Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Žogca in odnos

Žogca in odnos

Žogca, ne vem kako naj ti čim lepše odgovorim. Bi pa rad povedal, da sem član LDS-a, da sva že v začetku razčistila stvari. Berem teme o politiki in povsod se oglasiš tudi ti. Žal pa moram tukaj povedati, da mi je kot levičarju tvoj način pisanja popolnoma nesprejemljiv.
Napadaš in obtožuješ direktno brez kančka obzirnosti do soljudi, pa najsibodo levičarji ali desničarji. Iz tvojega pisanja pa se jasno da razbrati, da te je politika začela zanimati šele pred kratkim. Kaj dosti ne veš ne o zgodovini ne o sedanjosti. Vse skupaj ti deluje tako bolj medlo in zamegljeno in govoriš in napišeš same pavšalnosti, očitno pa je, da jih verjetno od nekje povzemaš, kar da slutiti o tvoji izobraženosti okoli določenih dejstev.
Tudi jaz sem proti cerkvi, vendar tako zaničevalno si še pomislil nisem govoriti, kot to počneš ti, pravzaprav si zelo podobna Jelinčičevim ekstremistom, samo da to počneš v imenu levice.
Samo upam lahko, da si še dovolj mlada in da ne boš več delala toliko škode levici kot jo narediš s svojimi izjavami.

V primeru, da si se pripravljena izobraziti in pogovoriti, pa se lahko obrneš na naš štab in z veseljem ti bomo pomagali tudi z iskušnjami in lepšim vedenjem. http://www.lds.si/sl/party.cp2?cid=3003&linkid=party

Jože

svašta!

Jože, iskrene čestitke za tvoje besede. Strpne so in ne netijo sovraštva ampak združujejo. To je pa pomembno v današnjem svetu.

LDS, my ass (pa še rima se), ti je še nikoli nisi videl od znotraj, samo nov nick si izumil za to priliko (= vrzimo malo blata na Žogco, mimogrede pa tudi na LDS).

Predvidljivo in prozorno.

Veliko si napisal, pa nič povedal.

Si navaden brezveznik. Žogca te moti, ker je (za razliko od tebe) razgledana in stvari kar dobro obvlada.
Sram te bodi. Zakaj si spremnil vzdevek. To je nick, ker nisem sigurna da boš razumel. Takšni kot si ti z LDS nikoli niso imeli opravka in sem prepričana, da si LDS takšnih niti od daleč ne želi. ZARES pa tudi ne. Ti povem iz prve roke.

Pa ne mi zdaj porušiti mojo najnovejšo predstavo o LDS, noooo. Ljudje, LDS ne sme biti sinonim za sovraštvo, hujskaštvo, nestrpnost in blatenje. LDS je lahko tudi strpna, povezovalna in napredna stranka.

Aja, Vrabček, to da je Žogca “razgledana in stvari kar dobro obvlada” je samo tvoje osebno mnenje, do katerega imaš seveda vso pravico. Jaz pa spoštujem njeno nerazgledanost, sovraštvo in hujskaštvo. Ne smemo je prevzgajati ampak jo moramo vzeti takšno kot je. V demokraciji ima lahko vsak svoje mnenje. In to je dobro.

V demokraciji ima res lahko vsak svoje mnenje, vendar so nekatera mnenja znanstveno nedokazana, druga hujskaška, tretja smešna, in tako naprej. In dobro je, če jih znamo utežiti.

No gost Jože, ti bom pa jaz odgovorila na tole tvoje poučno pisanje;

