Nestrpna slovenska levica
Tokrat se bom osredotočil na dejstva.
Dejstvo je, da levica ni storila NIČ:
-da bi se rešila romska problematika
-da bi muslimani dobili đamijo
In zdaj ta levica očita desnici nestrpnost.Za crkni!
kako samo levičarjem, ki so romsko problematiko desetletje IGNORIRALI, obraz, da komurkoli kaj očitajo?
Jania 1 pa kje za Boga si najdla povezavo med mano, zidanico in cvičkom!!!!!!????Hi, hi, hi.
Če poslušaš kar govorijo in ne samo tisto kar hočeš slišati naj ti osvežim spomin. Je bilo zadnjič po TV. Koncesionarji v zdravstvu( t.i. privatniki- po komunistično -sovražniki države) izkoristijo vsa sredstva od ZZZS-ja , medtem ko v javnem zdravstvu ta sredstva ostajajo neizkoriščena!!!??? kdo je potemtakem bolj priden in kdo več naredi za paciente. V javnem zdravstvu skoz tulijo, kako, da ni denarja na koncu pa še tistega ne porabijo.
Povezava sama po sebi kot takšni je logična. Poglej, si goreča vernica in volilka Jajčnega JJ. Torej si; glede na dokazano statistiko tipične volilke Jajčnega; 1) Dolenjka, ali prebivalka argarnega naselja (da ne napišem glih vasi), 2) nizko oz. poklicno izobražena (mi je žal, a tako kažejo vse VAŠE statistike), 3) razumljivo (glej 2) nerazgledana z dnevnim populizmom prežeta (Novice, žal Delo, Mag…, da Lady, Nove al kako že se tovrstni cajtngi imenujejo niti ne navajam), 4) s strani RKC, katere ideologijo ti domači far nabija v glavo že od krsta naprej, zaslepljena, puritanska, zakompleksana ženska, ki ji pogled od tega, kar ti far v nedeljo pove in zapove, ne seže naprej, 5) kot takšna, jasno si kolaborantka, ki podpiraš vse te nazadnjaške klerike, ki svoja morilska dejanja opravičujejo s tem, da so prisegali tako Musoliniji kot Hitlerju!!!, in so PO RKC, NARODNI HEROJI!, 6) izredna zagovornica privatizacije zdravstva, na kar kaže tvoj odgovor; v javnem zdravstvu ostajajo sredtva neizkoriščena???Kje si pa reva to prebrala? V javnem zdravstvu SREDSTEV NI! Pa kej je to s teboj? Ali ne spremljaš kaj se dogaja na področju pediatrije, onkologije, ginekologije, zobozdravstva?
Kaj si sploh dovoliš kaj tako absurdnega napisati? Da v javnem zdravstvu sredstva niso izkoriščena????
Ej, bejba s kje si ti?
Kar pojdi k koncesinonarju, ali pa samoplačniško, boš prekleto kmalu prijamrala nazaj v javno zdravstvo. Vsak koncesionar, kaj šele zasebnik NIMA tudi osnovnih higienskih standardov v svoji kamri, šparajo kjer se le da, in to na medicinski sestri (praviloma, to postane kar žena), na materilu (sanitetnem), na vzdrževanju osnovne higiene (snažilka, čistilka pač stane, zato je koncesionar ali zasebnik pač nima. oz. mu je to 10 letna hči), na vsem možnem kar se le da samo znižujejo kvaliteto storitev. Ker, draga Jula, vse to stane,, koncesionar ali zasebnik pa mora to sam plačati, s tega kar zasluži, in verjemi mi, vsak tak klinac da raje ves denar (brez izstavljenega računa jasno) v žep in ne v svojo kvazi ordinacijo. Takle imamo. In temu je kriv samo Bručan in njegov JJ-jajčasti!
Povezava sama po sebi kot takšni je logična. Poglej, si goreča vernica in volilka Jajčnega JJ. Torej si; glede na dokazano statistiko tipične volilke Jajčnega; 1) Dolenjka, ali prebivalka argarnega naselja (da ne napišem glih vasi), 2) nizko oz. poklicno izobražena (mi je žal, a tako kažejo vse VAŠE statistike), 3) razumljivo (glej 2) nerazgledana z dnevnim populizmom prežeta (Novice, žal Delo, Mag…, da Lady, Nove al kako že se tovrstni cajtngi imenujejo niti ne navajam), 4) s strani RKC, katere ideologijo ti domači far nabija v glavo že od krsta naprej, zaslepljena, puritanska, zakompleksana ženska, ki ji pogled od tega, kar ti far v nedeljo pove in zapove, ne seže naprej, 5) kot takšna, jasno si kolaborantka, ki podpiraš vse te nazadnjaške klerike, ki svoja morilska dejanja opravičujejo s tem, da so prisegali tako Musoliniji kot Hitlerju!!!, in so PO RKC, NARODNI HEROJI!, 6) izredna zagovornica privatizacije zdravstva, na kar kaže tvoj odgovor; v javnem zdravstvu ostajajo sredtva neizkoriščena???Kje si pa reva to prebrala? V javnem zdravstvu SREDSTEV NI! Pa kej je to s teboj? Ali ne spremljaš kaj se dogaja na področju pediatrije, onkologije, ginekologije, zobozdravstva?
