Najdi forum

Splash Forum Politični čvek volitve

volitve

Bližajo se volitve. Razmišljam, da bom volila za g.Peterleta. Zakaj?
-je human do sočloveka
-nima imetja
-ima otroke
-pomaga revnim pomoč tistim, ki nimajo za kruh
-za svojo malo plačico se odreče in jo podeli med tiste, ki nimajo za kruh
-lepo zapoje posebno ko delajo maligani
-je pravi
-ne nosi škrlata
-ali se bo Kramberger obrnil v grobu?

Spet provokacija LOL

– še ena točka, hodi v cerkev.

– še marsikdo je bolj human do sočloveka, če je zate to humanost, da se hodi kazat v Železnike in se tam smehlja v kamere in rokuje,..
– kdo pravi da nima imetja.
– otroke imam tudi jaz, imetja pa tudi nimam, no delnice, vzajemni skladi, tega se res ne vidi, enako tudi pri Peterletu ne, torej smo vsi skupaj reveži.
– s čim pa pomaga revnim in tistim ki nimajo za kruh, kdaj je pa že komu kaj dal iz svojega žepa.
– Proti njemu imamo mi vsi tukajle malo plačico in se moramo bolj odrekati in več damo tistim, ki to potrebujejo.
– to o maliganih ti dam pa čisto prav, samo včasih malo zafuša in kak sičnik se mu kam zaplete
– je pravi, ni pravi
– škrlat ni v modi, razen v RKC
– Kramberger se gotovo obrača v grobu, ko vidi kaj se dogaja na naši politični sceni.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Danilo Türk nima kaj dosti premoženja, tako kot tudi vsi člani SD-ja ne. Komunajzarji veselo talajo svoje imetji tistim, ki ga imajo manj, in kradejo tistim, ki ga imajo več. Danilo Türk bo zagotovo razliko med povprečno plačo in svojo plačo razpršil med vse tiste, ki bodo zaslužili manj kot on (ČE bo slučajno postal predsednik).

Bravo Skopušnik, zadel si z glavico na žebljico:-)

A si ti res tako naiven ali provociraš. Danilo ima toliko premoženja in toliko zasluži, da bi to moral že zdavnaj narediti in delati.
Koliko je že prispeval iz svoje denarnice za poplavljene? ????

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Zdej sem pa res zmedena, koga volit hmm…

g. Peterle nima denarja, sam na orglce pa lepo igra,
g.Danilo bo talu veliko premoženje, mi pove kdo kje in kdaj, da se postavim v vrsto?
ali bo mogoče prisoten Borat?, ki bo postavu kulise?

Zdej grem dva kroga teč okrog ljubljane, mogoče bi mogla it že prej

zmedena!

New Report

Close