Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Vroči stol – TV SLO 1

Vroči stol – TV SLO 1

Včeraj sta TV SLO 1 in novinar Vladimir Vodušek gostila predsednika slovenske vlade g. Janeza Janšo, v oddaji Vroči stol.
Obenem je bilo zastavljeno vprašanje za gledalce in sicer: Koga boste podprli na naslednjih volitvah?

Janševo SDS

ali

Pahorjevo SD

Na koncu oddaje, so bili rezultati odgovorov klicateljev po stacionarnih in mobilnih telefonih takile:

Janševo SDS 83{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

Pahorjevo SD 17 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

Klicalo je 20.418 gledalcev.

Mislim, da je izid dovolj zgovoren, komu ta čas volilci najbolj zaupajo.

Še bolj zgovoren bo pa naslednji mesec telefonski račun od SDS.

In če premier misli, da je njegova uspešnost odvisna od rezultatov televotinga, naj gre raje na Evrovizijo.

Code5, prepričan sem, da premier tega ne misli.

Je pa zanimivo, kako vse ostale, diametralo nasprotno usmerjene rezultate, novinarji Dnevnika in POPa jemljejo kot suho zlato.

Hecno, ne?

Kot suho zlato jemljem le rezultate zadnjih predsedniških volitev in referenduma o lastninjenju Triglava, naročeni telefonski glasovi se mi pa sladko fučkajo.
Te zanima, kako vem, da so bili naročeni? Ker sem v bližnjem sorodstvu z neko članico neke stranke, hihi.

lol

še nikoli ni nobena stranka pri nas na nobenih volitvah dobila več kot 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
največ jih je kadarkoli dobila LDS – 36{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

in tu so jih naklepali kar 83{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

hehehehehehe

Meni ni nihče nič naročil. Sem pa klicatelj iz tistih 83{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Če bi bil pa rezultat v prid SD bi bilo pa rezultat realen in suho zlato, najbrž:-))

A si v pravi stranki?:))))))))

oddajo so v večini gledali Janševi privrženci

čeprav je razlika res presenetljiva

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Tudi mene ni nihče prosil, da oddam svoj glas
za JJ. Oddala sem ga ker vem, da dela pošteno.
Metanje polen pod noge in provokacije, tudi preko
interneta, so postale že vsakdanjik tako,
da jih ne jemljem resno.
Imejte se in čakajte na, pravzaprav pojma nimam katero, stranko . Pač neko….. bo že.

Morda še tole: kot popolnoma suho zlato jemljete povzetke internetnih glasovanj, vendar samo v primeru, ko kaže porast glasov strank, katerih simpatizerji ste.

Sluzasti slinar(VV) je pokazal čigav je! JJ ga je lahko prekinjal kolikor je hotel.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jaz sem tudi glasoval za SDS. Nimam tam žlahte.

Kdo pa je alternativa Janši?Večna obremenitev za proračun Pahor,šinfati proti Janši je lahko,kaj narediti pa težko,Janša je naredil,zato takšna gonja tajkunov in njihovih ritoliznikov proti njemu!Prej nisem volil Janše sedaj bom!

Počasi.. počasi…

…počakajmo kaj bo “presvitli” povedal…
…le to je pravilno stališče…

…pravzaprav biblija…
…vse ostalo so insinuacije in nestrpnost..

lp

Nisem glasoval za SDS. Niti za SD. Pa imam pri obojih žlahto.

Bom pa za SDS, ko bodo volitve. Čeprav je velika verjetnost da bodo, zaradi kratkega spomina in medijske gonje, poraženi.

“presvitli” je zbežal, ker smo ga odkrili da je nastavljen 🙁

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

20.000 klicev je 4x polna hokejska hala glasovalcev, ob predpostavki da je vsak glasoval samo 1x. Če so nekateri glasovali večkrat, se že približamo številu ljudi na proslavi v Dražgošah.

Zame ti rezultati ne predstavljajo kakega silnega preobrata podpore JJ. Kdo pa troši ponedeljkov večer za televolting in probleme JJ ? Večina je gledala dokumentarec o Aleksandru Litvinenku ali Smrtonosno orožje 3.

nisem gledal, “zmaga” me ne preseneča , bolj pa razlika.

Tardeči smo gledali Litvinenka, nevtralci pa Mela Gipsona. To je to !

Samo nepismeni so gledali MELA GIPSONA… ni treba brati podnapisov.

Zdaj mu delaš pa krivico. Melu, mislim ! Toliko kot JJ je pa že povedal. Tip je slaven, film vrtijo že nekaj let ( ne vem zakaj so na slovenskem še posebej pogosti taki filmi – morda jih zbira Erjavc).

Voduškove oddaje z JJ ne bodo ponovili nikoli več. In midva sva ta neponovljiv dogodek zamudila – kriza !

Pop pa A kanal zadnje čase samo še ponavljata stare filme. Ja kdo pa ni že v teh letih gledal Smrtnosnega orožja? MOrda samo tisti, ki so v tem času postali dovolj stari, da take filme lahko sploh gledajo ali pa tisti, ki bolehajo za sklerozo.

Zadnje mesece se na splošno veliko več gleda RTV 1 in 2, kot ona dva kanala. Imajo veliko zelo dobrih oddaj, nadaljevank, filmov, ki niso vedno samo angleški (čeprav jih jaz najraje gledam).
X-kratno ponovitev gledanja tega filma, ki ga omenjate, je pa za …, ki ne vidijo, da so filmi raztegnjeni na nekaj ur, da lahko odvrtijo vse reklame. Aja, morda se pa nekaterim zdi film drugačen, ker so sedaj druge reklame vmes, kot pred leti.

Ah, ti delaš krivico Melu GIBSONU… on je že fajn igralec le da kolikor ga jaz poznam je občutljiv na pisanje svojega priimka. Sorry, ni bilo mišljeno žleht.

Z računalnikom in routerjem lahko oddaš kar nekaj glasov na sekundo. Zdej pa računaj, kolk glasov lahko odda en sam v toku oddaje.
Vem, ker so mi že enkrat plačali, da sm poslal glasove.

Sploh ni vprašanje koliko glasov kdo hoče imet. Vprašanje je, koliko je za glasove pripravljen plačat.

Takšni rezultati so možni še samo v kakšnem totalitarnem sistemu. No, sicer sta si bili nasproti samo 2 stranki, ker če bi se tak rezultat zgodil na parlamentarnih volitvah, bi bila parlamentarna demokracija Slovenije pod zelo velikim vprašajem. Tudi, če bi bilo obratno, bi slika dajala enak vtis. No, jaz ne bi in ne bom volila niti SD niti SDS.

Joj, Melu sem res spremenila priimek. Tehnična napaka !

New Report

Close