Kaj si sploh dovoliš kaj tako absurdnega napisati? Da v javnem zdravstvu sredstva niso izkoriščena????
Ej, bejba s kje si ti?
Kar pojdi k koncesinonarju, ali pa samoplačniško, boš prekleto kmalu prijamrala nazaj v javno zdravstvo. Vsak koncesionar, kaj šele zasebnik NIMA tudi osnovnih higienskih standardov v svoji kamri, šparajo kjer se le da, in to na medicinski sestri (praviloma, to postane kar žena), na materilu (sanitetnem), na vzdrževanju osnovne higiene (snažilka, čistilka pač stane, zato je koncesionar ali zasebnik pač nima. oz. mu je to 10 letna hči), na vsem možnem kar se le da samo znižujejo kvaliteto storitev. Ker, draga Jula, vse to stane,, koncesionar ali zasebnik pa mora to sam plačati, s tega kar zasluži, in verjemi mi, vsak tak klinac da raje ves denar (brez izstavljenega računa jasno) v žep in ne v svojo kvazi ordinacijo. Takle imamo. In temu je kriv samo Bručan in njegov JJ-jajčasti![/quote]
Oh, kako imajo nekateri nizek nivo kulture! Takšno sramotenje in etiketiranje drugega (ki ga v resnici sploh ne poznajo!) je možno samo zato, ker se da na takih in podobnih forumih skrivati za raznimi nicki. Tako si nekateri prav uživaško sproščajo in zdravijo svoje lastne frustracije, se kitijo z raznimi dipl.,ing. naslovi, da izpadejo bolj prepričljivi in postavljajo s takim načinom pisanja sebe nad druge. Ko pa zapustijo tipkovnico, pa jim njihovo ogledalo pokaže samo žalostno in primitivno resnico – žal pa ogledala za notranjost glave še niso izumili.
Prababi, kje si zdaj! A se na tale primitivizem ne boš nič oglasila? Glede na najine izkušnje, se čudim, da ni glasa od tebe!
Jania1, čemu toliko gneva in toliko pavšalnosti v tem kupčku besed? Zasebnikom ne podarjajo opreme kot UKC, ampak si jo morajo sami plačati in vsak strošek morajo krepko utemeljiti zavarovalnicam – javnim zavodom je tu mnogo lažje že zgodovinsko, da niti ne omenjam krivičnih podcenjevanj, da je vse drugačno slabo.
Večji problem je v tem, da čemu plačujemo isto ceno za storitve, če se različno vlaga v ponujanje storitve? Oprema za izvajanje storitve je lahko najsodobnejša in mnogo učinkovitejša od nečesa starega, cena za storitev je pa enotna, saj se ne gleda na UČINKOVITOST oz po domače povedano ZA ČLOVEŠKA ŽIVLJENJA.
Ej, bejba s kje si ti?
Kar pojdi k koncesinonarju, ali pa samoplačniško, boš prekleto kmalu prijamrala nazaj v javno zdravstvo. Vsak koncesionar, kaj šele zasebnik NIMA tudi osnovnih higienskih standardov v svoji kamri, šparajo kjer se le da, in to na medicinski sestri (praviloma, to postane kar žena), na materilu (sanitetnem), na vzdrževanju osnovne higiene (snažilka, čistilka pač stane, zato je koncesionar ali zasebnik pač nima. oz. mu je to 10 letna hči), na vsem možnem kar se le da samo znižujejo kvaliteto storitev. Ker, draga Jula, vse to stane,, koncesionar ali zasebnik pa mora to sam plačati, s tega kar zasluži, in verjemi mi, vsak tak klinac da raje ves denar (brez izstavljenega računa jasno) v žep in ne v svojo kvazi ordinacijo. Takle imamo. In temu je kriv samo Bručan in njegov JJ-jajčasti![/quote]
Oh, kako imajo nekateri nizek nivo kulture! Takšno sramotenje in etiketiranje drugega (ki ga v resnici sploh ne poznajo!) je možno samo zato, ker se da na takih in podobnih forumih skrivati za raznimi nicki. Tako si nekateri prav uživaško sproščajo in zdravijo svoje lastne frustracije, se kitijo z raznimi dipl.,ing. naslovi, da izpadejo bolj prepričljivi in postavljajo s takim načinom pisanja sebe nad druge. Ko pa zapustijo tipkovnico, pa jim njihovo ogledalo pokaže samo žalostno in primitivno resnico – žal pa ogledala za notranjost glave še niso izumili.
