Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zakaj bom volila Krajnca

Zakaj bom volila Krajnca

Včeraj je mavrica botra mesca v enem postu pisala zakaj bo volila Eleno Pečarič.

Ne spremlajm dosti politike vendar dovolj, da imam o vsakem kandidatu svoje mnenje. Kranjc je res mlad – premlad za predsednika. Vendar imam teh starin in samoljubnih političnih riti dovolj!

Dovolj imam tudi tega, da še vedno govorimo pravicah in krivicah Druge setovne vojne, še vedno se ne znamo zediniti kdo so vojne žrtve in še vedno prekopavamo kosti, ki že več kot 50 let počivajo v miru.

Nehajmo se ukvarjati s preteklosjo in začnimo misliti na prihodnost.

Dajmo se enkrat v parlementu nehat pogovarjat o mrtvih in zgodovini ampak začnimo govoriti o otrocih in prihodnosti.

Krajnc kot predsednik SMS predstavlja prihodnost.

Predsednik države pri nas nima načeloma nobenega vpliva na to, kar se dogaja v parlamentu…. Pri nas je predsednik le reprezentativna lutka države, tako da je načeloma vseeno kdo je…. Razen, da podaja svoja mnenja, ki jih nima moči realizirati na svojo roko, nima nobene funkcije, tako da je itak vseeno kdo je…. Sicer se mi pa zdi najprimernejši za to funkcijo, ali Gaspari ali Turk….Peterleta že v osnovi ne prenesem…. Ostali nimajo dovolj diplomatskih izkušenj in bi nam bili le v sramoto pri predstavljanju države v tujini…..

lp,

N.

Še nekaj:
pomembne so parlamentarne volitve, tam se resnično odločamo o prihodnost naše države….

lp,

N.

Ni res, da predsednik nima nobenega vpliva. Predlaga na primer ustavne sodnike, ki so v tej državi zadnja instanca vsake odločitve (in samo predstavljajte si ustavno sodišče, sestavljeno iz devetih črnuharjev in malteških vitezov a la Šturm). Predlog mora priti od predsednika, mora pa ga potrditi še parlament. Če imajo v parlamentu večino črnuharji, lahko ne sprejmejo predlaganih kandidatur, tako da se postopek sicer vleče (kot na primer pri guvernerju Banke Slovenije), ampak v tem času deluje ustavno sodišče v prejšnji sestavi.
Torej so predsedniške volitve zelo pomembne, v nasprotju s tem, v kar vas prepričujejo.

Pa ti veš, kaj vse je ta Krajnc počel v svojem življenju? Predlagam, da se malo pozanimaš, mogoče te bo minilo…

mademoiselle Adele Ne, me pa lahko razsvetljiš.

Bistvo mojega razmišljanja je, da imam dost NOB-ja in grobišč in druge svetovne vojne in starcev v parlamentu. Čas je že da pridejo na površje druge teme. Recimo vrtci pa šole pa zdravstvo in mnogo drugih. Nekatere od teh je že odprla SMS kot izvenparlamentarna stranka.

Capriccoza, vidi se, da nimaš najmanjšega pojma o čem kvasiš.
Ali pa še vedno vztrajaš, da je bivši šef partije Ribičič CIRIL tudi črnihar?

Neverjetno, kako so vas napumpali.

MARJANAG, bi tudi v nemčiji svojcem židov rekla “pustite zgodovino, glejmo naprej”?
Drugače pa je precej očitno, da si pač od stranke SMS in da si prišla malo agitirat za Darkota. Verjemi, s tako poceni populizmi mu delaš veliko škodo. Darkota poznam in vem da je fejst dečko! Sva bila skupaj na faksu in še pri parih projektih….ampak tole z vrtci je precej bosa zadeva.

Ciril Ribičič ni bil nikoli šef partije. Člani partije pa so bili v prejšnjem režimu mnogi od tistih, ki se sedaj proklamirajo za disidente, z Janezom Janšo, Dimitrijem Ruplom in Petrom Jambrekom vred, da drugih ne začnem niti naštevati. Še ti si mi sumljiv s svojo pretirano gorečnostjo (kud svi Turci, tud i mali Mujo).

Ciril Ribičič je bil predsednik ZLSD, tako so se preimenovali komunisti po letu 1991.Je bil član ZKS in ni nikoli izstopil iz stranke.

KApričoza, kdo je bolj sumljiv in “pretirano gorečen”?
Jaz, ki se mi v podkrepitev svojim argumentom ni potrebno lagati ali ti, ki se moraš posluževati laži?

Mislim, da bi bilo Darkota sram, če bi vedel, kakšno “reklamo” mu delaš tukaj.

Kaj pa ostali člani ustanega sodišča? Jih sploh poznaš poimensko? Če bi jih, bi vedela, da so vse prej, kot “črnuharji”. Lep besednjak imaš, ni kaj….

Oni so bili zato člani, ker so jo hotel razbiti od znotraj.

Ti si pa zato član stranke, kateri pripadaš, ker si (kot je bilo v prejšnji temi napisano) slamoumen.

Da ne bo kdo tebe razbil od znotraj stranke. So nevarni.

Analitik, mimogrede: na žalost ne razumeš niti malo, kaj sem hotela povedati s svojim prvim postom.

Hja, sorry, k ne dam veliko na laži, natolcevanja in podtikanja.
Saj pravim, Darkotu si v sramoto.

Moje mnenje pa je analitik, da ti kvasiš neumnosti. Glede na tvoja pisarjenja tukaj sem prepričana, da ti še faksa od znotraj videl nisi. Kaj šele, da bi sodeloval prikakšnih projektih. Ja mogoče si bil kak kurir ali kaj podobnega. To pa je čisto možno. Sicer je pa vsako delo vredno spoštovanja, da ne bo pomote. …. ampak tole z vrtci je precej obuta zadeva.

Vrabček, kaj ti verjameš ali ne, je tvoja stvar.
Mislim pa, da sem jasno povedal, zakaj in kako se tule pri tej temi dela Darkotu škoda.

New Report

Close