Najdi forum

Splash Forum Politični čvek OPOZICIJA PONUDILA POMOČ VLADI

OPOZICIJA PONUDILA POMOČ VLADI

Inflacija raste, ljudje čedalje bolj nezadovoljni, napovedane stavke, revščina,… vse to so dejstva, ki jim sedanja vlada ni kos.

Sloveniji grozi stavkovni val, ohromitev življenja na vseh področjih. Razmere se več kot kaotične.

Opozicija ponudila pomoč vladi. Upajmo, da jo bo vlada sprejela.

“Zahtevo za sklic izredne seje je podpisalo 38 poslancev poslanskih skupin LDS, SD, Zares, SNS ter nepovezanih poslancev, združenih pod imenom Lipa.

hahahahahahahahahaha… resnično upam, da vlada ne bo sprejela pomoči s tako kaotične, neorganizirane in razdiraške strani, kot je sedanja opozicija. SD že sestavlja novo vlado, imenuje predsednike in podpredsednike, za narod se jim pa sladko j..e. Ah, izredna seja, kakšen nateg naroda. Na sejah se še nikoli ni reševalo problemov. Najbrž bo opozicija tam zahtevala imenovanje kakšne komisije, ki bo ugotavljala, kako je JJ kriv za inflacijo v Evropi.

Saj še sebe ne znajo spravit v red. Samo čakam, kdaj bo Pahorju dovolj in bo zapustil stranko.

Nekoč, pred davnimi časi, še pred tistimi, ko smo imeli štirištevilčno inflacijo, je v Butalah nekdo izjavil: “Če ne znam, bom pa druge učil.”

Zapisal je pa Fran Milčinski, v zgodbici z naslovom Butalski kovač.

Edini, ki je kaj vreden v zgoraj naštetih strankah je Pahor in mi res ni jasno, kaj hudiča sploh še počne tam. Tudi če mu bi po volitvah podelili mandat za premierja, ga bodo izigrali, prav tako, kot so ga pred predsedniškihmi volitvami, ko so mu preprečili zanesljivo zmago v prvem krogu.

SD ga bo ponovno izigrala. Na predsedniških volitvah bi bil favorit.

a ti pahorja osebno poznaš in mu vidiš v glavo da veš da je vredu
na smem povedat kaj je res zato bom povedal takoje moje globoko osebno mnenje je da je pahor ena navadna gnoida in pička prve klase ga osebno poznam zato tako mislim ja njemu se jebe za vse razen za svojo rit in korist torej za svojo nartcisoidno rit in vse to njegovo leporečje o sociali je zgolj za zarukane telebane razlika med volilci pahorja pa janše je samo v tem, da prvi mislijo da je on tardeč drugi pa da je janša tabel. resnica pa je po mojem osebnem mnenju ta da sta oba ničvredna pokvarjena komunista

Ha, ta je pa dobra. Verjetno je “pomoč” ponudila zadnja roparska vlada. Najbrž so šli k ropu na inštrukcije, kako sesuješ SIB banko, ne da bi bili sodno preganjani in niti da bi slak naredil 20 trenj niti da bi mediji o tem poročali.

Ja imaš prav. Probleme je potrebno reševati v gostilni ali pa na vaški veselici.

Tle si preberi kakšno dejstvo ali dve :
http://www.finance.si/202318/Idiotizmi_letijo_v_nebo

http://www.finance.si/202318/Idiotizmi_letijo_v_nebo%5B/quote%5D

To niso dejstva. To je “mnenje posameznika”. Konkretno dr. Mrkaića.

Dejstva sem napisala zgoraj. Vsak pa ima pravico do svojega mnenja.

http://www.finance.si/202318/Idiotizmi_letijo_v_nebo%5B/quote%5D

To niso dejstva. To je “mnenje posameznika”. Konkretno dr. Mrkaića.

Dejstva sem napisala zgoraj. Vsak pa ima pravico do svojega mnenja.[/quote]

Aja, to je sedaj samo mnenje osebe, ko pa udriha po vladi je pa kompetentno mnenje strokovnjaka, ki potrjuje tvoje mnenje. Si pa prozorna.

Tudi, če je tako, je še vedno samo mnenje. Pa naj bo mnenje strokovnjaka. Dejstva so pa nekaj drugega.

Prozorna???

Dejstva so bila včeraj, danes in bodo jutri. Če si jih dokazovala včeraj tako jih daj tudi danes in jutri. Jaz Mrkaiča in Damjana ne upoštevam več, pokazala sta se kot velika teoretika, ki pa svojega znanja nista bila sposobna prenesti v prakso.

Kaj sem mislil z “prozorna”? Samo opozoriti na to kar delajo kritiki vlade in Janše že ves čas. Besede se jemlje iz konteksta, uporablja se samo tiste ankete, ki koristijo, samo tiste strokovnjake, ki se ne strinjajo,če pa slučajno kdaj drugače povejo pa se jih ne upošteva in še in še.

Se ne strinjam v celoti s teboj, kar se dejstev tika. Dejstva so res bila včeraj in so danes. Kaj bo pa jutri, pa živi bog ne ve.

Imaš vso pravico, da ne upoštevaš Mrkaiča in Damjana oziroma njihovih mnenj. Vendar mnenja teh strokovnjakov niso in ne morejo biti dejstva, še vedno so samo mnenja, s katerimi se ena stran strinja, druga pa ne.

Jaz ničesar ne jemljem iz koneksta, kritiziram vse, kar se mi ne zdi prav, anket ne izvajam in jih zato ne uporabljam, ampak jih samo komentiram. Če se temu reče biti “prozoren” v redu, ne bom oporekala, ker dejstev ne poznam imam pa svoje mnenje. In mislim, da zaradi tega ne morem biti “prozorna”.

tabeli vaše mnenje je meni osebno manj kompententno ko pa mnenje cigana ki * mi v obraz govori da mi ni šajtrge ukradel ko pa vem da mi jo je

svetilnik01,

očitno imaš res osebnostne probleme, zato ti priporočam še kako drugo temo na forumu, kjer tudi kak doktor odgovarja..

še o samih terminih..
..mnenje je mnenje.
..kompetenten pa je človek.. na določeni poziciji…
..torej mnenje ne more biti kompetentno…
.. mnenje NI trditev, se pravi da cigan ni podal mnenja ampak trditve..

..tardeči, trditve vaših kompetentnih ljudi so po mojem mnenju….

lp

Ne samo da ga lahko imaš ampak je to tudi zaželjeno, zato pa imamo demokracijo. Gre samo zato, da če enkrat mahaš z mnenjem nekoga in to mnenje jemlješ kot dokaz svojih trditev drugič pa, ker ti to mnenje ni všeč ga zminaliziraš in zavržeš kot saj je le mnenje. To ne gre.

New Report

Close