Prababi, kje si zdaj! A se na tale primitivizem ne boš nič oglasila? Glede na najine izkušnje, se čudim, da ni glasa od tebe![/quote]
Oooooo, Tinčka živjo!!
Vidim, da me pogrešaš:-))) Srečo imaš, da sem že tukaj. Kar nekaj me je potegnilo sem. Tvoja energija me je potegnila,:-)) ravno na vrhu si bila, ko sem prišla semkaj.
Veš Tinčka, nimam časa preko dneva, saj menda veš, da penzionisti nimajo časa. A ti še nisi v penzionu? Boš vidla, ko boš, da prostega časa ne bo.:-))
Odvisno je tudi od posameznika koliko je pripravljen, da komu še kaj naredi. Jaz sem vedno pripravljena, da skočim na pomoč. Ravno včeraj sem peljala dve gospe, da smo obiskale 90-letno gospo, vesela je bila obiska, me pa tudi, ko je še tako bistra in tudi delavna.
No, danes sem bila pa že v “LABLAN”, opravila redni servis, pred obvezno nekajmesečno kontrolo. Ni kaj, za zdravje je treba poskrbeti, da bom še lahko pripopala kakšen link.:-)))
Trudim se, da posredujem kakšen link, da bodo obveščeni, pol me pa napadajo, kot bi vse kar je v cajtengah napisano, napisala jaz.:-))
Veš pa tudi, da znam vračati, tukaj sem se naučila marsikaj.:-)))
Tinčka, glede na najine izkušnje,:-) zopet se smejim, sem videla, da tiste, ki pišejo bolj desno, pa tudi vredno opomina. preskočiš.:-)))
Videla sem, da si “Žogco” 1 x opozarjala, mogoče tudi še katerega drugega, vsega pa res ne preberem, ker prepozno pridem semkaj, ura, pa hiti hiti in treba je iti spaaat.
Tinka,
jaz ne bom ne Žogco ne Janio1 zadrževala ali karala pri pisanju, ker so potrebni karanja zaradi “primitivizma” tudi drugi pisci iz nasprotne strani, naštevala jih ne bom, kdo so to, pa sama vidiš.
Prav zato jim jaz odgovarjam, kot jim.
Tudi Žogca in Jania1, imata pravico, da se branita.
Tako jaz mislim, Ti pa lahko tudi drugače.:-)))
Saj bo kmalu volilni molk, jaz sem se že zdavnaj pripravila nanj :-), pa vedno kdo kaj izziva, še posebno pri odkrivanju kakšnih kosti, ko nimam pri njih prav nič. Ampak kaj češ, grem jim na živce, ker posredujem kaj takega, ko njim ne odgovarja. Še dobro, da so tukaj tudi taki, ko o zgodovini nekaj vedo, kar precej vedo. Preden pridem jaz, dobijo odgovor.
A ne? Bila bi lahko tiho.
Tinka, ne morem, sem preveč prestala hudega, še kot otrok, potreben starševske ljubezni, pa je ni bilo. Bila sem mnogokrat nazvana: “pankrt bandita”, pa še mnogo drugega je bilo. Pa nisem bila nič kriva.
Tudi “komunajzarka” nisem nikoli bila:-)), s tem imenom me vedno obkladajo.
Sem čisto navadna PRABABI in veliko nas je takih. Žal. vedno se katera poslovi in gre k zasluženem počitku. Tja, odide vsak, nihče ne vzame, nese s seboj nič. Žal, se tega premnogi ne zavedajo, da si od danes do jutri. Sedaj pa še posebno zaradi gneče in neprevidnosti na cesti.
Bom končala, upam, da nisi jezna,:-)) saj veš zakaj?:-)))
Nekaterim sem še dolžna odgovor, bom ali pa ne, saj nima smisla, me pa včasih kaj spodbudi in napišem.
Zgodovina se ponavlja iz leta v leto, pa še se bo, če ne bo MATI NARAVA napravila svoje.
Nekateri vidijo samo eno stran, treba je pa videti obe in prav zato sem pisala še drugo plat zgodbe. (zopet se ponavljam,:-) očitki bodo.)
Lep vikend Ti želim!
PRABABI
no pa napišimo dejstva:
jj laže, kot lažejo brejc virant pa bivši minister za promet , jaz pa menim da kar vsi v vladi.
vlada je delovala protizakonito ker je preselila strojane.
vlada deluje korupotivno
vlada je nardila iz te države nepravno državo in policijsko državo.
vlada se briga samo za svoje riti in si nastavlja položaje po volitvah ko bodo izgubili
take inflacije kot je sedaj ni bilo še nikoli
bajuk lahko naklada ko ima dve penzije
no spiderov jakec a ti je treba še kaj naštevat, da boš nehal tolči tiste prazne eno in isto