Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Slovensko zdravstvo

Slovensko zdravstvo

Vidim temo da se je izboljšaslo. Še ena tema o kateri večina slovencev nima najmanjšega pojma, saj sploh na veste kok zdravstvo deluje, kkao se dela profit na račun naivnih tepcev in kako zadeva funkcionira tako da se bogati naše zdravstvo je ostanek socializma in zati je še kolikor toliko dobro vse ostalo je kapitalistični shit ki vam je požrl toliko pravic ampak vi tega sploh na veste. slovesnko zdravstvo je v razsulu in deluje samo še na principu plačaj ali ko te jebe.

Pojdi na strojepisni tečaj, teh tvojih zmazkov ni mogoče brati.

Svetilnik je legenda tipkanja, pravopisa, žaljenja, blatenja in hujskanja zato mora tak tudi ostati. Ko gre tu in tam na zdravljenje, ga prav pogrešamo. Še na mnoga leta, Svetilnik in na mnoge legendarne zmazke tukaj gor!

MMML, NE ZLORABLJAJ BESEDE LEGENDA. NE POZNAM NE TEBE, NE SVETILNIKA IN NE OSTALIH (NA SREČO, DRUGAČE BI ME NAJBRŽ MUČILE NOČNE MORE) IN TUDI NIKOMUR NOČEM NIČ SLABEGA, MISLIM SAMO, DA SO ZA SODELOVANJE NA KATEREMKOLI FORUMU POTREBNE DOLOČENE KVALITETE. MOGOČE SE MOTIM! SICER TI PA ŽELIM VELIKO VESELJA OB PLODNEM RAZPRAVLJANJU S SVETILNIKOM IN NJEMU PODOBNIMI O SLOVENSKEM ZDRAVSTVU ALI KAKŠNI DRUGI TEMI, ČEZ KATERO UDRIHA.

Spoštovana AKNELA… Osebno se s Svetilnikom ne strinjam v nobeni točki, niti mi ni blizu njegov način tipkanja, izražanja ter razmišljanja (če temu lahko tako rečeš). Pa vendarle spoštujem tisto drobceno pravico, pravico ki jo ima vsak, pravico do nekontroliranega blebetanja oz. svobodnega izražanja. Ali se te to dotakne, je povsem tvoja stvar.

P.S. Aja, pisanje z velikimi črkami pomeni da VPIJEŠ. Samo za informacijo, najbrž nisi vedela.

Snetilnik01, slovensko zdravstvo se je pod novo ministrico izboljšalo, vsaj kar se tiče denarja, ki se za nekoga in nekam nalaga.
Tisti, ki ga nima pa loh milo rečeno crkne.

mmml, kaj se steka tudi v tvoj žep? Kdo hujska? Tudi tvoj besedni zaklad je krasen.

mmml, pisanje z velikimi črkami pri meni ne pomeni vpitja, uporabila sem jih samo zato, ker imam v tej pisavi težave s črko “L”in me to moti.Kar se pa tiče pravice do svobodnega izražanja, jo imam tudi jaz, ali? Sicer pa sploh ne vem, kaj hočeš. Igraš odvetnika za Svetilnika ali kaj? Še enkrat poudarjam, da ne njemu ne komu drugemu nočem nič slabega, me pa upravičeno moti nerazumljivo izražanje, začinjeno z žaljivkami.

Ne morem se spomniti, da bi tebi kdaj kratil pravico do svobodnega izražanja. Kar se mene tiče lahko pišeš na forumih kar ti pade na pamet. Aja, in nikakor ne igram nobenega odvetnika nikomur. Če lahko kdo vpliva na raven pisanja na tem forumu je to Primož. On lahko briše določene prispevke ampak kolikor ga poznam, tega ne počne rad. Mimogrede povedano tudi mene noro moti Svetilnikovo pisanje (tako in drugače) ampak jaz enostavno preskočim večino njegovih “prispevkov”. On definitivno potrebuje drugače strokovnjake kot odvetnike.

