Najdi forum

Splash Forum Politični čvek SREČNO 2008

SREČNO 2008

Vsem skupaj želim v prihajajočem letu, veliko uspeha, zdravja in osebne sreče, ter pravilno odločitev pri izbiri nove vlade.

SREČNO 2008

ninej

Ninej!

“SREČNO IN ZDRAVO 2008!”, tudi Tebi in lepo praznuj.

Lp. PRABABI

Enako, tudi jaz želim srečno novo leto vsem. Predvsem pa naši dragi PRABABI. Veliko zdravja!

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Srečno, zdravo in uspešno v novem letu želim tudi jaz.

Vse naj!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Drage moje punce in fantje:

SREČNO. Vsem.

Se pridružujem čestitkam in dobrim voščilom…in opažam, da smo sami (ne)desničarji=levičarji na spisku. Upam, da je le naključje.

Srečno vsem!

Srečno in zdravo vsem skupaj, štirim najbolj prizadevnim pa želim, da bi končno že dobile svoje tako zaželene majice.

Se pridružujem čestitki.

Sam tisti dodatek bi pa lahko spustila, ne sodi sem.

Se pridružujem čestitki.

Sam tisti dodatek bi pa lahko spustila, ne sodi sem.[/quote]

zakaj ne sodi sem, smo na političnem čveku in v volilnem letu, torej res želim vsem državljanom in državljankam, da se pravino odločimo in izberemo vlado, ki bo znala prisluhniti vsem nam.

Se pridružujem čestitki.

zakaj ne sodi sem, smo na političnem čveku in v volilnem letu, torej res želim vsem državljanom in državljankam, da se pravino odločimo in izberemo vlado, ki bo znala prisluhniti vsem nam.[/quote]

Mislil sem, da skupaj z čestitko, je namreč slišat kot čestitka stranke svojim članom.Z naslednjo vlado pa tako ali tako ne bomo vsi zadovolni neglede na to kdo jo bo volil, pa tudi prisluhnila nobena ne bo “majhnemu” človeku.

Se pridružujem čestitki.

zakaj ne sodi sem, smo na političnem čveku in v volilnem letu, torej res želim vsem državljanom in državljankam, da se pravino odločimo in izberemo vlado, ki bo znala prisluhniti vsem nam.[/quote]

Mislil sem, da skupaj z čestitko, je namreč slišat kot čestitka stranke svojim članom.Z naslednjo vlado pa tako ali tako ne bomo vsi zadovolni neglede na to kdo jo bo volil, pa tudi prisluhnila nobena ne bo “majhnemu” človeku.[/quote]

saj nisem omenjala nobene stranke, vsak naj voli po svoji vesti in prepričanju, vsi pa lahko upamo, da se bomo pametno odločili.

pustimo se preseneti, enkrat bomo morali priti na vrsto tudi državljani, ki sestavljamo to državo, no upam, da že v letu 2009, prej verjetno nobena vlada še ne bo polno delala.

Se pridružujem čestitki.

Mislil sem, da skupaj z čestitko, je namreč slišat kot čestitka stranke svojim članom.Z naslednjo vlado pa tako ali tako ne bomo vsi zadovolni neglede na to kdo jo bo volil, pa tudi prisluhnila nobena ne bo “majhnemu” človeku.[/quote]

saj nisem omenjala nobene stranke, vsak naj voli po svoji vesti in prepričanju, vsi pa lahko upamo, da se bomo pametno odločili.

pustimo se preseneti, enkrat bomo morali priti na vrsto tudi državljani, ki sestavljamo to državo, no upam, da že v letu 2009, prej verjetno nobena vlada še ne bo polno delala.[/quote]

Priznam, optimizma pa ti ne manjka, vsa čast ti. Sam bojim se, da staviš na napačne.

Se pridružujem čestitki.

pustimo se preseneti, enkrat bomo morali priti na vrsto tudi državljani, ki sestavljamo to državo, no upam, da že v letu 2009, prej verjetno nobena vlada še ne bo polno delala.[/quote]

Priznam, optimizma pa ti ne manjka, vsa čast ti. Sam bojim se, da staviš na napačne.[/quote]

saj še ne stavim na nobenega, to šele pride.

Mik,

glej, glej, glej ga, nisem se zmotila, res si velik “izzivalec”, kot sem ti že pred časom napisala.

ZARADI TVOJEGA IZZIVANJA SEM SE ZOPET OGLASILA, ja:-))

=== “Da bi končno že dobile svoje tako zaželene majice” ===, si zapisal.

Bi bil nam “fauš”, a ne? – če, bi jih res dobile.
Pa saj je bila samo potegavščina, od enega tebi podobnega “zajebanta”,:-).

Mik,
jaz pa bi tebi želela en velik “ruzak”- nahrbtnik, da bi v njem lažje prenašal “svojo karmo”, posebno še, kadar se vzpenjaš na “Grmado”.
Človek svojo karmo nosi vedno s seboj, iz življenja v življenje, seveda, če v to verjameš? Truditi se pa moramo, da jo čistimo, ker se nam vse vrača. Jaz se to zavedam že dolgo. Sedaj mi ni nič hudega. Kaj sem zagrešila, da sem bila v mladosti, kot otrok prikrajšana med vojno za marsikaja, tudi za starševsko ljubezen, ker niso bili prisotni ob meni, pa ne vem!?
Leta so mi ušla, ne bom šla v to, kljub temu, da bi lahko.
Ti, pa imaš še čas, ker si mlajši.:-)

Primer, pravijo:
“Če je imel človek nekoč vlogo hudodelca, je taisti kasneje izkusil prav tisto, kar je počel drugim, sam na sebi”. Če smo kaj stori, potem se je nam moralo enako zgoditi v enem od kasnejših življenj, lahko že v istem. Karmo ne vidimo kot kazni, ampak kot lekcijo”.

