Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kateri od najbogatejših Slovencev je član SDS?

Kateri od najbogatejših Slovencev je član SDS?

Prosim, enega mi pokažite.

Da to vidimo malo “kdo se je obogatil na delavskih žuljih”.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj sploh sprašuješ to. Janez Janša je kriv za vse.

To je izvedeno tako, da direktno imen ni videti. Skladi na Bahamih imajo tudi lastnike…

bomo izvedeli po volitvah, če SDS ne pride v koalicijo.

Pomeni to morda, da bodo na naslednjih volitvah zmagali hinavci, ki so zaradi osebnih koristi danes raje še tiho?

Kučan je že navil ušesa Pahorju, češ da premalo brani tajkune, ki jih Janša napada.

mora braniti svoj forum 21.

Ni nujno, da je član SDS. Je dovolj, da je prijatelj Janeza Janše. Torej njegov zaveznik.

In kdo se je obogatil na delavskih žuljih?

Prijatelj JJ, Igor Bavčar, nedvomno se je, in kot kažejo spodnji podatki, se bo še bolj.

“Le navidezen spor Janša – Bavčar
Zavarovalnica Triglav bo Istrabenzu januarja prodala skoraj 20.000 delnic, za katere se je potegovalo več ponudnikov”.

Bavčar je dolgoletni član LDS-levičar.

Ga ni in ga ne najdeš, razen če se kateri od tajkunov spreobrne iz komunistične partije v SDS. Ampak to je nemogoče!!!!

A, je v vodstvu SDS kdo razen JJ za katerega bi lahko rekli, da je sploh sposoben služiti denar z lastnim delom. Gre za skupek ljudi, ki so popolnoma lojalni besedi JJ ( ta jih je zavestno postavil na te položaje). Tem svojim otročičkom je dal v roke lego kocke, oni pa znajo sestavljati lesene. Izkazali so se kot zelo poslušni, vendar slabo učljivi.

JJ je tekom svoje vladavine tajkunom dovolil bogateti. Le zakaj ? On dobro ve, saj je njihovo delovanje velikodušno podpiral.

To smo pa danes že enkrat slišali s TV.

Kle se pa jaz vprašam, če niste nekateri začeli brati časopise in slediti kaj se dogaja z lastninjenjem šele takrat ko je JJ prišel na oblast.
Lastninilo se je že od začetka. Samo govorilo in pisalo v medijih se ni o tem.

WW

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

ma, kako da se ni, seveda se je.

iščete šivanko v kopici sena. Morda boste celo kaj našli.
Takoj potem pa, prosim, pričnite z iskanjem bogatašev iz vrst ostalih strank, predvsem LDS-ja.

Komunistična zalega je vseskozi zelo glasna, ko jim pa postaviš direktno vprašanje pa vsi utihnejo! Res zanimivo, da niti enega imena niso omenili!?

čeprav nisem komunistična zalega, sem že omenila, da se bo zvedelo po naslednjih parlamentarnih volitvah, koliko in kdo od današnjih vladajočih, si je kaj nabral.

Zanimivo, da ostajamo brez odgovora na vprašanje!??

Sam govorijo pa govorijo, ko je pa treba kaj povedat pa zavijejo v celofan:-)

hahaha, to boš ti počev v letu 2009, zavijal v celofan, mislim.

[/quote]

čeprav nisem komunistična zalega, sem že omenila, da se bo zvedelo po naslednjih parlamentarnih volitvah, koliko in kdo od današnjih vladajočih, si je kaj nabral.[/quote]

Zakaj čakati na naslednje parlametnarne volitve? V glavnem vemo, vsaj jaz, že sedaj. Poznam primerke (največ LDS) tako, da brezveze vsakršno nakladanje. Poznajo jih že sosedovi vrabci, Ravno včeraj sem slišala vreščati njihova imena in priimke.
Tudi Kučanova stranka, z vrsto vil v centru Trsta, ni nedolžna.
Kljub vsemu pa še vedno ostaja za LDS primerki.

čeprav nisem komunistična zalega, sem že omenila, da se bo zvedelo po naslednjih parlamentarnih volitvah, koliko in kdo od današnjih vladajočih, si je kaj nabral.[/quote]

Zakaj čakati na naslednje parlametnarne volitve? V glavnem vemo, vsaj jaz, že sedaj. Poznam primerke (največ LDS) tako, da brezveze vsakršno nakladanje. Poznajo jih že sosedovi vrabci, Ravno včeraj sem slišala vreščati njihova imena in priimke.
Tudi Kučanova stranka, z vrsto vil v centru Trsta, ni nedolžna.
Kljub vsemu pa še vedno ostaja za LDS primerki.[/quote]

pa jih povej, imena LDS bogatašev, mene ne gane.

[/quote]

pa jih povej, imena LDS bogatašev, mene ne gane.[/quote]

ja, pajade. Pa ravno na forumu. Ni šans. 🙂
Mene imena in priimki tudi ne ganejo, gane me spoznanje, da
so obogateli tudi preko mojega žepa.

New Report

Close