Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek terme banovci

terme banovci

Pozdrav.

Mika me pogledat v kakšno kopališče, kjer še nisem bila.

Se splača v Banovce pozimi – torej v notranje bazene? Je samo en bazen ali tudi kakšen jacuzzi, kaj za otroke (imamo triletnika)? Baje je v bazenih fino topla voda?

Ima kdo izkušnje s Termami Banovci? Se splača?

Jaz lahko samo rečem, da Terme Banovci priporočam. Jaz sem bila tam 4 leta nazaj. Hotel je takrat imel zunanji in notranji bazen, ampak to niso neki zelo veliko bazeni. Bolj za malo plavat in namakat… Preveri, če ni za otroke morda prevroča. Jaz sem bila tam še “pred otrokom”, ampak zdaj bi šla tja tudi z našo skoraj 3-letnico. Res super! Zvečer prižgejo lučke in prava romantika. Jakuzzi je zunaj in notri. Med tednom je prima, ker je malo ljudi, za vikend pa ne vem. VOda je super – in če primerjam z običajno temp. kopališč bi rekla da je kar zelo topla (uh, kar zdaj bi šla malo tja). Živela sem v tistih hiškah ob hotelu – v enem od zgornjih stanovanj (ful lepe in velike mansarde). V sobi smo si oblekli kopalni plašč in greš v natikačih po zraku do bazenov…(potke ogrevajo tako, da tam ni snega… ko sem bila jaz je bil že sneg) (zato je fino izbrat čim bližjo recepciji)…
Kako je urejeno za otroke ne vem, v spominu nimam nič, da bi kaj videla, ampak najbrž so to že v vmesnem času kaj dodali.
Hotel in terme so meni osebno zelo všeč in so mi ostale v res lepem spominu. Hrana je bila tudi super. za izlete se moraš pa sam organizirat-pozimi je težko iti kam s kolesom, z avtom pa se da iti okoli…. ampak jaz sem si takrat privoščila zlasti bazene in rom…… Res super topla voda.
Jaz priporočam.

Banovci so OK, jaz pa bi vendarle bolj priporočala Lendavo
(moje TOP toplice).

Več je za otroke kot v Banovcih.
Bazeni so različnih temperatur, tudi otroški bazen z igrali.

In tudi vse ostalo: možnost sprehodov, prijeten obnovljen hotel, dobra hrana, prijazno osebje.

New Report

Close