Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Častna straža in rezidenca

Častna straža in rezidenca

Gledam trenja. Za pop….. Inflacija, napovedane stavke, draga stanovanja,revščina, socialne stiske, zdravstveni sistem poka po vseh šivih, sramota z onkološkim inštitutom in pediatrično kliniko… a očitno je glavni problem v tej naši ljubi deželici častna straža in rezidenca. Meni se zdi prav neokusno.

probleme je potrebno preusmeriti na nepomembne in razdeliti narod, ja finta vladajočih.

Za take stvari se je vedno našel denar in se očitno tudi vedno bo.

Ja, če se bo Vlada odločila, rezidenca najbrž bo, ne glede na trenutne razmere.Jebela, me pa taka dvoličnost iritira: prej se dela skromnega, pa takega in takega, da ga izvolimo, potem pa bi rad takoj rezidenco, prej volitvami pa govori, da to v trenutnih ekonomskih razmerah vsekakor ni prioriteta. Kaj bodo šele n akladali, ko se bodo bližale parlamentarne volitve? Dost jih mam!

nič bat, tako ali tako jo najbrž Turk ne bo videl, ker če se zdajle začne z iskanjem prave lokacije, bo minilo še najmanj 2-3 leta, da se bo lahko vselil vanjo, takrat pa bo že skoraj na koncu mandata. Torej se ne grae samo zanj, ampahk vse njegove naslednike.

mene bolj moti, da je vlada dala predlog že maja, ko je mislila, da bo zmagal Petrle, sedaj se pa šele pogovarja, oziroma se pogovarja predseniški urad. Hja če bi zmagal Petrle gram stavit, da bi bil že v rezidenci s častno stražo pri vratih.

jo pa v vsakem primeru potrebujemo.

Predlog je bil podan Drnovšku leta 2005 a je zaradi nekomuniciranja z vlado ta predlog romal v predal.

no bomo videli, kako bo sedaj stekla komunikacija, maja 2007 so predlog potegnili iz predala in jo pripravljali za svojega Petrleta.

Na naslednjih volitvah naj kandidirajo ljudje, ki imajo svoje hiše.

Če bom izvoljen jaz, bom v dveh tednih malo prebelil, postavimo straže, čez tri tedne pa že lahko sprejmem Clintonovo ali Baracka Obamo. Mesić bi pa lahko že kar zdaj prišel, če bi mi v žepu prinesel sklep o ukinitvi ERC-ja.

Trenutno so odnosi vredu seveda dokler bo vsak vedel kaj so njegove naloge.Kar se tiče Peterleta pa je bil izsiljeni kandidat in ga prepusti zgodovini.Mi pa lahko kar verjemeš, da je bolje še enkrat Janšo izvoliti kot pa Pahorja z odpadniki okoli njega.

Mik,

hahaha, mal boš prebelu, straže postavljat pa itak znate.:-))))))

Mhm.
Veš, kar človek prigara, je pač treba čuvat. Nekateri pač kradejo, pa so lahko beli ali rdeči.

Kaj je sedaj? A tale tema je pa kar zvodenela? A ni več krize, draginje in bede v deželi? A Vila Rožnik in častna straža nista več aktualni? A vi sploh vesto KOLIKOKRAT po 345 EUR bo to stalo? A vesto koliko premrlih upokojencev bi lahko jedlo vsaj dvakrat na dan s tem denarjem?

Ne bodite licemerski bolj kot ste…

..ha,ha,ha,… Pa prva dama(ne mislim Blagnetovo), dokler je govorila naučeni tekst je pela kot pesmico, sedaj pa se ji že jezik opleta.

verjemi niti 1/100 tistega, kolikor nas je stal Brdo, pa ga bomo rabili le 1/2 leta.

verjemi niti 1/100 tistega, kolikor nas je stal Brdo, pa ga bomo rabili le 1/2 leta.[/quote]

Verjamem da nisi edina, ki bi rada videla, da bi naša država predsedovala Evropi na gospodarskem razstavišču v Ljubljani… in se s tem osramotila do konca in naprej. Potem bi počasi zdrknili nazaj na Balkan, v topel objem tvojih bratov, ki so nam leta 1992 hoteli porezati vratove. A se spomniš?