-Čudiš se temu, na kak način Žogca, tu interpretira svoje mnenje, poglej, ona ga na način, ki je značilen za ostro levico, kar LDS ni!
-Splošno pomanjkanje odločnih levičarjev je povzročilo ravno to, kar se tu (ne samo in le tu) dogaja. Levica (kot takšna) ima LDS-a in Vas razlag dovolj, saj kot takšni niste sposobni zavzeti nikakršnega konkretnega mnenja. Vedno bolj se v svojih prizadevanjih po čim širši ljudski podpori nagibate k desnici. To vam je nenazdnje, dalo lahko vedeti predvsem to, da ste na zadnjih parlamentarnih volitvah doživeli popoln poraz.
-Ker niste odločni, zagovorniki levice, kaj to pomeni, si lahko prebereš Jože sam kjerkoli želiš, a LDS to ni, kar je jasno že s tem, da Vam je polovica članstva upadla, ter, da so nekoč vodilni ljudje levice raje prestopili oziroma celo ustanovili novo stranko.
-Mi je žal, iskreno, ter od srca, da se pred najbolj odločilnimi trenutki levičarji in “levičarji lds-a, ki želijo biti vsem in vsemu všečni” kregamo med seboj.
-Kar nenazadnje tudi kaže Vašega Gasparija izjava, da malo manj kot Turka, bi skoraj prej podprl Peterla. Takšni ste! Sram vas bodi! Vas in ne Žogce, ki ima vsaj čist in konkreten, razčiščen odnos do levice kot takšne.
-Vas niti malo klincev, z LDS-a ne skrbi dejstvo, da Vam Jelinčič s svojim sicer ostrim, a prepozanvnim načinom, nagovarjanja volilcev, jemlje glasove? Vas ne? No pa ima vas za kaj!
-Poglejva Jože; predstavnika SNS je volilo ogromno mladih ljudi; je tako? Je!Zakaj?
-Že na FDV-ju in filo faksu študente, profesorji poučujejo kaj je levica in kaj desnica, oni si le-to lahko dovolijo. In Jože z LDS-a pa tudi Borut iz SD; vprašajta se Zakaj mladina (razen ruralnega okolja, ki pa itak niti žal ni vpisana na fakultete) časti DOBESEDNO, Tita, Che-ja, in ostale? Zakaj?
-Že Vesna V. Godina je v nedavnem intervjuju za Mladino dejala; ne citiram, da bi volila predstavnika, ki bi zagovarjal skrajno levico, ki je žal, pri nas ni! Je samo sprenevedanje LDS-a (ki ga je to drago stalo) in politična všečnost Pahorja (ki bo še pošteno plačal).
-Mladi Slovenije se OČITNO, a LDS tega spet ne vidi (nič bat, vidi pa Janša zato), nagibajo k skrajni levici, če že ne k socializmu, ne bom pa pozabila študenta Filozofske fakultete, ki je pred nacionalko dal izjavo, da so on in njegovi sošolci absolutni pristaši marksizma, ki je v svoji resnici edini družbeno sprejemljiv sistem.
-Jože, ne nazadnje a resnično; zakaj sprenevedanje? Čemu? Ostali boste sami na pogorišču kao levice, ker reveži nimate “jajc” priznati svojih stališč in jih zagovarjati. In to Jože, je to, kar današnja levica potrebuje.
-Ne bodi tako kvazi dobronamerno pokroviteljski do Žogce, ona je samo človek, ki opozarja Vas, kot “t.i. levičarje” na to, kar ste naredili narobe in na vaše napake.
-In, Jože, gost, to je to. Ne jamraj, da ne maraš Cerkve, tega, Žogca nikoli ni izjavila! Ti, ki ne znaš dojemati mogoče res ne maraš Cerkve, lahko pa zapišem, da ostali levičarji (razen očitno LDS-a, ki to itak ni), spoštujemo vse veroizpovedi. Absolutno. Jasno, dokler oni spoštujejo nas, ki smo ateisti (uf, težka beseda, kajne Jože). Kar pa se RKC tiče, je pa to druga tema, ni pa to Cerkev, vseh ostalih verujočih. Ni Jože, veš?

IZKUŠNJAMI! Mislim, če pa tako imenovani levičar, ne pozna osnov slovenskega jezika (tu ni vejice Jože) nam pa res lahko samo še Bog pomaga!
In škodo levici, kot LDS-u delaš ti, in ne Žogca.

Pa nazaj v OŠ bi te nagnala, ne samo zaradi napak, pisanja, temveč zato, ker ne obvladaš niti osnov obojega. Ne pisanja, ne napak, ne pravil.
Sram me je takšne levice.

Kaj pa počnete v vašem štabu? Pripravljate strateški plan za veliki napad na preostalo družbeno premoženje?

Poslušaj! Žogca je naš odličen sogovornik, prijateljica in baba da te kap. Kaj ti torej preostane? Za začetek, bi se lahko zamislil kakšni smo volivci v resnici – oz. drugače povedano kako DALEČ ste politiki s svojimi idejami od volilcev. Tule je pač realnost taka kot je in ne vaša leva in desna ali srednja. Seveda, če tega ne kapirate – ponavadi vsake 4 leta doživljate stresne situacije 🙂

lds je po mojem mnenju ena navadna banda, men ni jaSNO kdo jih bo še volil. nov stranka pa na vem kake ideje od starga kozla -političnega kadrovnika- golobiča. ki je itak za moje popjme sam, za svbojo rit delal.

New Report

Close