pristojbine in če je še kaj gledalcev vred.
Vir: Finance 11. 10. 2007

V čem vrabček, v gobezdanju. Res je, da ima velik gobec, samo vsak normalen človek bo znal v tem njegovem širokoustenju prepoznat, da mlati prazno slamo. Pa kaj ste eni tako neumni ali tako naivni?

Skoraj polovica od skoraj 77 tisoč anketirancev predsedniške ankete na Finance.si se je po odgovorih na 37 vprašanj bolj ujelo s kandidati, ki niso vložili kandidature ali so od nje odstopili.

Med uradnimi kandidati je največ anketirancev odgovorilo podobno kot Zmago Jelinčič.

Ja, omejenost in naivnost pač res nima meja. In ti minca si zraven. To je važno.

In anketa v Financah je edini kriterij…Ja vrabček ptičji možgani nisi Bog ve kako veliki…

Nesposoben voditelj Vodušek. Na drugi tv je voditelj vprašal po Jelinčičevem zagovarjanju in besedah Cigan, pe..r in ostale njegove besede, naslednjega kandidata, kaj meni o Jelinčičevih besedat. Beda ta naša kompletna nacionalka.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Nikjer nisem napisala, da je to edini kriterij…. slabo bereš….ja res ptičji možgani niso bog ve kako veliki, ampak ti tega ne moreš vedeti ….kjer ni nič ….

Pa še nekaj za popestritev, da ne boš tako napadalna. Ups. Ali pa še bolj.

Zmago Jelinčič je v imenu poslanske skupine Slovenske nacionalne stranke napovedal pripravo novele protitobačnega zakona in podprl združenje ponudnikov gostinskih storitev, ki napoveduje državljansko nepokorščino.

Bravo Zmago. Si pa upa. Ni kaj. Je pravi za predsednika.

Saj Jelinčič ne skriva svoje preteklosti. Na svoji internetni strani jo ima objavljeno.

To je demokracija.
Zakaj nas pa imaš za naivne in neumne? A zaradi demokratičnega izražanja lastnih mnenj?

Jaz bom sigurno volil jelenčiča njega se ni za bat ker pove vse direkt,bolj so problematični tisti ki lepo govorijo naredijo pa nič.Turk je turk pa tudi če da po nemško dve pikici na U,da je bolj moderno,ker slovensko ni dovolj fino!

Res ste neumni in naivni, če mislite, da bo Jelinčič to gobezdanje tudi uresničil.

A ostali kandidati pa??? Si pe res naivna , če to verjameš.

Kaj od svojega gobezdanja je pa do sedaj uresničil en drug, ki se prav tako piše na J ? :))))))

(pa ne mi prihajat z nalepkami pri registraciji za 7 sedanjih Eur, lepo te prosim)

Saj nisem rekla, da bodo drugi izpolnjevali svoje obljube, vi pač Jelinčiča kujete v zvezde in verjamete, da bo obljubljeno izpolnil. Toliko let se že potika po parlamentu in a je bila kakšna figa od njega? Samo gobec pa sapa.

Ne fige od njega res še ni bilo. Nasprotno. Od Peterleta, ki se še več let potika po parlamentu, pa je bilo že veliko fig…

Jap osamosvojitev Slovenije. To je največji projekt, ki ga je izpeljal.

On edini, kajne? Na belem konju je popeljal narod v samostojnost? Vsi ostali s(m)o se pa praskali po jajcih?
Nikoli ne bom razumela, kako lahko eni tako brezpogojno verjamejo v rdeče in črne Ljubljene voditelje, ni važno, iz katerega časa in katere stranke. Ampak očitno takih nikoli ne bo zmanjkalo.

Ne razumem kako se lahko ženska praska po jajcih…Enim je pa res treba vse narisat. Bil jeeden glavnih akterjev…

Praskanje po jajcih pri ženskah, draga moja mina, je retorična figura, znana tudi pod imenom katahreza.

In spet se strinjam s tabo, enim je res treba vse narisat.

Kar sanjaj. Ko se zbudiš (če) boš mogoče dojela.

Osamosvojitev Slovenije ni bil njegov projekt. Daleč od tega.

Ampak imaš vso pravico, da verjameš da je temu tako.

Nekoč sem se po naključju znašla v družbi z Jelinčičem in moram reči, da tako prostaškega človeka še nisem srečala.

Prav zabaven je.
Sploh pa če ga jemlješ takšnega kot je in moraš že v naprej pričakovati, da bo zabavno ali “zabavno” z njim.

No ja, imamo pač različna merila za zabavnost. Meni je bil samo nagnusen.

New Report

Close