Kar seješ, to žanješ. Pa še veliko je takih pregovorov, ki nam dajo misliti, zakaj se vse to dogaja.
Preberi tudi kaj takega pisanja. Tudi na spletni strani Ivana Mohoriča veliko piše. Zelo veliko literature je na voljo o tej temi.
Tudi to, da smo zemljani potomci kaznjencev??

Šteješ se za vzornega vernika, zato bi moral paziti pri pisanju tu gor. Sem te že večkrat zalotila pri izzivanju. Hja, vedno si mi očital, da ne vidim druge strani. Naj ti povem, da sem videla in vidim obe strani in to že dolgo, dolgo.

Mislila sem, da se boste v teh preteklih praznikih kaj poboljšali, pa ne zgleda.:-)
Sicer, je pa postalo “burno”burno”, vse povprek.
Tole prerekanje nikomur ne koristi, razem politikom. Kaj je politika, mi je takrat, še kot otroku, med vojno povedal gospodar pri katerem sem služila, takrat, jaz tega še nisem razumela.:-))
Lepo se imej.

Mik,

glej, glej, glej ga, nisem se zmotila, res si velik “izzivalec”, kot sem ti že pred časom napisala.

Bi bil nam “fauš”, a ne? – če, bi jih res dobile…[/quote]

Pozdravljena PRABABI!

Imam občutek, da tako zaželenih majic ni bilo, kljub moji novoletni želji. Ja, kaj češ. Eno tečno MON-ovko so odžagali (upravičeno), ti se bolj poredko oglašaš (očitno je treba zdaj bolj delat kot še parimi meseci), ena samo še občasno kaj začivka, tanajbolj aktivna pa tudi ne zmore provocirat namesto vseh štirih.

Ti je pa seveda ne bom fovš. Mogoče bo letos prišla, kljub temu, da imamo krizo. Je kar precej huda, sem se prejšnji teden enkrat peljal ob 8.h zjutraj proti Postojni in moram reči, da je res kriza za tiste, ki se v neprekinjeni koloni po polžje vozijo iz Drenovega griča proti Dolgemu mostu.

Pa lep pozdrav.

hehehe, mik, a veš da sem te komaj čakala, si si vzel malo dopusta, nisem mela koga provocirat, no zdej si pa spet kle!!!:)

Mik,

Bi bil nam “fauš”, a ne? – če, bi jih res dobile…[/quote]

Pozdravljena PRABABI!

Imam občutek, da tako zaželenih majic ni bilo, kljub moji novoletni želji. Ja, kaj češ. Eno tečno MON-ovko so odžagali (upravičeno), ti se bolj poredko oglašaš (očitno je treba zdaj bolj delat kot še parimi meseci), ena samo še občasno kaj začivka, tanajbolj aktivna pa tudi ne zmore provocirat namesto vseh štirih.

Ti je pa seveda ne bom fovš. Mogoče bo letos prišla, kljub temu, da imamo krizo. Je kar precej huda, sem se prejšnji teden enkrat peljal ob 8.h zjutraj proti Postojni in moram reči, da je res kriza za tiste, ki se v neprekinjeni koloni po polžje vozijo iz Drenovega griča proti Dolgemu mostu.
Pa lep pozdrav.[/quote]

mik,

tukaj imam še en dolg.

si ti moderator? Mogoče še kaj več, če berem tvoje vsevednosti.

—“Eno tečno MON-ovko so odžagali (UPRAVIČENO)”,—,

A tako?
Daj, prosim, malo razloži, kolikor jaz vem je vedno pravicno pisala, niti žaljiva ni bila, kar se tiče političnega čveka.
Ostalo me ne briga, naj razčistijo sami! To sem tudi povedala odgovornim osebno!

Za odstrel, po tvoje “odžagali”, si pa ti najbolj potreben, za odžagat, da veš!

Ja, bolj malo se oglašam, ker vas imam poln kufer, po domače povedano.

Oglasila sem se, ker si pisal neumnosti o IUV, zato, da ščitiš tvojega uvoženega presvetlega strokovnjaka.

Tista, ki samo še občasno začivka, ji pa iskreno čestitam!!
Ti važič, ali bi jo rad odžagal???

Koliko pa dobiš, za branjenje teh veljakov? 🙂

Še dobro, da je sama svoj gospodar in kadar ima čas, da vas malo razsvetli.

Ja, ja, mik, kar precej je mobinga v tebi!

Ne, ne, nad menoj ga ne boste izvajali. Prefarbanci!

Je pa res čudno da ni majic.

Prababi,

prva liga si. Moram priznati. In marsikdo ti ne sega do gležnjev.

RTM OV 🙂

Piši kao govoriš?

Piši kao govoriš, en mal mem piši!

New Report

Close