Lep pozdrav

P.S. Upam, da te ne bodo tlačile nočne more… zaradi mene ti ni treba skrbeti za to.
P.P.S. Me veseli, da tvoj “L” spet deluje.

Aknela, še enkrat preberi mmml-ov prispevek pa boš videla, da se je prav prijetno ironično pošalil iz Svetilnikovega pisanja..Za stalno prisotne je Svetilnik legenda, ni kaj. Vrag je na tem forumu (pa na drugih tudi), ker marsikdo ne razume ironije ali malo heca..
Potem morajo pa avtorji v nedogled razlagati kaj so mislili in gre štos v maloro..
Včasih se prav sprašujem ali prav vidim, kar berem:-((

VN… hvala, ti si razumela ironijo v mojem postu.

VN in mmml, ostanita v cvetju.

Hvala, jaz bom in to v orhidejah:-)) Kalia ima razprodajo.

jest na vem al pisci niste še imeli opravka z zdravstvomj ali ste zarukani

Jaz imam 26L,4M,nekaj dni delovne dobe. Kakšen profit se lahko dela v javnem zdravstvu boš občutil na svoji koži, ko bo sedanja vlada dokončala projekte razprodaje javnih ustanov. Zdravstveni domovi so že šli skozi prvo fazo, sedaj so na vrsti manjše regijske bolnišnice.

Vsi enaki bomo samo še pri sv.Petru !

opala… titova mladinka… a tebe bom tudi srečal pri tem svetniku? Jaz verjamem da, ker “nebeška vrata so odprta za vsakogar”.

Tam se dobimo prav vsi.Kaj konkretno je tam bomo videli. Včasih v zdravstvu koga potegnemo za mezinec na nogi nazaj. Ti pravijo, da izgleda dobro in so včasih precej nezadovoljni s povratkom.

Pekel ali nebesa ! Že Dante je pisal, da ni treba čakati sv. Petra. Prav vsak med nami živi v svojem peklu, vicah ali nebesih. Ravno v tistih, ki mu jih izbere lastna vest.

a res, kaj in kje pa se je izboljšalo?

V bistvu se mi ne da brat vsega tega prerekanja, ki je večinoma čisto “off topic”, rada bi pa pozdravila Svetilnika, ki ga zdaj poznam že kar nekaj let – vedno dosleden in zvest samemu sebi. Torej, lep pozdrav Svetilnik 😉

Tudi od mene, lep pozdrav Svetilnik01, ostani tak in stoj za svojimi načeli!

mmml, tvoj besedni zaklad je najlepši, včasih ironičen,(nesramen) sam za vsako ironijo se skriva resnica, lepo mi bodi, ostani v cvetju!

ola hel1 in zoffija tudi vama prav lep pozdrav pa cmoka he he he he he

Svetilnik me spominja na Ruglja. Ko ga prebereš prvič, si zgrožen … ampak ga greš še enkrat, pa si rečeš, no ja; tretjič – pomisliš, pa saj sploh ni neumen in četrtič vidiš, da ima hudičevo prav. Pa še zvest je sam sebi!

Maja1, dobro si to napisala. Svetilnik zna bit nadležen, moteč, piker, direkten…ampak ko ga sprejmeš takega kot je, ugotoviš, da je v njegovih besedah veliko resnice. Njegov način pisanja je pač svojstven in ni nujno, da ti je blizu – se pa vsaj ne pretvarja in dela finega, kot marsikakšen tukaj.

Svetilnik, da se ne boš prvevzel 😉

Svetilnik01 mwaaa:-)))

Kmalu bodo volitve za novega predsednika!

Svetilnik01,

..baje da se zdaj po GPS-u orientirajo…

lp

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mal sem se prevzel 🙂 no punce puste za valentinovo dece doma pa gremo v šmarješke se zabavat
bomo tako politično vrgli da nas bo policija ven iz savne vrgla

New Report

Close