Najdi forum

Splash Forum Politični čvek GASPARI NAJBOLJŠI ZA PREDSEDNIKA

GASPARI NAJBOLJŠI ZA PREDSEDNIKA

Jaz bom volil Gasparija. Mu zaupam. Predvsem mi je všeč, ker je resen. Potrebujemo resnega in razgledanega predsednika. Slovenija si to zasluži.

Dovolj imam raznih Kekcev hojladrajšev, orgličarjev itd.

GASPARI JE PRAVI ZA PREDSEDNIKA.

zate ja. zame pač ne. :))

Zame tudi ne! Volila bom Türka.

Pa vi ste šaljivci!

Maš raj pleškote in očalarje?

Peterle ima daljšega.

Če bomo volili glede na njihovo zunanjost, potem se volitev vzdržim :-)).
Do tja, kjer je elaine, še nisem prišla, haha.

zato bo zmagal pravi, ker ne boste šli na volitve HB.

jaz tudi

pa tankega

Važno je, da gremo tudi tisti v mestih volit. Če boste ostajali doma, bo Peterle preveč pik dobil.

Kar bojte se, ampak vam nič ne pomaga, pa če vsi greste v mrazu in snegu na volišča :-)))))))))))

Mislim, da je tisti, ki se mora bati, Peterle. Eno leto prej je začel predvolilni boj, največ denarja je porabil, največji favorit, največji volilni štab, na koncu bo pa zgubil :-)))).

Izpod tvojih prstov v Božja ušesa :))))

nisem brala drugih postov, ampak se strinjam z kranjskim janezom..tut js bom volila gasparija… naj zmaga gaspari ali pa vsaj jelinčič. pri vseh ostalih bo slovenija še v večjem k**** kot pa je, vedno slabše bo…

gasparij za predsenika

A ni za takšne teme odprl Primož forum z naslovom POLITIČNI ČVEK.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Gaspari je CAR. Je najboljši.

Sedaj pa bo Primož sigurno zahteval pojasnilo od mene. Pojasni za kaj je car? In ko ne bo pojasnila oziroma še preden bo, bo temo zbrisal.

Ampak GASPARI je res CAR.

ljudje v nedeljo vsi na volišča, če kdo ne gre volit je še slabše naredo. volit je treba in tapravega obkrožit, se ve Gasparija :):)

New Report

Close