Srbski nacionalisti-ruski konjušari
Tisti, ki Slovence obtožujejo konjušarstva, so takšni konjušari, kot mi nikoli nismo bili.Slovenija ima na svojem ozemlju samo slovenske vojake.Šef srbske radikalne stranke Tomislav Nikolić se zavzema, da bi v Srbiji bila nastanjena ruska vojska.
Da boste bolje razumeli, srbski ultranacionalisti bi radi Srbijo spremenili v rusko kolonijo.Toliko o narodnem ponosu nebeskog naroda:
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=2&c_id=160227&rss=1
Tisti, ki Slovence obtožujejo konjušarstva, so takšni konjušari, kot mi nikoli nismo bili.Slovenija ima na svojem ozemlju samo slovenske vojake.Šef srbske radikalne stranke Tomislav Nikolić se zavzema, da bi v Srbiji bila nastanjena ruska vojska.
Da boste bolje razumeli, srbski ultranacionalisti bi radi Srbijo spremenili v rusko kolonijo.Toliko o narodnem ponosu nebeskog naroda:
Ej si predstavljaš, da bi nas opredeljevali kot narod na podlagi tega, kar izjavi in izjavlja Jelinčič.
Za Slovansko Bratstvo se ne more reči , da je Konjušarstvo oziroma da su Konjušari.
Za človeka kot je naprimer Predsednik Tomislav Nikolić ima rad svoje Slovanske Ruske brate.
Samo zato ker Tomislav Nikolic ima rad Ruske brate ne moremo reci, da je konjusar.
Konjusar oziroma konjusari je nekaj drugega.
Če bi Tomislav Nikolic naprimer kaj takega zelel oziroma zahteval od Americanov potem bi lahko rekli da je konjusar.
Ja ne, se pa Slovenci imajo Rusko zastavo in jezik ne pa Srbija, Srbija ima okrok obrnjeni Rusko zastavo, ne pa tako kot Slovenija ki ima isto obrnjeno Rusko zastavo kot Rusija. Tu sploh ne opazijo dobene razlike. Pa je razlika veliko ce Rusko zastavo okrog obrnes, kot so jo Srbi.[/quote]
Rusija ej najobseznejsa drzava na Planetu ja. Od Valdivostoka pa tu do Alp na meji z Avstrijo.
Se dobro stoletje nazaj je bila meja med Avstriskim cesarstvom in Rusijo tam nekje blizo Karpatov, sedaj je ze na Alpah, na Karavankah. Kdaj se ej te to zgodilo? (Kaj te je Rusom par tisoc kilometrov gor ali dol, za njihovo razumevanje razdalij)..