Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Peterle zmagovalec prvega kroga, a z malo možnosti za končno izvolitev

Peterle zmagovalec prvega kroga, a z malo možnosti za končno izvolitev

Analitiki in prve raziskave dajejo več možnosti Türku

http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,231361,247629

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Se strinjam z analitiki, a opozarjam, da tako lahko pa tudi en bo.

Jelinčičevi volilci bodo najbrž v precejšnji meri abstinirali, saj gre večinoma za mlade ljudi, ki se ne istovetijo niti s Peterletom, niti Turkom.

Izid zna biti dokaj tesen.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Lahko si želimo, da bo abstinentov malo. Vsakega kandidata bi lahko vprašali, zakaj naj bi volili ravno njega.
Ampak PETERLE res nima osnovnih pogojev za izvolitev in ne bi smel biti niti v prvem krogu. Že večkrat je pokazal, da Slovenije NE MARA. Če bi jo le malo maral jo ne bi prodajal tako poceni, kot se je zgodilo z Oglejskim sporazumom, pa nenazadnje Španski kompromis, vojna škoda.
Kako bi lahko bil sedaj predsednik države??? NIKAKOR !!!

Poslušajte volilci JELINČIČA, tako kot sem jaz. V drugi krog volitev tudi grem in mi je kristalno jasno koga obkrožim. Samo upam, da tisti, ki ste tako kot jaz obkrožili Jelinčiča 11.novembra ne boste ostali doma.!

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Večina glasovalcev spletne ankete, 1.131 od 1.827, namerava v drugem krogu voliti Danila Turka oziroma izraženo v odstotkih, za Turka bo glasovalo 61,9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} anketiranih za Peterleta pa le 38,1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Vir: Finance 23. 10. 2006

Jaz sem trdno prepričana, da bo čisto lahko in enostavno. Peterle nima niti najmanjše šanse za zmago. Doživel bo še večji poraz kot v prvem krogu.

Turk lahko računa na večino glasov Gasparija in kar veliko od Jelinčiča. Več kot preveč.

upam da zmaga turk če se že vklopim v to tekmo, drgač pa briga me za predsednika

Peterle nima šans razen, če bo čudežno naenkrat v Argentini nastalo 1.235407 novih volilnih upravičencev..

L.p.

-------------------------------------------------------------- Kdor isce resnico, jo mora znati prenesti. Kitajski pregovor

Upajmo, da bodo tokrat predvolilne ankete malenkost bolj točne kot v prvem krogu. Vsekakor pa Peterleta še ne bi odpisal, čeprav so ga dobro minirali s tem Rožmanom.

Tole z Rožmanom je bil avtogol desnice. Kdo pa hudiča pa želi da se Rožmana opere že dokazane krivde, kdo je spremenil zakon, da se je spet znašel v aktualnih političnih dogodkih?

Tud jest Peterleta še ne bi odpisal, njegova ofenziva je tempirana na drugi krog volitev. V prihodnjem tednu bomo še velik slišali o povojnih pobojih, osamosvojitveni vojni, tud RTV se je že vključila z antipartizanskim filmom, pa tud po kosteh bodo še brskali.

New Report

Close