Najdi forum

Splash Forum Politični čvek JJvodi eu doma pa propad

JJvodi eu doma pa propad

kako lahko en ki je državo zacral, ki laže vodi eu, ko pa še dva milijona na more

To ti praviš.

to je res

Kako jo lahko vodi? Enostavno, ker 2 milijonske ni zasral.

Svetilnik01, zdi se mi, da si ti edina svetla točka na tem forumu…
…pravzaprav edini v Sloveniji…
..če ne kar v entire Universe…

..čudim se le, da vztrajaš tu…v tem blatu bede…ki ne pritiče tvoji svetlosti…
..ali se morda javljaš online iz S. kor eje, od kjer črpaš svoj evangelij??

lp

zakaj te Svetilnik01 tako zelo moti,a?

JJ jo vodi brez problema, saj je samo lutka in nič drugega, res pa ne vem, če si je zaslužil to častno funkcijo, ampak tako pač je, naj ga še malo evropa prenaša.

simpl ko si boš priznal da je jj komunist iz severne koreje potem boš lažje komuniciral

Maš pa bogate, to pa je treba priznati.

ti je svet jasen?

kaj je bosek a si zmešan al totalno beketajoč belogardist al kej druzga da zanikaš komunistično zgodovinop tvojega vzornika jj

Svetilnik01,

Očitki drugim, so tvoje more in samo tvoj problem.

zanikanje komunistične preteklosti večine tabelih so tvoj postravmatski sindrom in frustracija te pa razumnem da to na priznaš je preveč sramotno

Pa tebi se podnevi in ponoči sanja samo o tabelih. Zbudi se.

Za vse, ki se spuščate v diskusijo s Svetilnikom: ne počnite tega. Nivo komuniciranja, na katerem se nahaja omenjeni “tovariš” je na tako sramotni “nižini”, da je škoda časa in energije, ki jo izgubljate pri diskusiji z njim.

Je čisto navaden provokator in še to na najbolj nesramen in perverzen način. On je sramota za slovenske provokatorje. Izziva nasprotna čustva, kot si misli da jih. Z vsakim njegovim prispevkom dobi Janez Janša in sedanja vlada pri meni dodatno plus točko.

Go, Svetilnik, go… kar tako naprej. Z JJ za svobodno Slovenijo naprej!

vse cviljenje belčkov pač na bo izbrisalo članske izkaznice in štemplja v knjižici komunistične partije današnjega pr vlade JJ jaz tega štemplja nimam ker sem pošten

Pokaži mi v Janševem življenjepisu kje je zanikano njegovo članstvo v političnih organizacijah v bivši jugi?

samo to sem želel od tegbe slišat da je komunist pa si le priznal

Saj tudi nikoli nisem zanikal da JE bil član, a jo je zapustil oz. je bil odslovljen.Kar pa o šefih LDS in SD ne moremo govoriti, oni so še zmerom člani ZK.

ko mi boš pokazal knjižico kp od janeza janše kjer piše da je članstvo prekinjeno ti bom pa verjel da ni več član zk

Sej bo vrhovno sodišče razveljavilo sklep o sprejetju Janeza Janše med komuniste. Pa bo potem veljalo, da ni bil nikoli v partiji.
Samo mal potrpljenja, Škofje imajo na sodišču pač prednost.

map prov

ni bil samo član, bil je komunist po duši, tisti pravi zagrizeni.

kako so lahko člani če je KP razpadla? :)))

ni bil samo član, bil je komunist po duši, tisti pravi zagrizeni.

kako so lahko člani če je KP razpadla? :)))[/quote]

KP je razpadla?? A res?? kot je meni znano so se samo preimenovali, po kameleonsko, tako kot se obnašajo še sedaj. Nisem pa vedel, da znaš gledati v dušo oz. da priznavaš tako versko stvar.

v kaj pa??

kaj če sem ga dobro poznala, a te možnosti pa ne vidiš,a.

če je kdo kameleon, je to vsekakor JJ in to zelo dober, boš videl po naslednjih volitvah.

Mogoče se spomniš na združeno listo in še dodane kratice, ki so jih kar naprej spreminjali, do sedanje SD.

New Report

Close