Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za Primoža

Za Primoža

Primož, a je kaj narobe pri vas ali pri meni.
Kakšen teden zelo težko pridem na kakšno stran (forumi), saj se mi vedno znova prikazuje, da stran trenutno ni na voljo.To traja kot rečeno kakšen teden in to kar naprej. Kako to?
Upam, da vam bo uspelo najti kakšne pokrovitelje. Sem že kar malo odvisna od Med.over.net in gotovo nisem edina. Mimogrede, malo sem zadevo omenila našemu direktorju, ampak me je lepo odpravil. Seveda, on neposredno od tega ne bi imel nobene koristi, torej zakaj bi se naj spuščal v to. Bljak.
Mislim, da bi na Min.za zdravstvo morali uvideti prednosti takih forumov, kot so tukaj, saj nekdo, ki lahko manjši zdr.problem reši kar tukaj, pač ne bo delal gužve po čakalnici oz.se bo lažje odločil, kdaj je potrebno iti k zdravniku in kdaj ne. Posredno po mojem to pomeni tudi manj bolniških ipd., pa tudi kakšen bo šel PREJ k zdravniku in si tako mogoče rešil življenje. Kako da na Min.tega ne uvidijo?! Internet pač že dolgo ni več samo zabava.
Če je potrebna kakšna peticija ali kaj podobnega – sporoči,Primož. Jaz sem takoj za to in gotovo nas je takih še veliko tlele gor. Samo ne nam vzeti Med.over. net.,plosim!!!

Vse pohvale in lep pozdrav!

New Report

Close