Najdi forum

Splash Forum Politični čvek GOLOBIČ in novi prihajajoči

GOLOBIČ in novi prihajajoči

Ko tako malo opazujem na “novo prihajajoče” politike, mi je Golobič s svojimi izkušnjami in znanjem dober politik, za stopnjo boljši od ostalih. Rad bi še “čul” vaša mnenja, pa naj bodo dobra ali slaba.

ja Golobič spada med zelo dobre politike, stranka, ki jo vodi zna dobro premešati karte v naši politiki.

Tipična podgana. Ko se je začela LDS-ovska barka nevarno nagibati, jo je jadrno zapustil, namesto, da bi jo pomagal reševati. Takšnim ljudem pač ni mogoče zaupati.

Saj to niso novi prihajajoči pač pa v glavnem luzerji iz 12 letne lds vladavine (posebno zadnja 4 leta), ki so zagrešili velika oškodovanja družbenega premoženja in ki furajo ideološke zablode iz časov stare juge. Verjetno bodo zaradi medijske armade, ki jim stoji za njimi, ponovno prevzeli oblast. Nič kaj optimistično, a tegobe bodo zadele vse tiste, ki jih podpirajo in tiste ki jih ne.

pa LDS je bila bolana tvorba in potrebno jo je bilo zapustiti.

pa kdo je tebi všeč.
principielno ima vsak pravico do svoje gradnje.

všeč beri, sposoben

Golobič je politik v pravem smislu besede. Zasledoval bo svoj cilj in se ne bo oziral na ceno svoje slave. Ali je tudi sposoben sprememb pa bo pokazal čas. Vendar pa glede na kadre s katerimi se je obdal diši bolj po nadaljevanju svojega dela tam kjer je končal.

Golobič je super politik, škoda pa je, ker mu zelo slabo reklamo delajo ministri iz prejšnjega mandata – pa še vedno se silijo v prve vrste. Zares bo po mojem mnenju zaradi njih izgubil kar precej. Žal! Premislite malo! Katarinca vam je dobra konkurenca.

kadri so vedno problem pri tako malem narodnem potencialu, saj ne vem, kje je rešitev tega problema, zdi se mi, da je to potrebno z osebnim “verbanjem”,
zdi se mi, da se je tudi Mramor, tako odkril.

a ni Bučar rekel, da smo premajhni da sploh imamo svojo državo.

Kje je rešitev, je ni. Tako pač je, ta pozna tega, uni unega, napol na gostilniškem nivoju se da med samo menit, občine so pa sploh značilne…

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Mislim, da ni problem v tem, da ne bi bilo kadrov marveč v tem, da se pravi strokovnjak ne bo pustil učit od enga kvazi politika. Zato se tudi ljudje ne odločajo v tako velikem številu za politiko.

sory, to je mimo Golobiča, tudi meni njegov kader ne diši….

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

rešitev je za 2/3 manjša vlada, 3 pokrajine, pol manj občin….ostale v kao vladi pa naj nadomestijo tehnokrati.
reši nas drugačna miselnost, več podjetništva v njej, večja produktivnost in pozaba minulega.
razne Školče, Anderliče in kup takih je potrebno odgnati….

ja

Pol pa se boš zbudil.

očitno bo tako.

z nasmeškom

Ja no, sanje bodo res lepe samo vrnitev v realnost bo toliko težja.

predlagam diktaturo

dobrega, poštenega, kdo ga najde

takega ni 🙁

a ni en tak trenutni predsednik? včasih se zdi, da se tudi diktature ne bi branil.

Glede na to, da se ti zelo kolca po pravoverni diktaturi bi bilo to še najbolje uvesti. Samo bojim se, da ti to ne bi bilo všeč, ker bi lahko do konca obračunal z starimi kadri.

in kako naj bi svoje delo končal?
Brcnili so ga v rit.

Meni Golobič ne potegne – malo zaradi povezav in delovanja zgolj iz ozadja v mandatu LDS (menda je bil kar glavni kadrovik v naši deželici), malo pa njegov sedanji nastop, s katerim bi rad vsem pokazal, da je boljši in bolj pameten od ostalih vseh skupaj – preveč arogance, podcenjevanja in nadutosti je v njegovem nastopu in izvajanju.

Konec 90-tega sem glasoval za demokracijo. Diktaturo pa zgleda pogrešaš ti.

New Report

Close