Kar mene pri tej rezidenci moti je to, da je bil to prvi korak, ki ga je storil novopečeni predsednik… potem, ko si je omislil častno stražo. Verjamem, da bo falcon priletel kmalu nazaj. Ampak, seveda je on Izvoljeni in mu je vse dovoljeno ter odpuščeno.

Jaz sem še hujša od ninej.

Pojma nimam, zakaj smo se sploh samoizbrali za to predsedovanje. Saj je še kaka država v EU, ki bi si to veliko lažje privoščila. Mene tole predsedovanje spominja na Dolino Šentflorjansko in jaro gospodo v njej.

Predsednik države, ki stanuje v bloku sredi mesta. To je malo nenavadno in sila nepraktično.

Nič bat mmml, da bi tema kar zvodenela. Res pa je, da se nam ne da več pisat in dokazovat, kar že “vrabčki” čivkajo. Da naša oblast, beri: vlada troši tako, kot bi res živeli v blaginji. Resnica pa je kot sam pišeš, da velika večina Slovencev živi na robu minimuma z 345 eur.

Pa poglej samo nekaj dejstev: vsa leta se v času počitnic prenavlja DZ, nove mize, nova jedilnica, kuhinja, najnovejša informacijska tehnologija, poglej razkošno pisarno predsednika vlade JJ, razkošje in potovanja, ki si jih privošči Rupel in njegova Marjetica, vozni park vlade, poglej samo kako so renovirali in opremili Brdo, ki bo svojemu namenu služil pol leta.

Vidiš ureditev prostorov ali rezidence za novega predsednika države bi tako bila kaplja v morje, vizavi temu, kar počne vlada in na kako veliki nogi živi. Državljani pa, kto sam ugotavljaš “premrli in lačni”.

večje sramote kot je ta da nam jj predseduje na moreš nardit pa tud če bi namesto brda evropejce k strojanovim vozil

Nič bat mmml, da bi tema kar zvodenela. Res pa je, da se nam ne da več pisat in dokazovat, kar že “vrabčki” čivkajo. Da naša oblast, beri: vlada troši tako, kot bi res živeli v blaginji. Resnica pa je kot sam pišeš, da velika večina Slovencev živi na robu minimuma z 345 eur.

Pa poglej samo nekaj dejstev: vsa leta se v času počitnic prenavlja DZ, nove mize, nova jedilnica, kuhinja, najnovejša informacijska tehnologija, poglej razkošno pisarno predsednika vlade JJ, razkošje in potovanja, ki si jih privošči Rupel in njegova Marjetica, vozni park vlade, poglej samo kako so renovirali in opremili Brdo, ki bo svojemu namenu služil pol leta.

Vidiš ureditev prostorov ali rezidence za novega predsednika države bi ne priznaštako bila kaplja v morje, vizavi temu, kar počne vlada in na kako veliki nogi živi. Državljani pa, kto sam ugotavljaš “premrli in lačni”.[/quote]

Po tvoje se obnavlja samo za časa Janše. Glavne obnove parlamenta se je vršila v času Ropa. Zakaj si tako pristranska in obtožuješ le enega.

Kdo je izsilil Peterleta ????
Peterle vsekakor ni bil primeren – ker je še vedno bolan !!!!!A ti misliš na unega Janšo , ki je protestiral zaradi nakupa letala a sedaj ko je na oblasti – naredi za istega HANGAR ccccccccc
Mislim da Janša kar preveč ima odpadnikov okoli sebe 😉

Po pravici povej, ampak res po pravici: A si resnično kdaj v življenju prebrala “Dolino Šenflorjansko”?

