Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam na servis za Opel?

Kam na servis za Opel?

Iščem kvaliteten servis za Opel V lJ. ali okolici cca. 50km.

Hvala za vaš trud 🙂

Avtotehna Vis na Celovški.

Opel servis Trobec – Dolgi most Ljubljana

Trobca se izogibaj kot vampir česna, so slabi in dragi.

Preverjeno iz dolgoletnih izkušenj je Sever opel servis, sta dva:oče, sin. Oba zelo dobra, sta pa na Brezovici.
LP

Že vrsto let sem stranka Avtohiše MOste in so super, prijazni in zadovoljna sem z njihovim delom.

Mi smo imeli dobre izkušnje z Opel servisom na ROdici (pri Domžalah). Drugače pa kdorkoli samo Avtotehna ne: odločno predrago in (vsaj pred leti) neprijazni.

Joj samo Opel servis Trobec na dolgem mostu se izogibaj, so amaterji in dragi ko hudic!

Na forumu nezna nihče utemeljiti odg. na vprašanje, ampak samo ta je dober, ta pa zanič. Vrednote so: kakovost, cena, prijaznost…..na podlagi tega lahko potem trdiš kaj je dobeo in kaj ne, ne pa sam šinfat.

PRIPOROČAM OPEL TROBEC na Viču!

Moj nasvet: OGIBAJTE SE AVTOHIŠE KOSEC!

Gospod Kosec se sicer topi od prijaznosti a to je le krinka za nekvaliteto in skubljenje strank. Občutek imam da sem zmetal vsaj ene 500 EUR za nepotrebna in nekvalitetna popravila.

Višek pa je bil še popravilo ABS sistema kjer naj bi bil okvarjen ležaj. Kao so ga zamenjali pa je lučka ABS še vedno gorela. Kasirali 500 EUR. Ko sem reklamiral, so rekli da bi bilo nadaljnje odpravljanje napake še dražje. Plačal sem torej, dobil pa nič! Pritožba na OPEL Slovenija ni pomagala saj so se postavili na njegovo stran.

No potem sem šel v Avtohišo Trobec na Viču, kjer so napako odpravili za nekaj 10 EUR. Pri Trobcu se sicer ravno ne topijo od prijaznosti(ne rečem da so neprijazni), opravljajo pa svoje delo pošteno, profesionalno in kvalitetno. K njim hodim še danes in škoda da nisem prej vedel za njih.

Avtotehna vis

Moj se vzdržuje v Avtotehni VIS innzadnjih 6 let nimam pripomb.

O-Servis, Dolenjska cesta 242B Ljubljana Rudnik, na zadnji strani.

Sam imam zelo slabo izkušnjo z AC Trobec tako, da ga definitivno NE priporočam. Da bi opravljali storitve pošteno… iz svojih izkušenj povem da to definitivno ni res.

Avtotehna VIS – prodajalci vozil med boljšimi, dobre izkušnje. Servis vsekakor iščem drugje.

Avtotehna VIS – prodajalci vozil med boljšimi, dobre izkušnje. Servis vsekakor iščem drugje.

zdravo o avtohisi kosec mam jst velik za povedat hm delal pou leta prinjemu in slabe iskusne servisi dragi ce bi radi vedli kaj vac lahko

Tema je izpred 11 let po mojih izkušnjah z oplom je avto že 10 let v smeteh.

tko je pr koscu ko greste za menjavo pumpe vodne ko gre k vragu pumpa nova a da staro tekocino nazaj 5 l olja je prinjemu 120e plus ddv oljni filter 50e ali 60 odvisen od avta pa da neboste mislni mikro filter pa zracni filter on ne daje sploh original not ampak obracuna original vam pri njem je mali servis olje,oljni filter, mikro filter ukol 350e recimo menjava sklopke 1200e plus ddv mislim jst pa zamenam sklopko duma za 120e ali pa kake tapete ce vam strli on jih ne zamena ampak jih prlima ali prekrije nepove stranki ce pa mate uprasanja javte

Jaz ga vozim k AH Opel Zalar v Lašče. Grem kar peš do Trubarjeve domačije ali pa počakam in kaj preberem, si vzamem prenosnik, kaj naredim, te postrežejo s kavico…. Vedno vse pošlihtajo tko kot treba. Nikdar v 15ih letih nisem trepetala, da nebi šel skozi tehničnega pa tudi zaradi svoje varnosti in otrok ki jih vozim v avtu. Vse se da zmenit dop. pop. Zavarovanje avta, svetujejo…
Vedno zadovoljna z njimi!

naprimer jst sm mel to iskusnjo kupu sm rablen avto pri njemu cenil ga je 5000e no pol jst kupim passat b6 2006 2.0 tdi 140 konjev avto mel na stevcu 190 tisoc prevozenih predn je su nacesto je bilo treba menjat use stiri fedre potem zadne diske in ploscice pa komplet jermena vodna pumpa …. in avto mi po dveh mescih crkne oz odneha in js potem peljem blizu men k motr rsr k matjazu ogrinc in pogleda zakaj avto odnehal je reku turbina se zvrtela to se prav potem pa nov racunalnik , softwer original dpf off ,egr off mi rece ti pasati majo problem odmicne in oljcni lezaji potem to je use zamenjan zdej pa se nova turbina stalo me je cc2300e
in potem me uprasa kolk ma km js recem nastevcu 190 tisoc in on rece bomo pogledal prklop na tester in ugotovi 4434 delovnih ur kar pomeni 450 tisoc realnih km previti so bli na 190 tisoc km jst recem koscu avto crknu popravila je 2300e recem mu jst nedam vec denarja mu mi rece prnes star racunalnik prej je ogrinc naredu kopijo podatkov in nato mu nesem racunalnik rece mi mam jst enga ki to zna predelat pa jst recem pazi kopija podatkov mamo pa rece zakaj pa zto pa jst recem da neboste dokaze prekrili in tisina za previte kilometre je kaznivo jst odvetnika uprasam kaj se da narest glede tega pa mi rece lahko ga tozis zahtevas povracilo stroskov in poplacilo zavarovanja in se nov avto pa se odskodnino .. potem se je odlocu da odpise doug poplaca popravilo pise avto name tko da je spusu neki denarja tkoda to je bilo urejeno priporocam ne kopujte avtov rabljenih in tud novih ne prinjemu ce ste pozorni na nekaterih novih avtih so stari deli prestavLA DA VID KAJ NEDELA in pol straki da nove a stare pa v novega lp

Kdo pa je zdaj v redu za Opla? Rabim drugo mnenje o mojem ‘oldtimerju’.

Pa sej sem napisala. Meni AH Zalar v Laščah, ne vem a v malih laščah ali v velikih laščah…u glavnem 20 min iz Lj.
Mislim da je šef tud ljubitel jeklenih ni samo mehanik…torej z dušo in srcem pri avtih

Kaj pa Sever, a so še na Brezovici?

rokky a se lahka midva kej slisva mam zelo velko sranje s koscem se v trajanju ? izogibejte se jih kolikor le lahko nateguni pofukani

New Report

Close