Neumnosti, kakšne neumnosti klatiš, pa to ni več normalno. Namesto da bi bili ponosni, da predsedujemo Evropski uniji ob dejstvu, da smo bili še pred 20 leti del komunističnega Balkana, obtožujemo demokratično slovensko vlado, da je renovirala oz. zgradila nov protokolarni objekt na Brdu. In da zunanji minister preveč potuje. Ja zakaj se pa imenuje ZUNANJI minister? Še premalo je na poti, če mene vprašaš. Zunanjega ministra, ki bi ves čas sedel v svoji pisarni v Mladiki ne potrebujemo.

verjemi niti 1/100 tistega, kolikor nas je stal Brdo, pa ga bomo rabili le 1/2 leta.[/quote]

Verjamem da nisi edina, ki bi rada videla, da bi naša država predsedovala Evropi na gospodarskem razstavišču v Ljubljani… in se s tem osramotila do konca in naprej. Potem bi počasi zdrknili nazaj na Balkan, v topel objem tvojih bratov, ki so nam leta 1992 hoteli porezati vratove. A se spomniš?

Kar mene pri tej rezidenci moti je to, da je bil to prvi korak, ki ga je storil novopečeni predsednik… potem, ko si je omislil častno stražo. Verjamem, da bo falcon priletel kmalu nazaj. Ampak, seveda je on Izvoljeni in mu je vse dovoljeno ter odpuščeno.[/quote]

hahaha, mater si pa res paranoik, nimam bratov na jugu imam pa dobre prijatelje, ja, in ja res še iz časov bivše juge.

a misliš, da se brez rezidence ne sramotimo, ja madonca saj ne gre samo za Turka, lahko bo naslednjič izvoljen nekdo, ki je vam po godu.

kar se tiče Brda, je bil veliko prevelik izdatek za našo malo državico, ki bo po končanem predcedovanju povzročal samo stroške, ki jih bomo plačevali mi, ja.

Neumnosti, kakšne neumnosti klatiš, pa to ni več normalno. Namesto da bi bili ponosni, da predsedujemo Evropski uniji ob dejstvu, da smo bili še pred 20 leti del komunističnega Balkana, obtožujemo demokratično slovensko vlado, da je renovirala oz. zgradila nov protokolarni objekt na Brdu. In da zunanji minister preveč potuje. Ja zakaj se pa imenuje ZUNANJI minister? Še premalo je na poti, če mene vprašaš. Zunanjega ministra, ki bi ves čas sedel v svoji pisarni v Mladiki ne potrebujemo.[/quote]

hahaha, a zunanji minister ti je pa všeč, pa čeprav je eden od tistih, ki vsake 4 leta spremeni barvo.

Neumnosti, kakšne neumnosti klatiš, pa to ni več normalno. Namesto da bi bili ponosni, da predsedujemo Evropski uniji ob dejstvu, da smo bili še pred 20 leti del komunističnega Balkana, obtožujemo demokratično slovensko vlado, da je renovirala oz. zgradila nov protokolarni objekt na Brdu. In da zunanji minister preveč potuje. Ja zakaj se pa imenuje ZUNANJI minister? Še premalo je na poti, če mene vprašaš. Zunanjega ministra, ki bi ves čas sedel v svoji pisarni v Mladiki ne potrebujemo.[/quote]

hahaha, a zunanji minister ti je pa všeč, pa čeprav je eden od tistih, ki vsake 4 leta spremeni barvo.[/quote]

…saj mi “novi bodoči” podpresednik vlade tudi ni všeč, ker tako spreminja barvo, da še sam ne sledi več svojim spremembam… Ampak to itak ni pomembno, aneda.

Če bi leta 1991 in kako leto prej poslušali tiste, ki že danes sestavljajo novo, bodočo vlado, bi najbrž danes pisali v cirilici in volili srbsko vlado.

New Report

Close